Vastgoedcoaching: Alex Fischer, verhuizing, Anja Blodow & Co. – Cursussen

Real Estate Coaching – Bent u geïnteresseerd in vastgoed maar ontbreekt het u aan diepgang om u erin te verdiepen? Via vastgoedcoaching kunnen vastgoedprofessionals hun vaardigheden en kennis verbeteren om hun carrièredoelen te bereiken en te slagen in de sector. In dit artikel vind je een overzicht van de beste vastgoedcoaches, hun aanbod, cursussen, seminars & evenementen!

Vastgoed Coaches

Een vastgoedcoach is een gespecialiseerde coach die vastgoedprofessionals helpt hun vaardigheden, kennis en carrière in de vastgoedsector te verbeteren. Hij kan verschillende diensten leveren, waaronder bedrijfsstrategieën, marketing en verkoop, persoonlijke ontwikkeling, technologie en systemen, en netwerken.

Deze lijst geeft u een overzicht van actieve vastgoedcoaches om u te helpen de juiste coach voor u te vinden!

Alex Fischer

Alex “Düsseldorf” Fischer is vastgoedondernemer en coach. Hij geeft de vastgoedkennis die hij in 20 jaar heeft vergaard door aan zijn klanten via seminars. Hij is ook de nummer 1 vastgoedcoach op YouTube, waar een deel van zijn kennis gratis voor u beschikbaar is.

Als je meer wilt weten over Alex Fischer, lees dan hier verder:

Anja Blodow

Anja Blodow helpt vrouwen hun vermogen op te bouwen met vastgoed. Via individuele vastgoedcoaching speelt ze in op haar klanten en laat ze zien hoe ze hun rijkdom in eigen hand kunnen nemen door te investeren in vastgoed. Ze kocht haar eerste beleggingspand in 2018 en heeft nu vijf jaar ervaring!

Als u meer wilt weten over “Immoqueen” Anja Blodow, kunt u hier verder lezen:

Immocatie

Immocation is een in 2017 opgerichte startup die vastgoed en onderwijs combineert. Het immcoation team heeft het hun doel gemaakt om mensen te helpen succesvol rijkdom op te bouwen met vastgoed. Hun coaching richt zich op het winstgevend verwerven en verhuren van vastgoed. Meer informatie over de producten die immocation levert en het type coaching dat het bedrijf aanbiedt, vind je hier.

Meer informatie over Immocatie vindt u in dit artikel:

Maximilian Wolf

Succes en financiële vrijheid door zelfstandig ondernemerschap, dat is het succesmodel van Maximilian Wolf. In 2007 stapte hij in de vastgoedsector, wat resulteerde in het digitale adviesbureau dat hij in 2020 oprichtte. Ongeacht of je een beginner bent of al een succesvolle vastgoedbelegger, de coachingprogramma’s van Maximilian Wolf brengen iedereen naar zijn doel met een individueel op maat gemaakte strategie. Wat voor soort coaching Maximilian Wolf en zijn team aanbieden, vindt u hier.

Als je meer wilt weten over Maximilian Wolf, lees dan hier verder:

Stefanie Schedel

Iedereen kan vastgoed doen! Dat is het motto van vastgoedcoach Stephanie Schädel en de naam van haar website. De vastgoedspecialist en investeerder heeft er haar missie van gemaakt om haar klanten te helpen financiële vrijheid te bereiken door middel van vastgoedinvesteringen. In haar coachingsessies en boeken legt de financieringsspecialist uit hoe dat werkt.

Welke vorm van coaching Stefanie Schädel aanbiedt, vind je hier:

Tip. Vastgoed app inclusief coaching

Online Coaching (App) – Passief inkomen met vastgoed als investering, maar hoe begin je eraan? Wat is echt belangrijk? In de Real Estate Guru App staat de #1 vastgoed coaching in een app ter wereld voor je klaar! Leer stap voor stap hoe investeren in vastgoed werkt in 10 lessen die op elkaar voortbouwen en meer dan 50 individuele trainingen. In de training leer je hoe je moet kopen, hoe je goedkoop vastgoed vindt (aankoop en off market), maar ook financiering en nog veel meer.