Mastercursus “Vastgoedbelegger” van Alex Fischer: Coaching, ervaring, inhoud

Je hebt gehoord van Alex Fischer “Real Estate Investor” Coaching of Masterclass en je vraagt je af wat je in de cursus leert? Hier is een inzicht! De cursus “Fundamentals of Real Estate Investing” biedt een uitgebreid overzicht van de belangrijkste aspecten en uitdagingen van het investeren in vastgoed. Van fiscale overwegingen tot vastgoedrisico’s, eigen vermogen en financiering, deelnemers maken kennis met de wereld van vastgoedbeleggen. Het doel van de cursus is om fundamentele kennis te bieden en deelnemers de tools en strategieën aan te reiken om weloverwogen beslissingen te nemen op het gebied van investeren in vastgoed. Tip vooraf: Momenteel kun je de bestseller (al 200.000+ lezers:binnen) “Reicher als die Geissens” gratis bestellen.

Masterclass in één oogopslag: “Vastgoedbelegger

Overweeg je nog steeds of het de moeite waard is om coaching te boeken? Lees hier alles wat je moet weten over de inhoud van de mastercursus “Vastgoedbelegger” inclusief cursusoverzicht, conclusie, ervaring en eindevaluatie!

Voordat we naar de inhoud gaan, een belangrijke vraag:

Voor wie is de Master Cursus bedoeld? Typische problemen

Misschien ken je deze typische investeringsproblemen.

 • Gebrek aan inzicht in belastingaspecten met betrekking tot onroerend goed
 • Onbekendheid met de risico’s en uitdagingen van investeren in vastgoed
 • Moeilijkheden bij het berekenen en beheren van eigen vermogen
 • Gebrek aan kennis over winstgevende investeringsstrategieën in de vastgoedsector
 • Onduidelijkheid over het verband tussen vastgoedinvesteringen en de eigen financiële situatie
 • Onzekerheid in de waardering van onroerend goed en de beoordeling van de winstgevendheid ervan
 • Problemen in de omgang met huurders en huurdersrechten
 • Uitdagingen bij het financieren van vastgoedprojecten en het opbouwen van voldoende eigen vermogen
 • Gebrek aan kennis over belastingvoordelen en optimalisatiemogelijkheden in de vastgoedsector
 • Moeilijkheden bij het identificeren van kansen en risico’s in de vastgoedmarkt.

Onderwerpen en leergebieden in coaching

Laten we beginnen met alle feiten en inhoud.

Onderwerp Wat je leert
Wetten van insiders voor economisch succes Je leert het verschil tussen succes en mislukking in onroerend goed, investeringen of persoonlijk.
Het verschil in investeren in vastgoed Je kunt zien waarom onroerend goed andere investeringsvormen verslaat.
De vastgoedbalans Je leert wat de meeste mensen niet begrijpen over onroerend goed en hoe je kunt profiteren van inkomen uit onroerend goed.
Redenen om te investeren in vastgoed Je leert waarom je zou moeten investeren in onroerend goed en hoe je anderen hierbij kunt betrekken.
De zelfbetalende pensioenverzekering met onroerend goed Je komt te weten hoeveel cashflow je zult hebben als je beleggingspand is afbetaald en welke kosten ermee gemoeid zijn.
Het verschil tussen Opslaan AAN en Opslaan UIT Je leert hoe je reserves opbouwt en het momentum van de tegenstander gebruikt om troeven uit te spelen.
Berekende vergelijking van particuliere pensioenverzekeringen Je begrijpt het verschil tussen een particuliere pensioenverzekering en een pensioen in onroerend goed.
Directe vergelijking van gewone spaarvormen met onroerend goed Je zult leren in welke gevallen onroerend goed winstgevender kan zijn ondanks hoge beveiliging.
Onachtzame halve kennis over inflatie en de gevolgen Je krijgt nauwkeurige informatie over inflatie, de gevolgen ervan en hoe je jezelf ertegen kunt beschermen.
Demonetisatie en de gevolgen Je leert wie er profiteert van demonetisering en hoe je jezelf ertegen kunt beschermen.
De tijdbommen in je pensioenaankondiging Je leert welke factoren van invloed zijn op je pensioenbeslissing en hoe je slachtoffer kunt worden van het systeem.
De valstrik van het eigenbelang Ze erkennen de ontwikkeling die veel eigenaren van koopwoningen in financiële problemen brengt.
Voor wie is de vastgoedbelegging bijzonder interessant? Je leert welke kwalificaties vereist zijn voor vastgoedbeleggingen en voor wie ze geschikt zijn.
Invloed van inflatie op monetaire waarden Je ontvangt een inflatie- en waarderingstabel waarmee je de effecten van inflatie kunt berekenen.
Omgaan met bestaande monetaire waarden in geval van inflatie Je leert hoe je je geld kunt beschermen tegen inflatie en valutacrashes.
De belangrijke rendementsverhoudingen Je kunt zelfstandig berekenen welke investeringen de moeite waard zijn en welke niet.
Beschermen tegen inflatie en winst maken Je leert hoe je je niet alleen kunt beschermen tegen inflatie, maar er ook van kunt profiteren.
Verzekering tegen inflatie en valutacrash Je krijgt informatie over hoe je je kunt indekken tegen inflatie en valutacrashes.
Rentezekerheid en inflatiebescherming Je leert hoe je je kunt indekken tegen stijgende rente en inflatie.

