Alles over het onderwerp onroerend goed als investering. Hier vindt u meer beleggingsnieuws.

Onroerend goed als investering

Waar moet ik op letten? In het interview met onze beleggingsexperts bespreken we alle belangrijke beleggingsopties in vergelijking. Welke investering doet het goed, welke houdt risico’s in en welke investering levert de meeste winst op? Heeft u ooit gedacht aan onroerend goed als investering?

 • Onroerendgoed als investering – waar moet ik op letten?

Vergelijking van kapitaalinvesteringen: goud, aandelen, onroerend goed & Co.

Hier vindt u alles wat u moet weten om geld te verdienen met onroerend goed. Definitie, vergelijking en beleggingstips, wij hebben de belangrijkste factoren voor u op een rijtje gezet. Tip! Aan het einde van het artikel over kapitaalinvesteringen in vergelijking, vindt u verdere links zoals: “Vastgoed koopgids voor huis & condominium” en “Nieuwbouwprojecten: Privé, proces, kosten”. Veel succes met uw investering. Als u vragen hebt over kapitaalinvesteringen en vermogensbeheer, kunt u contact opnemen met onze deskundigen.

 • Vergelijking van investeringen

Formules voor vastgoed- en kapitaalinvesteringen

Hier vindt u een overzicht van de belangrijkste formules voor vastgoed- en kapitaalinvesteringen. Stap voor stap, van de grondbeginselen tot specifieke vragen over het onderwerp: berekening en rendement. Verdien geld met onroerend goed! Hier vindt u tips van professionals. Veel geluk. Vaak gestelde vragen zijn onder meer: Hoe bereken je de opbrengst? Hoe bereken je de huuropbrengst correct? Wat is een hoog rendement? Wat is een vastgoedbelegging? Hoe bereken je het rendement van onroerend goed?

Statistieken: geld beleggen

Geld, goud, aandelen of onroerend goed? Welke kapitaalinvesteringen zijn rendabel en welke heb ik goed zien presteren, vooral in de afgelopen maanden en jaren? Wij hebben de belangrijkste studies en statistieken over het thema kapitaalinvesteringen verzameld en gesorteerd en ze hier voor u klaargezet. Veel succes met uw belegging, of het nu voor kapitaalgroei is of als pensioenvoorziening.

 • Statistieken: geld beleggen

Statistieken: Onroerend goed

Statistieken en studies zijn belangrijke instrumenten voor makelaars in onroerend goed, niet alleen voor het schatten van de prijzen per vierkante meter en de prijzen van onroerend goed, maar ook de demografische ontwikkeling van stadswijken, de gehele bevolking van een stad, maar ook van afzonderlijke straten en buurten is belangrijk voor de beoordeling. Voor kopers van onroerend goed, maar ook voor verkopers, is de timing van de transactie van groot belang om een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Hoe ontwikkelt zich de algemene economische situatie van de bevolking? Wanneer is het de moeite waard om te kopen of te verkopen? Welke huidige studies zijn er? Wij hebben er onze taak van gemaakt de belangrijkste resultaten van het Federaal Bureau voor de Statistiek voor u te verzamelen.

 • Statistieken: Onroerend goed

Onroerend goed belegger interview

Klassiek of exotisch – Welk onroerend goed is geschikt als investering?

 • Investeringsgesprek
 • Onroerendgoed als investering – waar moet ik op letten?
 • Investeer loterij winsten
 • Interviews met investeerders (video’s)

Boekaanbeveling Kapitaalinvesteringen & Voorzieningen

Kapitaalinvestering en pensioenvoorziening – Investeren in onroerend goed? Maak van uw onroerend goed een bron van inkomsten met de juiste beslissingen! Als u aan het eind van het jaar een paar euro’s over hebt, denkt u er vroeg of laat aan om zelf te investeren in een flatgebouw of een huis. Maar waar begin je als belegger mee – klein of groot? Deze boeken laten u zien hoe u uw geld verstandig kunt investeren in flats en huizen met praktische tips en ervaring van deskundigen.

 1. Boekaanbeveling voor kapitaalinvestering & pensioenvoorziening

Investeringstypes: Flat, huis en appartementsgebouw

Flat, huis en appartementsgebouw: de verschillende beleggingsvormen van onroerend goed:

Condominium en oma bijgebouw

Condominium – Een condominium / omaflat is een wooneenheid in een twee- of meergezinsgebouw. Het kan worden gekocht via een makelaar, meestal van een huisvestingsmaatschappij, of particulier en vrij van commissie via kennissen. De koper mag het pand ook verhuren als hij het nog niet verhuurd heeft gekocht, wat populair is bij vastgoedbeleggers.

 • Condominium en oma bijgebouw

Halfvrijstaande woning: 2 vogels, 1 steen

Bouwen van een twee-onder-een-kap woning – De twee-onder-een-kap woning is goedkoper dan een vrijstaande woning. Hoeveel er werkelijk kan worden bespaard, is iets wat veel bouwers op het eerste gezicht niet kunnen inschatten. Bij Lukinski adviseren we u graag over de besparingsmogelijkheden bij het bouwen van een twee-onder-een-kapwoning. Maar de twee-onder-een-kapwoning heeft ook enkele beperkingen – enige flexibiliteit is vereist. Onze experts op het gebied van twee-onder-een-kapwoningen willen graag wat ideeën met u delen. Misschien is de twee-onder-een-kapwoning precies de juiste woonvorm voor u?

 • Bouw een twee-onder-een-kap woning

Geprefabriceerd huis: Zukunft Bau

De meeste gezinnen willen niet lang wachten van het idee tot de verwezenlijking van hun droom van het bezitten van een eigen huis. Dit is waar een geprefabriceerd huis een praktische oplossing blijkt te zijn, omdat het van nature veel minder bouwtijd inhoudt en dus een kortere wachttijd tot u er kunt intrekken. Met een geprefabriceerd huis kunt u voorkomen dat de afzonderlijke werkzaamheden door verschillende bedrijven worden uitgevoerd en hebt u één contactpersoon die er voor u is vanaf de planningsfase tot de sleuteloverdracht. Als u geïnteresseerd bent in een geprefabriceerd huis en overweegt of dit type constructie de beste beslissing is voor uw project, vindt u hier de voor- en nadelen die u als bouwer moet kennen. Bezoek, voordat u een woningtype kiest, een tentoonstelling en voel de verschillende woningmodellen aan.

 • Koop geprefabriceerd huis

Houten huis: snel en goedkoop

Een houten huis kopen of bouwen – Wanneer de meeste mensen aan houten huizen denken, denken zij aan een vakantie in Scandinavië of het Zwarte Woud. Het houten huis heeft daar een lange traditie en is een van de meest gebouwde woningtypes.

 • Bouw een houten huis

Onroerend goed prijsberekening

Overzicht huizenprijzen – Met de verlaging van de basisrente hebben veel mensen besloten onroerend goed te kopen. Sinds enkele jaren stijgen de prijzen van onroerend goed snel en kunnen zij, vooral in metropolen en stedelijke centra, nauwelijks door normale verdieners worden gefinancierd. Woningzoekenden ergeren zich vaak aan de “hebzucht” van eigenaars die, naar de mening van potentiële kopers, hun eigendom te hoog inschatten.

 • Onroerend goed prijsberekening

Land kopen: Eenvoudig uitgelegd

Veel belangstellenden die een stuk grond willen kopen, zijn van plan er een huis op te bouwen. Dit is echter alleen mogelijk als het onroerend goed is aangewezen als bouwgrond of als het een zogenaamd “Bauerwartungsland” is. Deze aanwijzing is van toepassing op percelen die in de nabije toekomst door de stad of gemeente zullen worden aangewezen als bouwgrond.

Kapitaalbelegging verpleeghuisbezit

Zorgvastgoed kopen als investering? Zeer weinig mensen die in vastgoed willen investeren, denken eerst aan verzorgingstehuizen of flats. Toch is het de moeite waard om dit soort investeringen eens te bekijken. Verpleegtehuizen worden overal in Duitsland gebouwd, niet alleen in stedelijke agglomeraties; de bevolking wordt steeds ouder. In elke wijk zijn er woningen en voorzieningen voor senioren. Zij zijn derhalve geschikte investeringsobjecten voor regionale investeerders, als kapitaalinvesteringen in de omgeving, maar ook voor supraregionale investeerders. Hoe ontwikkelt de markt voor zorgvastgoed zich in Duitsland? Welk type / welke locatie is interessant voor een investering als opbrengsteigendom? Wij hebben 5 factoren geïdentificeerd in de eerste blik op deze vorm van investering.

 • Kapitaalbelegging verpleeghuisbezit

Nieuw gebouw

Heeft bouwen zin?

Stap voor stap, van de basis tot specifieke vragen over het onderwerp: bouwen en sparen. Verdien geld met onroerend goed! Hier vindt u tips van professionals. Veel geluk.

Nieuwbouwprojecten: Privé, proces, kosten

Nieuwbouwprojecten – De droom van een eigen huis is dichterbij dan ooit tevoren. Gunstige rentetarieven en een goed aanbod van bouwpercelen en nieuwbouwprojecten maken de droom van het bezitten van je eigen vier muren waar. In Hessen en Rijnland-Palts zijn veel nieuwbouwprojecten al in een vergevorderd stadium van uitvoering. Talrijke nieuwbouwplannen staan reeds in de startblokken. Beveilig een condominium of uw eigen huis tegen een lage prijs.

Prijzen, kosten, onroerende voorheffing en grondbelasting

Een huis bouwen – Er zijn veel vragen bij het bouwen van een huis. Als makelaars krijgen wij voortdurend e-mails en telefoontjes van potentiële bouwers: “Hoeveel kost het om een huis te laten bouwen?”, “Hoeveel kost een goedkoop huis?” tot meer specifieke vragen als “Hoe lang kun je in een prefab-huis (trefwoord: stof) wonen? – hebben we antwoorden op uw belangrijkste vragen.

 • Prijzen, kosten, onroerende voorheffing en grondbelasting
 • Huur, kosten, belasting (video’s)

Duurste steden in Duitsland

Waar is de vierkante meter het duurst? Met 8.993 euro en een stijging van +48,8% in slechts 4 jaar staat München aan de top. Het wordt op de voet gevolgd door Frankfurt, Stuttgart, Potsdam, Berlijn, Hamburg en Düsseldorf. Wij hebben de huidige gegevens voor u geanalyseerd en tonen u hier de top 10 van de duurste steden in Duitsland voor het kopen van een condominium. Hier ziet u de steden met de hoogste prijzen per vierkante meter voor condominiums in een vergelijking van 2015 en 2019 in euro per vierkante meter.

 • 10 duurste steden in Duitsland

Focus: Frankfurt

Uw voordelen: Onroerend goed makelaar

✓ nationale klanten en vaste klanten (directe aankoop mogelijk!)
✓ Tientallen jaren ervaring en een goed gecoördineerd team
✓ 100% gratis waardebepaling en analyse van uw eigendom
✓ onafhankelijk van banken en online portalen