Lukinski Villas: Portaal voor onroerend goed, App voor Duitsland, Spanje & VS – nieuwe video!

Lukinski Villas: Real Estate Portal & App – Deze keer wil ik het met je hebben over mijn driejarige reis in de vastgoedwereld. Als iemand die veel reist voor zijn werk, dankzij mijn modellenbureau, heb ik de afgelopen jaren prachtige villa’s ontdekt in Spanje, de Balearen, Mallorca, Ibiza, Marbella en mijn persoonlijke pareltjes in Duitsland, zoals Berlijn en Hamburg, en ook de eerste villa’s in Los Angeles. Abonneer je nu: Lukinski YouTube!

Villa’s! Ibiza, Berlijn, Los Angeles

Hier vind je mijn persoonlijke favorieten van over de hele wereld, van het mediterrane Ibiza, Mallorca, Marbella en Berlijn tot fascinerende bestemmingen in de VS zoals Los Angeles – allemaal op één rij!

Lukinski Villas als app

En het beste deel? Ik heb mijn eigen Lukinski Villas app ontwikkeld, die alle foto’s en vastgoedgegevens bevat. Zo kun je de huizen van je dromen verkennen op je smartphone en heb je alle informatie binnen handbereik.

Mijn missie: Blijven instappen, verkopen, kopen, verhuren

Lukinski Villas: Download de app!

Mijn reis stopt hier echter niet. Mijn missie is om verder te gaan in de wereld van vastgoedinvesteringen, verkopen, kopen en verhuren. Zowel in Spanje als in de VS zal ik op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden. Daarbij zal ik me richten op mijn persoonlijke favoriete plaatsen en alle relevante bestemmingen in de buurt daarvan.

Ontdek samen met mij de wereld van luxe villa’s!

In mijn nieuwste video neem ik je mee op reis door de wereld van luxe villa’s. Ik laat je enkele van mijn persoonlijke favorieten zien en vertel je over mijn ervaringen in de vastgoedsector. Als je gefascineerd bent door prachtige villa’s, spannende reizen en investeren in vastgoed, dan mag je deze video niet missen.

Vergeet niet om je te abonneren op mijn kanaal om geen enkele update te missen en download de Lukinski Villas App om toegang te krijgen tot alle informatie.

Lukinski YouTube: Rendement, investering & Co.

Ontdek samen met mij de doorslaggevende factoren, kerncijfers en grondbeginselen van investeren in onroerend goed. In vergelijking met andere beleggingsvormen biedt vastgoed een ‘veiligere’ manier om kapitaal te investeren met een constant rendement en een waardestijging op lange termijn. Wilt u uw geld verstandig investeren? Mijn aanbeveling: Vastgoed, passief inkomen en een goed leven.