Dit en nog veel meer leer je in de “Real Estate Investor” Master Course. Hier zijn 3 belangrijke onderwerpen kort uitgelegd, uit de cursus van Alex Fischer Düsseldorf, die ik kort wil introduceren:

 1. Fiscale aspecten in verband met onroerend goed
 2. Verhuur en huurdersbeheer
 3. Beleggingsstrategieën in de vastgoedsector

Fiscale aspecten in verband met onroerend goed

Dit onderwerp behandelt de verschillende belastingregels en -voordelen in verband met investeringen in vastgoed. Het behandelt onderwerpen zoals afschrijving, fiscale behandeling van huurinkomsten en uitgaven, speculatiebelasting en manieren om de fiscale situatie in de vastgoedsector te optimaliseren.

Verhuur en huurdersbeheer

De basisprincipes van het verhuren en beheren van huurders worden hier behandeld. Dit omvat het vinden van geschikte huurders, huurovereenkomsten, rechten en plichten van huurders, communicatie met huurders, huurbetalingen en het oplossen van conflicten. De cursus biedt ook aanbevelingen voor efficiënt huurdersbeheer en langdurige relaties met huurders.

Beleggingsstrategieën in de vastgoedsector

In dit gedeelte wordt gekeken naar verschillende beleggingsstrategieën die gebruikt kunnen worden in onroerend goed. Deze omvatten buy-and-hold strategieën, flipping, huurwoningen, commercieel vastgoed en vastgoedbeleggingstrusts. De cursus behandelt de voor- en nadelen van elke strategie en belangrijke factoren bij het selecteren en implementeren van een geschikte investeringsstrategie.

Conclusie Master Cursus: Mijn ervaring

De Masterclass Vastgoedbelegger van Alex Fischer biedt een solide basis voor iedereen die de vastgoedmarkt wil betreden of zijn kennis ervan wil uitbreiden. Door belangrijke onderwerpen zoals fiscale aspecten, vastgoedrisico’s, eigen vermogen en financiering te behandelen, worden deelnemers in staat gesteld om de kansen en uitdagingen van het investeren in vastgoed beter te begrijpen en te beheren. Met een gedegen kennis van vastgoedanalyse, leasing en huurdersmanagement, evenals verschillende investeringsstrategieën, zullen deelnemers in staat zijn hun investeringen effectiever te plannen en winstgevende resultaten op de lange termijn te behalen. De cursus is dus een waardevol hulpmiddel voor iedereen die succesvol wil zijn in vastgoed.

Mijn evaluatie van de Masterclass

Vanuit mijn ervaring met de masteropleiding zou ik willen besluiten met:

4,9 / 5,0 sterren

Meer coaching van Alex Fischer?

Gepresenteerd, gedetailleerd, met inhoud, hoofdstukken, leervelden, met conclusie en evaluatie. Alles wat je moet weten.

Individuele masterclass coaching:

Meer dan 10.000 deelnemers aan de coachingsessies:

Mindset voor vastgoedbeleggers:

Risicominimalisatie: