Lukinski

Verkoper

Evaluatie

Bepaling van de optimale verkoopprijs op basis van de huidige marktsituatie.

Tijd besparen

Het overnemen van taken zoals bezichtigingen en communicatie met geïnteresseerde partijen om de verkoper te ontlasten.

Presentatie

Professionele advertenties, foto’s en presentaties maken om het pand op een aantrekkelijke manier te presenteren.

Marktkennis

Inzicht in lokale marktomstandigheden, trends en regelgeving om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen.

Ervaring

Onderhandelen namens de verkoper om de beste prijs en voorwaarden te krijgen.

Lukinski
voor verkopers

Lukinski voor verkopers

Lukinski voor verkopers – Of u nu condominiums, appartementsgebouwen of speciale eigendommen zoals parkeergarages in grootstedelijke gebieden verkoopt, wij bieden oplossingen op maat die uw verkoopkansen maximaliseren.

Met onze jarenlange ervaring en een team van experts zijn wij je betrouwbare partner als het gaat om het bereiken van de best mogelijke prijs voor je woning.

  • Taxatie van onroerend goed
  • Condominium verkoop
  • Verkoop van appartementsgebouwen
  • Speciaal onroerend goed, parkeerplaatsen in stedelijke agglomeraties

Ontdek nu hoe we je kunnen helpen.

Hartelijk dank, Stephan M. Czaja / Lukinski

Verkoopvoorbereiding: Gratis

Een ander opmerkelijk voordeel dat Lukinski zijn gebruikers biedt, is onbeperkte toegang tot een uitgebreide collectie waardevolle gidsen – helemaal gratis! Dankzij onze uitgebreide database kunt u snel en eenvoudig naar informatie zoeken, of het nu gaat om hoe u de marktwaarde bepaalt, hoe u verschillende waarderingsmethoden toepast of hoe u stap voor stap een succesvolle verkoop uitvoert.

Met deze bron kunt u alle relevante aspecten op uw gemak nalezen, tot in het kleinste detail, zonder dat u er een cent voor hoeft uit te geven. Bij Lukinski zijn we ervan overtuigd dat goed geïnformeerde verkopers de beste beslissingen nemen, en we zorgen ervoor dat onze gratis hulpmiddelen u de best mogelijke ondersteuning bieden om te slagen in uw verkoopproces. Grijp deze kans om u volledig en gratis voor te bereiden!

  • Gratis vastgoedgidsen op Lukinski
  • Zoeken naar marktwaarde, waardebepaling en verkoopproces
  • Gedetailleerde gratis opties voor zelfinformatie

Lukinski
voor verkopers

Voor jou

Markttoegang #1

Makelaars hebben toegang tot uitgebreide netwerken en bronnen om je woning effectief op de markt te brengen en potentiële kopers te bereiken.

Prijsafspraken #2

Een ervaren makelaar kan de beste verkoopprijs voor je woning bepalen, op basis van marktonderzoek en lokale trends, om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke prijs krijgt.

Marketing en presentatie #3

Makelaars weten hoe ze eigendommen op een aantrekkelijke manier moeten presenteren. Ze kunnen professionele foto’s, virtuele rondleidingen en aantrekkelijke advertenties maken om de aandacht van kopers te trekken.

Onderhandeling #4

Makelaars hebben ervaring met onderhandelen en kunnen helpen om de beste deal voor je te sluiten. Ze kunnen potentiële kopers ook effectief screenen om te voorkomen dat je tijd verspilt met niet-gekwalificeerde prospects.

Teamwerk

Tijdsbesparing #5

Een huis verkopen kan tijdrovend zijn. Een makelaar zorgt voor veel details, zodat jij je tijd aan andere belangrijke dingen kunt besteden.

Papierwerk #6

Voor de verkoop van een woning zijn veel documenten en wettelijke verplichtingen nodig. Een makelaar kan ervoor zorgen dat alle documenten correct en volledig zijn om juridische problemen te voorkomen.

Deskundigheid #7

Makelaars hebben expertise in de vastgoedmarkt, lokale regelgeving en huidige trends om ervoor te zorgen dat je verkoop soepel verloopt.

Emotionele steun #8

Een huis verkopen kan emotioneel belastend zijn. Een makelaar kan optreden als bemiddelaar en je emotioneel ondersteunen om het proces gemakkelijker te maken.

Lukinski
voor verkopers

Ervaring

Verkoopster uit Berlijn

“Vorig jaar had ik het genoegen om met Lukinski als makelaar te werken om twee appartementen in een mooie art nouveau-villa in Berlijn te verkopen. Lukinski voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Binnen slechts twee maanden vond Lukinski de juiste kopers voor beide appartementen en hij heeft het verkoopproces zeer professioneel en efficiënt afgehandeld.

Ik was erg tevreden over Lukinski en beveel hem graag aan.

Lukinski kent de Berlijnse vastgoedmarkt goed, kan goed onderhandelen en regelt nauwgezet alle juridische zaken.

Als je op zoek bent naar een makelaar die goed werk levert en kennis van zaken heeft, dan is Lukinski de juiste keuze. Ik zal Lukinski zonder aarzeling aanbevelen en kijk uit naar mogelijke toekomstige samenwerkingen.”

Evaluatie

Koper uit Frankfurt

“Lukinski heeft ons uitstekend begeleid bij de aankoop van een woning. We waren op zoek naar twee geschikte appartementen en Lukinski hielp ons de juiste opties te vinden.

De professionaliteit en expertise maakten het aankoopproces probleemloos, wat ook fijn was om te zien, beide partijen werden eerlijk behandeld.

We zijn erg blij met het werk van Lukinski en zouden hen zeker aanbevelen.”

Lukinski
voor verkopers

Neem contact op met

Discreet? Stuur me een e-mail, die gaat exclusief naar mij.

stephan@lukinski.com

Duitsland

E-mail: office@lukinski.de

Berlijn: +49 30 398 204 202

Keulen: +49 221 165 323 72

Stephan M. Czaja / Lukinski

Lukinski
Voor verkopers