Vastgoed Instagram: Leer beleggen 1×1, beleggen kort en bondig uitgelegd

Property 1×1 op Instagram – De makkelijke manier om vastgoedinvesteerder te worden! 🏡💰 In mijn Instagram-video’s deel ik mijn kennis over vastgoedinvesteringen – in het dagelijks leven, op zakenreis of tussen vergaderingen door. Hier vind je alles wat je moet weten op een compacte en begrijpelijke manier. Net als kleine, gratis online cursussen vind je in de Instagram-app tips over huurrendementen, financiering, het kiezen van een locatie en nog veel meer. We berekenen huurrendementen, leren hoe je koude jaarhuren berekent en nemen gefundeerde investeringsbeslissingen. Zoals ik altijd zeg: Lukinski, let’s go! Bezoek nu mijn Instagram-kanaal voor vastgoedinvesteringen. 📈🏠 Instagram vastgoedbeleggingen.

Voorbeelden: Compacte video-uitleg

Een foto zegt meer dan duizend woorden! Hier zijn een paar voorbeelden:

Aankoop van vastgoed: Hoe krijg je gunstige vastgoedaanbiedingen

De echte winst zit in het kopen, en daarom is vastgoedacquisitie zo’n belangrijk onderwerp op je reis om een vastgoedbelegger en -investeerder te worden. Op YouTube geef ik acquisitietips, van digitale kanalen tot het koud bellen van vastgoedeigenaren.

x

Het eerste wat belangrijk voor je is als je begint als investeerder, is het verwerven van gunstige eigendommen:

Maak bekend dat je een huis koopt in regio X! Familie, verwanten, vrienden, kennissen en collega’s zijn allemaal krachtige multiplicators voor je.

Zodra iemand iets hoort, heb je een tipgever.

Passief inkomen: Geld verdienen door te verhuren

Passief inkomen is een droom waar veel mensen naar verlangen, en onroerend goed biedt de mogelijkheid om deze droom te verwezenlijken. Stel je voor dat je 5.000 euro per maand verdient naast je baan zonder dat je er actief voor hoeft te werken. Hoe zou dat voor jou voelen? Veel mensen vertrouwen op onroerend goed om precies dit doel te bereiken.

  • Vermogensopbouw door huurinkomsten
  • Extra inkomen – passief inkomen
  • Gemoedsrust

x

5% rendement: wat betekent dat?

Wat betekent 5% rendement? In deze video leg ik uit waarom 5% in verschillende beleggingscategorieën anders wordt gewaardeerd.

x

5% is niet genoeg als je direct geld wilt “verdienen met vastgoed”. Lees hier hoeveel rendement je nodig hebt: Dit is hoe hoog het rendement “minstens” moet zijn als je direct geld wilt verdienen in de eerste maand van verhuur.

Vastgoed als inflatiebescherming: waardebehoud

Een appartement kopen kan een slimme beslissing zijn, vooral voor nieuwkomers op het gebied van onroerend goed. Als je een flat koopt, word je lid van een vereniging van eigenaren (WEG), wat betekent dat veel gemeenschappelijke kosten worden gedeeld. Stel je voor dat je in een flatgebouw met vijf partijen slechts 20% van de gemeenschappelijke kosten betaalt. Dit betekent een aanzienlijke besparing voor jou.

  • Stijging van de waarde van het onroerend goed op lange termijn
  • Toename in huurinkomsten na verloop van tijd
  • Stabiel afschrijvingspercentage

x

Flat vs. huis: het voordeel van een flat

Investeerders kiezen vaak voor financiering op lange termijn over een periode van 30 of 35 jaar. Dit creëert liquiditeit voor verdere investeringen. In plaats van de volledige aankoopprijs zelf te betalen, kun je een lening afsluiten bij de bank en meestal slechts 20% eigen vermogen inbrengen. Zo kun je meerdere beleggingspanden bezitten en profiteren van het rendement.

  • Deel uitmaken van een vereniging van huiseigenaren
  • Kosten delen – bijv. verwarmingssysteem

x

Financiering van investeringen op lange termijn

Investeerders financieren vaak over een lange periode van 30 of 35 jaar. Dit creëert liquiditeit voor verdere investeringen. In plaats van 100% van de aankoopprijs zelf te betalen, sluit je een lening af bij de bank en breng je meestal slechts 20% eigen vermogen in. Zo kun je meerdere beleggingspanden bezitten en profiteren van het rendement.

  • Liquiditeit creëren
  • Inflatie leidt tot stijgende activa, terwijl afschrijvingen constant blijven

x

Kopen op A-locaties en B-locaties: het verschil

In de vastgoedwereld worden locaties vaak onderverdeeld in A-, B- en C-locaties. Op Instagram leg ik de basis uit en analyseer ik de verschillen, voor- en nadelen van deze locaties. Blijf kijken voor waardevolle kennis over investeren in vastgoed.

x

Verhalen van beleggers: Leren van de groten

Je kunt veel verhalen over investeerders vinden op mijn blog, en natuurlijk doe ik er nu ook een paar voor LinkedIn! Zoals hier, de Hollywoodland.

x

Abonneer je nu op Instagram!

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal om op de hoogte te blijven en te profiteren van waardevolle tips voor vastgoedbeleggingen.