Alex Fischer Wiki: Onroerend goed, belastingen, boek, cursussen, seminars – Ervaringen

Alex Fischer Wiki – Omdat ik al 5 of 6 artikelen over Alex Fischer heb geschreven, is hier wat achtergrondinformatie. Omdat er nog geen Wikipedia-artikel over Alex Fischer is, is hier iets vergelijkbaars: Een overzicht van Alex Fischer Düsseldorf: van YouTube met meer dan 100.000 abonnees, tot het boek “Reicher als die Geissens” (Rijker dan de Geissens) met 200.000 lezers, de coachingsessies, evenementen en mijn ervaringen. Tip: Bestel de bestseller “Rijker dan de Geissens” gratis!

Alex “Düsseldorf” Fischer: Vastgoedinvesteerder

Door mijn regionale nabijheid (Keulen / Düsseldorf) heb ik natuurlijk ook veel geleerd van Alex Fischer. Zijn boek “Reicher als die Geissens” (Rijker dan de Geisses) heeft al meer dan 200.000 lezers bereikt, waaronder ik. Alex Fischer is een vastgoedinvesteerder uit Düsseldorf. Met meer dan 100.000 volgers is hij een van de meest succesvolle YouTube-kanalen over vastgoed en belastingen. Hij heeft ook media-aandacht op Ntv, FIV en Wallstreet Online.

Hier vind je alles over: Alex Fischer

6 feiten over Alex Fischer:

 • Meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedsector
 • Meer dan 841 seminars gehouden voor klanten en zakenpartners
 • Managementadvies en procesoptimalisatie voor vastgoed- en niet-vastgoedbedrijven
 • Ontwikkeling van het “Klein Vastgoed Seminar” met meer dan 253 implementaties
 • Toezicht op meer dan 2000 flats in aan- en verkoop
 • Publicatie van meer dan 523 professionele publicaties

Alex Fischer: Vastgoedmiljonair, auteur en mentor

Zijn kennis is meestal alleen interessant voor degenen die al 3, 4 of 5 flats en meer hebben. Hij geeft echter ook een extreem grote output voor starters of vastgoedinvesteerders met de ambitie om te “kopen en houden” (buy’n’hold), maar ook “kopen, upgraden en verkopen” (fix’n’flip). Het grote doel is altijd: winstgevend vastgoed. De weg naar dit doel leidt je door vele stappen, van de eerste basiskennis over soorten vastgoed, tot het verwerven van vastgoed, tot koopcontracten en, nog belangrijker, de vraag: beheer je het vastgoed zelf of huur je een vastgoedbeheerbedrijf in?

Een deel van de inhoud die Alex geeft in zijn grote online cursussen en evenementen publiceert hij ook helemaal gratis, meestal op YouTube, maar ook op Spotify en in de vorm van boeken. Hier is een klein inzicht in hoe je van Alex Fischer kunt leren.

Hier kun je direct gratis naar alle cursussen + het boek “Reicher als die Geissens”:

over Alex Fischer

Dit zijn de belangrijkste kennisbronnen:

Master Cursus: inhoud, ervaring en evaluatie

Er zijn veel cursussen van Alex Fischer, maar deze is speciaal voor mensen die voor het eerst een huis hebben gekocht. Nu je een huiseigenaar bent, sta je voor nieuwere uitdagingen dan toen je kocht.

Inleidend, gedetailleerd, met inhoud, hoofdstukken, leervelden, met conclusie en evaluatie. Alles wat je moet weten.

Master Cursus: inhoud, ervaring en evaluatie

Gepresenteerd, gedetailleerd, met inhoud, hoofdstukken, leervelden, met conclusie en evaluatie. Alles wat je moet weten.

YouTube: Onroerend goed, belastingen en succes

Alex Fischer was de eerste op Youtube die meer dan 100.000 abonnees bereikte met het onderwerp vastgoed (en belastingen). Dat zijn 100.000 mensen die hebben geleerd van Alex’ ervaringen als vastgoedinvesteerder.

De meest succesvolle video’s van Alex

 1. De tijdbommen in de pensioenaankondiging (Deel 1) – meer dan 1,8 miljoen keer bekeken
 2. Hoe de juiste aankoopprijs van een woning te bepalen – 900.000 keer bekeken
 3. Hoe te beginnen in onroerend goed – 780.000 keer bekeken
 4. Belastingen besparen door het belastingspel echt te begrijpen – 670.000 keer bekeken
 5. Onroerendgoedfinanciering zonder eigen vermogen – 580.000 keer bekeken

Tip! Je kunt de video’s ook aan het einde van de lijst vinden.

