Vastgoed app: De beste financiële en investeringscalculators – Nu voor iOS en Android

Lukinski Immobilien App – Mijn nieuwe vastgoed app! Met de gratis vastgoedcalculators van de app maakt u in een handomdraai belangrijke berekeningen voor uw vastgoedinvestering. Of het nu gaat om een eerste koper met een maximale aankoopprijs, het maken van een eerste aflossingsplan of het berekenen van makelaarskosten – met de Lukinski app heeft u een overzicht van alle belangrijke cijfers. De calculators zijn eenvoudig in gebruik, altijd beschikbaar op uw mobiele telefoon en bieden een snel overzicht van de financierbaarheid van uw vastgoedprojecten. Maak nu uw berekeningen op de Lukinski App en ontdek de voordelen van de praktische vastgoedcalculatoren. Direct naar de vastgoed app.

Nu gratis in de App Store: Immo Tools

De Lukinski Immo Tools en de Lukinski Villas App, nu gratis voor iOS en Android telefoons.

Top 3 rekenmachines in de app!

De 3 meest populaire rekenmachines van de Immo Tool gebruikers tot nu toe:

Top 3 Rekenmachine: #1 Rendementscontrole

Bijzonder populair zijn bijvoorbeeld de rendementsberekeningen. Het rendement van een pand vertelt u hoe rendabel het is (Gids: Vastgoedrendement). Met de rendementscalculator kunt u supersnel en eenvoudig nagaan of een geplande vastgoedinvestering rendabel is. De yield quick check voor kapitaalinvesteringen.

Bereken netto opbrengst #2

Met de netto opbrengst calculator kunt u de netto opbrengst van een pand berekenen. Hier kunt u de bruto opbrengst, de toepasselijke belastingen en kosten (bijvoorbeeld onderhoudskosten) invoeren om de netto opbrengst te bepalen.

Bereken makelaarskosten #3

U kunt de bemiddelingskosten eenvoudig berekenen met de bijbehorende calculator. Hier kunt u het bedrag van de aankoopprijs invoeren om de gemaakte bemiddelingskosten te bepalen.

Vastgoedfinanciering

Eigen vermogen berekenen

Met de vermogenscalculator kunt u gemakkelijk uw huidige vermogen berekenen, dat kan worden gebruikt als aanbetaling bij de financiering van een woning.

Reserve berekenen

Met de Reserve Building Calculator kunt u uw maandelijkse besparingen berekenen en een doel stellen voor hoeveel reserve u nodig hebt voor een toekomstige aankoop.

Bereken de maximale aankoopprijs

Met de Maximum Purchase Price Calculator van de app kunt u berekenen hoeveel u kunt uitgeven aan een woning zonder dat uw financiën onder druk komen te staan. Hier kunt u verschillende factoren invoeren zoals inkomen, eigen vermogen en maandelijkse uitgaven om een realistische aankoopprijs te bepalen.

Bereken het aflossingsschema

De aflossingsschema calculator helpt bij het berekenen van het aflossingsschema van een lening. Hier kun je het bedrag van de lening, de aflossingstermijn en de lopende rente invoeren om een overzicht te krijgen van de maandelijkse aflossingstermijnen.

Onroerend goed kopen

Bereken de bijkomende aankoopkosten

Met de calculator voor bijkomende aankoopkosten kunt u de kosten berekenen die bij de aankoop van een woning bovenop de aankoopprijs komen, zoals notariskosten, overdrachtsbelasting, makelaarskosten, enz.

Bereken de overdrachtsbelasting

De grondoverdrachtsbelastingcalculator kan worden gebruikt om het bedrag van de verschuldigde grondoverdrachtsbelasting te berekenen bij de aankoop van een onroerend goed. U kunt de aankoopprijs en de federale staat invoeren om het belastingbedrag te bepalen.

Onroerend goed rendement

Bereken de bruto opbrengst

Met de bruto rendement calculator kunt u het bruto rendement van een pand berekenen. Hier kunt u het bedrag van de koopsom, de maandelijkse huurinkomsten, maar zonder (!) de gemaakte kosten (bijvoorbeeld onderhoudskosten) nemen om het bruto rendement te bepalen.

Wij bevelen het netto rendement aan, dat is veel nauwkeuriger om het rendement van een pand te berekenen.

Toch, naar de rekenmachine:

Bereken de factor aankoopprijs

Vooral voor grotere panden en portefeuilles wordt vaak de aankoopprijsfactor gebruikt. Simpel gezegd geeft de uitkomst aan in hoeveel jaar (x) het pand zich weer heeft terugverdiend. Met de koopsomfactor calculator kunt u de koopsomfactor berekenen. U kunt de aankoopprijs en de jaarlijkse huurinkomsten invoeren om de koopprijsfactor te bepalen.

Onroerend goed gebieden

Bereken bruikbare vloeroppervlakte (DIN 277)

Met de bruikbare vloeroppervlakte calculator (DIN 277) kunt u de bruikbare vloeroppervlakte van een woning berekenen door de afmetingen van de kamers en de dikte van de muren in te voeren. Deze berekening wordt uitgevoerd volgens de specificaties van DIN 277.

Leefruimte berekenen (WoflV)

Met de woonruimtecalculator (WoflV) kunt u de woonoppervlakte van een woning berekenen door de afmetingen van de vertrekken en de dikte van de muren in te voeren. Deze berekening wordt gemaakt volgens de specificaties van de Woonruimteverordening (WoflV).

Bereken de verkeersruimte (DIN 277)

Met de verkeersruimtecalculator (DIN 277) kunt u de verkeersruimte van een woning berekenen door de afmetingen van de ruimten en de dikte van de wanden in te voeren. Deze berekening gebeurt volgens de specificaties van DIN 277.

Berekenen van de functionele oppervlakte (DIN 277)

Met de functionele oppervlakte calculator (DIN 277) kunt u de functionele oppervlakte van een woning berekenen door de afmetingen van de kamers en de dikte van de muren in te voeren. Deze berekening wordt uitgevoerd volgens de specificaties van DIN 277.

WEG (gemeenschap van eigenaars)

Berekening aandeel mede-eigendom

Met de rekenmachine voor het aandeel in mede-eigendom kunt u het aandeel in mede-eigendom in een woning berekenen door de totale waarde van de woning en het eigendomsaandeel in te voeren.

Onderhoudsreserve berekenen

Met de onderhoudsreserve calculator kunt u berekenen hoe hoog de onderhoudsreserve voor een pand moet zijn om toekomstige reparatiekosten te dekken. U kunt het bedrag van de aankoopprijs en de verwachte reparatiekosten invoeren.

Vastgoed verkopen

Bereken de speculatieperiode

De speculatieperiode calculator kan worden gebruikt om te berekenen wanneer een eigendom na de speculatieperiode mag worden verkocht om belastingvrijstelling te verkrijgen. U kunt de aankoopdatum en de speculatieperiode invoeren.

Bereken de gedeeltelijke verkoop

Met de deelverkoopcalculator kunt u de waarde van een deelverkoop van een pand berekenen. Hier kunt u de aankoopprijs, de gemaakte kosten en de verwachte huurinkomsten invoeren om de waarde van de gedeeltelijke verkoop te achterhalen en natuurlijk om de gebruiksvergoeding (vergelijkbaar met huur) in ruil voor de gedeeltelijke aankoop te berekenen.

Berekening gedeeltelijke verkoopcontrole

Met de Partiële Verkoop Check kunt u nagaan of een gedeeltelijke verkoop van een woning rendabel is. Snel en gemakkelijk.