Tödliche Konsequenzen von Udo Ulsperger - Buch - Kriminalroman

Book cover design “Deadly Consequences

Nu in de verkoop! “Dodelijke gevolgen” door Udo Ulsperger! Misdaadromans hebben altijd behoord tot de populairste verhaalvormen in de geschiedenis van de literatuur. Met echte elementen en fictieve stukken. Ik ben trots op het creatieve ontwerp project!

Individuele ontwerpen voor boeken in online winkels

Tödliche Konsequenzen von Udo Ulsperger - Buch - KriminalromanHet internet stelt auteurs voor bijzondere uitdagingen. Een boekomslag ontwerpen is niet zoals een corporate design, maar creatief design (emoties, verhalen, …). Het gaat er niet alleen om de lezer te overtuigen met een mooi omslagontwerp, het gaat erom reeds in het voorbeeldbeeld duidelijke tekens en accenten te leggen – snel herkend, snel begrepen. Lezers kunnen kiezen uit verschillende boeken in onlineshops en winkels zoals Amazon, Thalia of BOL. Daarom is het van essentieel belang de lezer op te pakken met pakkende previewbeelden om in een fractie van een seconde interesse te wekken. Ons ontwerp laat duidelijke randen zien: het gaat om zwart en wit, goed en fout. Een pistool, een auto, een vraag: wie is de moordenaar in Frank Baumanns eerste zaak?

Het boek van Udo Olsberger gaat over de eerste zaak van Frank Baumann:

Udo Ulsperger – Deadly Consequences – Privé-detective Frank Baumann, een sympathieke swashbuckler met een zachte kern, ziet bij toeval hoe een bekende plaatselijke politicus wordt vermoord. De politie wil hem echter niet geloven, dus pakken Baumann en zijn altijd goedgehumeurde en dorstige maatje Charlie de zaak op hun eigen manier aan. Meer moorden volgen en Baumann en Charlie raken steeds dieper verzeild in een wirwar van witteboordencriminaliteit, politiek en prostitutie. Daarbij komen ze in levensgevaar en moeten ze meer dan eens hun huid met alle middelen verdedigen… (Boekfragment van Amazon.de)

Cover + uittreksel van “Deadly Consequences

Tödliche Konsequenzen von Udo Ulsperger - Buch - Kriminalroman