YouTube-video’s bekijken

Hier kun je alle video’s op YouTube gratis bekijken:

Boek: “Rijker dan de Geisses

Geld, financiën, cashflow, belastingen… waar begint het allemaal? Bij jezelf. Als je een vastgoedinvesteerder wilt worden en geld wilt verdienen met vastgoed, moet je vooral één onderwerp beheersen: Financiën & Belastingen. Uit eigen ervaring – ook met mijn belastingadviseur – kan ik zeggen dat wat ik niet weet of suggereer bijna nooit proactief naar voren wordt gebracht. Belastingen zijn complex, financiën ook, ondernemerschap en onroerend goed sowieso. Maar het is de moeite waard, want hier ligt de echte winst, of de winst die fiscaal geoptimaliseerd is vormgegeven.

Maar voordat ik je vertel over de coaching van Alex Fischer, lees je hier een van zijn bestsellers “Rijker dan de Geisses”, de basis, zeg maar, de mindset.

Gratis (alleen verzending):

Podcast op Spotify, iTunes & Co.

Alex Fischer is niet alleen beschikbaar op YouTube. Je kunt zijn boek “Reicher als die Geissens” (Rijker dan de Geissens) en de “Immobilien Podcast” (Vastgoed Podcast) ook gratis beluisteren als audioboek op alle bekende streamingportalen. Hier is een kleine selectie:

Wikipedia: Komt eraan

Er is momenteel geen Wikipedia-item voor Alex Fischer. Daarom zijn hier de top 5 populairste video’s op YouTube. Deze 5 video’s alleen al zijn meer dan 4 miljoen keer bekeken.

Top 5 video’s door kijkers – Bonus!

Dit zijn de top 5 YouTube-video’s van Alex Fischer!

De tijdbommen in de pensioenaankondiging (Deel 1)

Alex Fischers meest succesvolle YouTube-video tot nu toe is al meer dan 1,8 miljoen keer bekeken.

Hoe herken ik de juiste aankoopprijs van het onroerend goed?

De winst zit in de aankoop! Deze video over de juiste aankoopprijs voor een woning is niet voor niets 900.000 keer bekeken.

Hoe te beginnen in onroerend goed

Het artikel over investeren in onroerend goed is in totaal al 780.000 keer bekeken.

Belasting besparen door het belastingspel echt te begrijpen

Belastingen zijn een groot onderwerp bij Alex, deze video is ook al meer dan 670.000 keer bekeken op YouTube.

Vastgoedfinanciering zonder eigen vermogen

De video is tot nu toe 580.000 keer bekeken.

Wie is Axel Fischer Düsseldorf?

Hier is wat achtergrondinformatie over Alex Fischer of “Axel Fischer Düsseldorf”.

Oorsprong en familie

Alex Fischer, geboren in 1973 in München, is een opmerkelijke persoonlijkheid op het gebied van onroerend goed en financiën. Zijn ouders waren leraren en hadden een sterke interesse in vastgoed, waardoor hij al op jonge leeftijd in contact kwam met dit onderwerp. Samen met zijn zus, die ook les ging geven, groeide hij op in een omgeving die werd gekenmerkt door vastgoedinvesteringen en -beheer.

Opleiding en studies

Nadat hij zijn middelbare schooldiploma had gehaald, begon Alex aan een opleiding tot verkoper in verzekeringen met de nadruk op levensverzekeringen, bedrijfspensioenregelingen, vastgoedfinanciering, taxatie van vastgoed en financiële investeringen. Daarna besloot hij bedrijfskunde te gaan studeren met als doel om later zelf als leraar aan een vakschool te gaan werken.

Het eerste fortuin

Tijdens zijn studie besefte hij echter dat de universitaire opleiding nogal theoretisch en weinig praktisch was. Daarom waagde hij zich als zelfstandige en investeerde hij veel tijd en geld in extra-beroepsgerichte studies om zijn kennis te verdiepen in de vakgebieden die hem interesseerden. Tijdens dit proces leerde hij van uitstekende persoonlijkheden die al veel succes hadden geboekt in de vastgoedsector. Hij deed waardevolle kennis en ervaring op uit een totaal van 127 jaar gecombineerde vastgoedervaring.

Door zijn werk als verkoper van verzekeringen en zijn makelaardij in onroerend goed en financieringen kon Alex al tijdens zijn opleiding een aanzienlijk fortuin genereren. Dit zette hem aan om zijn professionele toekomst vorm te geven als ondernemer. In 1994 richtte hij zijn eigen bedrijf op en specialiseerde zich in het bemiddelen in financieringen voor makelaars en projectontwikkelaars. Tijdens dit proces legde hij waardevolle contacten met ervaren professionals die zowel enorme winsten als verliezen boekten in de vastgoedsector.

