Over ons

Taxatie, waardering & verkoop – Bij ons heeft u alles uit één hand. Verkoop met strategie.

Onroerend goed Lukinski

U wilt een eigendom verkopen? Wij kopen rechtstreeks in en rond Keulen, Düsseldorf, Frankfurt en Berlijn, zonder omwegen. Wij begeleiden u, samen met onze experts, tot de overhandiging van de sleutels.

Hier kunt u ons nog beter leren kennen:

  • Wie zit er achter Lukinski?
  • Filosofie: kennis bijbrengen om stappen in verkoop te begrijpen
  • Waardering: volgens methodologie waarde van materiële activa, gekapitaliseerde winstwaarde, digitale instrumenten
  • Verkoop: rechtstreeks aan ons
  • Voordelen in een oogopslag

Wie zit er achter Lukinski?

Leer ons kennen: De eigenaar en de experts.

Lukinski Eigenaar & Team

Eigenaar – Stephan Czaja is de man achter Lukinski. Al meer dan 15 jaar ondernemer en sinds 2018 steeds meer digitaal (internet) gepositioneerd.

Dat is wat ons en ons makelaarskantoor anders maakt! Wij denken ondernemend.

Wat betekent dat? Bijgevolg is elk afzonderlijk onroerend goed een project waarvan de winst (opbrengst) bijna altijd kan worden verhoogd met de juiste hefbomen en strategieën. Of het nu gaat om de gefundeerde waardebepaling van onroerend goed aan de hand van verschillende gegevensbronnen, van de vermogenswaardemethode tot de gekapitaliseerde winstwaardemethode tot moderne, digitale methoden om de prijs van onroerend goed te bepalen of zelfs de checklists met herwaarderingsmogelijkheden vóór de verkoop van het onroerend goed.

Lukinski Experts: Ambacht, Expertise & Co.

Stephan M. Czaja | Uw contactpersoon in Duitsland

Experts – Meer complexe projecten zoals bodemonderzoeken, eenvoudige kleine klussen van elektriciens. Van landmeters tot ambachtslieden, de persoonlijke relatie en ervaring is bijzonder waardevol voor ons. Want zo kunnen wij vertrouwen op bewezen ervaring en dus uitgaan van eersteklas kwaliteit.

Deze constellatie stelt ons in staat u het beste te geven. Van het flatgebouw, tot het appartementencomplex, de parkeergarage of zelfs de ondergrondse parkeergarage.

Taxatie en verkoop: wij zijn er voor u

Verkoop van residentieel onroerend goed:

Verkoop van vloeroppervlakte:

Heeft u nog vragen? Wij en ik kijken uit naar uw telefoontje of e-mail:

Filosofie: kennis bijbrengen om stappen in verkoop te begrijpen

Op onze website informeren wij verkopers zeer gedetailleerd over alle stappen die komen kijken bij de verkoop van onroerend goed. Of het nu gaat om de verkoop van een flat, een huis of een stuk grond.

Hoe uitvoeriger u van tevoren wordt ingelicht, hoe meer vragen al zijn beantwoord, hoe beter het is voor beide partijen. U hebt een beter direct inzicht in het verkoopproces en wij kunnen dienovereenkomstig ook veel efficiënter voor u werken. Daarom schrijf ik veel individuele, kleine gidsen voor verkopers op Lukinski, maar ook voor eigenaars, bijvoorbeeld over het onderwerp van de hervorming van de onroerende voorheffing.

Op die manier kunnen eigenaars en grondeigenaars zich online en gratis over tal van aspecten informeren. Daarnaast zijn er actuele onderwerpen in het onroerend goed nieuws.

De belangrijkste gidsen in één oogopslag:

Waardering: Persoonlijk volgens methodologie – waarde van activa, gekapitaliseerde winstwaarde van digitale instrumenten

Beproefde en geteste taxatiemethoden – Voor de taxatie van uw huis of appartement raadplegen wij niet alleen moderne en digitale methoden, zoals software voor de analyse van verkoopgegevens, maar maken wij uiteraard ook gebruik van beproefde methoden zoals de vermogenswaardemethode en de gekapitaliseerde winstwaardemethode. Beide methoden zijn altijd een beproefde strategie gebleken voor een realistische waardebepaling.

Analyse van gegevens en software – Tegenwoordig gaat bijna niets meer zonder analyse van gegevens. Daarom omvat onze waardebepaling niet alleen de beproefde methode, maar ook nieuwe instrumenten, met name om op korte termijn gelijkwaardige verkopen te bepalen. Of simpel gezegd: voor hoeveel hebben anderen verkocht?

De mix van deze analyses geeft u een realistische vastgoedwaarde. De beste basis voor een realistische biedprijs met wat ruimte voor opwaartse onderhandeling.

U ziet, verkoop van onroerend goed met planning en strategie.

Voordelen in een oogopslag

Wie is de beste makelaar? Er zijn veel agenten die uw huis kunnen verkopen of uw flat kunnen verkopen, het gaat erom snel te sluiten.

Maar is er niet meer aan de hand met uw eigendom?

Welkom bij Lukinski Real Estate. Als wij al onze voordelen in slechts één zouden moeten opsommen, dan zou dat de geplande verkoop van onroerend goed zijn. Hoe hoger de verkoopprijs, hoe meer winst voor beide partijen, voor de verkoper en de makelaar (via de commissie). Daarom moeten de optimalisatiemogelijkheden vóór de verkoop worden onderzocht.

  • Voordelen

Lukinski

Verkopen van onroerend goed met strategie.

Neem contact op met

Wij begeleiden u met onze experts.

De eerste taxatie van het onroerend goed, optimalisatiesuggesties (indien rendabel) om uw verkoopprijs te verhogen, te upgraden en/of op te knappen voor de verkoop. Lukinski is het moderne, allesomvattende alternatief voor verkopers van onroerend goed in Duitsland. Met deskundigen ter plaatse in alle grote steden met meer dan 250.000 inwoners en hun verzorgingsgebieden. Verkoop niet zomaar, haal het beste uit uw condominium, huis of appartementsgebouw. Wij begeleiden u met onze experts.

© ℄ Lukinski | Imprint | Een handelsmerk van CXMXO. Alle rechten voorbehouden.