De eerste Vermögensberatungs GmbH

In 1996 richtte Alex een vermogensbeheeradviesbureau op en ontdekte hij zijn grote passie voor de vastgoedwereld. Hij realiseerde zich dat onroerend goed een cruciale rol speelde in vermogensvorming en ontwikkelde een innovatief concept als alternatief voor de traditionele pensioenverzekering: de “zelfbetalende pensioenverzekering”. Dit concept werd een doorslaand succes en leidde ertoe dat Alex zich steeds meer ging richten op vastgoedbeleggingen.

Alex Fischer privé

Naast zijn werk als vastgoedexpert heeft Alex Fischer een aantal hobby’s. Hij houdt ervan unieke woonruimtes te ontwerpen en waardevolle contacten op te bouwen. In zijn vrije tijd kijkt hij graag naar koikarpers, die hij als fascinerende kunstwerken beschouwt. Hij ontspant zich ook graag met een latte op de Königsallee en rijdt graag in zijn cabrio.

Eerste vastgoedontwikkelingsbedrijf

In 1998 richtte Alex zijn eerste vastgoedontwikkelingsbedrijf op en verwierf hij zijn eerste herontwikkelingspand. Tijdens dit proces deed hij talloze praktische ervaringen op en leerde hij van zijn fouten. Door deze ervaringen ontwikkelde hij belangrijke regels en principes die hem hielpen op zijn weg naar financiële vrijheid. Sindsdien heeft hij gestaag aan succes en kennis gewonnen en is hij nu een gerespecteerd projectontwikkelaar en investeerder in de vastgoedsector.

Dit kan je ook interesseren

Belastingen zijn ingewikkeld, financiën ook, ondernemerschap en onroerend goed in ieder geval. Maar het is het waard, want hier zit de echte winst, of de winst die fiscaal geoptimaliseerd is. Maar voordat ik je vertel over de online coaching van Alex Fischer (artikel volgt over een paar dagen), eerst een blik op een van zijn bestsellers “Rijker dan de Geisses”, de basis, zeg maar, de mindset.

Onroerend goed, belastingen en activa

Het grote sleutelwoord: belastingen omzetten in privévermogen. Van wie kun je betrouwbaarder leren dan van selfmade miljonairs? Moderne beleggers zoals Alex Fischer, oude reuzen uit de VS zoals Rockefeller en natuurlijk de groten uit de geschiedenis, Sir Isaac Newton. Ontdek waarom in dit artikel over belastingoptimalisatie.

Vastgoed: balans en winstgevendheid

Wil je dat anderen samen met jou bouwen aan je rijkdom? In deze video leer je hoe je zes euro meer kunt krijgen voor elke euro die je betaalt met bepaalde inkomenseigendommen! Een uitgebreide kijk op het economische deel van onroerend goed, zowel voor financiële investeerders, d.w.z. degenen die onroerend goed kopen om te investeren, als voor bewoners van een eigen huis. Om te beginnen een korte en eenvoudige samenvatting: Stel je voor dat je iets krijgt voor 10.000 euro dat een waarde heeft van 100.000 euro. Je krijgt dus geen 100.000 euro over 30 jaar, je krijgt onmiddellijk een waarde van 100.000 euro.

Voorbeeld: je koopt een Porsche van 100.000 euro, maar je hoeft er maar 10.000 euro voor te betalen en je krijgt deze Porsche al geleverd. Je hoeft die 10.000 euro niet meteen te betalen, maar beetje bij beetje. Hoe zou je dat vinden? Leer het principe van onroerend goed kennen.

Begrijp belastingen, zet om en bouw rijkdom op

Belastingen omzetten in privévermogen – Hier vindt u meer links naar artikelen over het onderwerp belastingoptimalisatie en vermogensopbouw. Voor beginners en natuurlijk ook voor u als u al ondernemer bent, trefwoord“Vermogensbeheer GmbH” of ook“Een stichting oprichten” of, zoals u later zult zien, “Aandelen bijna belastingvrij weggeven”. Ik wil je een eerste, klein overzicht geven van wat belastingoptimalisatie betekent, vanaf de eerste stap tot het leren van experts, of hun ervaringen en fouten. Het doel is om belastingen om te zetten in privévermogen.

Hier kun je direct naar alle cursussen + het boek “Reicher als die Geissens” gratis:

over Alex Fischer