Vastgoedacquisitie: 4 basisprincipes – Hoe je een succesvol acquisitiesysteem opbouwt – nieuwe video! op

Vastgoedwerving: 4 basisprincipes – Vastgoedwerving is de basis voor elke vastgoedinvesteerder. Het gaat om het vinden van de juiste kansen om vastgoed te kopen of te verkopen. In mijn laatste YouTube-video ga ik dieper in op de basisprincipes van het werven van vastgoed. In dit artikel vat ik een aantal belangrijke punten samen en laat ik je zien hoe je een effectief systeem opbouwt om vastgoed te verwerven. Abonneer je nu: Lukinski YouTube!

4 tips voor “goedkoop” vastgoed

Hoe vind je de echte koopjeshuizen en -flats? 4 basisbeginselen om je op weg te helpen met vastgoed en investeringen.

Buurt: Maak bekend dat je onroerend goed koopt

De plaatselijke buurt is vaak het beste uitgangspunt voor het verwerven van een eigendom.

De mensen om je heen moeten weten dat je geïnteresseerd bent in investeren in vastgoed!

Want alleen als ze ervan horen, kunnen ze je automatisch aanbiedingen sturen of je aanbevelen bij potentiële verkopers.

Een manier om je aanwezigheid in de buurt te vergroten is door deel te nemen aan lokale evenementen. Je kunt gesprekken starten over onroerend goed en je intenties delen. Daarnaast kunnen sociale media nuttig zijn bij het verspreiden van je boodschap. Onthoud dat het opbouwen van vertrouwen in de buurt tijd kost, maar op de lange termijn de basis kan zijn voor veel succesvolle bedrijven.

 • De buurt moet als eerste op de hoogte zijn van je plannen.
 • Als niemand in je omgeving weet dat je wilt investeren in onroerend goed, zullen potentiële aanbiedingen en doorverwijzingen aan je voorbijgaan.
 • Gebruik lokale evenementen, sociale media en mond-tot-mondreclame om je interesse in onroerend goed over te brengen.

B2B-contacten aanspreken: Netwerken met professionals

Samenwerken met zakelijke partners kan zeer waardevol zijn voor je vastgoedacquisitie.

Hieronder vallen professionele makelaars, handelaars en vastgoedbeheerders.

Deze actoren hebben vaak al toegang tot eigendommen voordat ze op de openbare markt verschijnen.

Om succesvol met deze professionals samen te werken, moet je hen superieure incentives aanbieden die hen motiveren om jou informatie over vastgoed te sturen. Samenwerkingsverbanden of commissies voor tipgevers kunnen een effectieve manier zijn om hun interesse te wekken. Een goede relatie met B2B-contacten kan je toegang geven tot exclusieve eigendommen en je een concurrentievoordeel geven.

 • B2B-contacten zoeken, zoals professionele makelaars, handelaars of vastgoedbeheerders
 • Deze contacten hebben vaak toegang tot eigendommen voordat ze op de markt verschijnen
 • Denk na over hoe je aantrekkelijk kunt zijn voor deze contacten, bijvoorbeeld door partnerschappen of doorverwijzingstoeslagen.

Direct contact met eigenaars: Actief zoeken naar vastgoed

Soms is het nodig om actief naar eigendommen te zoeken en rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaars. Dit betekent dat je proactief op zoek gaat naar eigendommen, of het nu in je buurt is of in bepaalde regio’s die interessant zijn voor je investeringen.

Doe zorgvuldig onderzoek om eigenaars te vinden en voer professionele gesprekken om hun interesse te wekken. Het is belangrijk om vertrouwen op te bouwen en respectvol te zijn, omdat dit de kans vergroot dat eigenaren met je samenwerken en je hun eigendommen aanbieden. Deze directe aanpak vereist geduld en doorzettingsvermogen, maar kan vaak leiden tot geweldige deals.

 • Actief zoeken naar eigendommen en rechtstreeks praten met de eigenaars
 • Onderzoek in uw omgeving of in gebieden die interessant zijn voor uw investeringen
 • Wees respectvol en professioneel in je gesprekken om het vertrouwen van de eigenaren te winnen

Continuïteit: geduld en consistentie

Succesvol onroerend goed verwerven vereist niet alleen toewijding, maar ook geduld en consistentie. Het is onwaarschijnlijk dat je van de ene op de andere dag miljonair wordt.

Kies voor een langetermijnaanpak en werk voortdurend aan je acquisitiestrategie.

Wees gezaghebbend en serieus in je verschijning om een positieve indruk achter te laten. Stel realistische verwachtingen en wees geduldig. Het kan even duren voordat je de eerste successen boekt. Houd vol en blijf bij je doel – vroeg of laat zul je de vruchten plukken van je werk en succesvol investeren in vastgoed.

 • Continuïteit is cruciaal. Bouw aan een langetermijnstrategie
 • Wees gezaghebbend en serieus in je verschijning om een goede indruk te maken
 • Verlies je geduld niet – het verwerven van onroerend goed kost tijd en voorbereidend werk

4 Basis: Verwerving met een systeem

Vastgoed verwerven is een cruciale stap voor vastgoedinvesteerders om de beste deals te vinden. Een goed ontwikkeld systeem om vastgoed te verwerven kan een aanzienlijke impact hebben op het succes van je investering. Vergeet niet om de buurt erbij te betrekken, B2B-contacten te gebruiken, eigenaars rechtstreeks te benaderen en continu en geduldig te zijn. Bekijk voor meer waardevolle inzichten en tips mijn YouTube-video over de basisprincipes van het verwerven van vastgoed.

Lukinski YouTube: Rendement, investering & Co.

Ontdek samen met mij de doorslaggevende factoren, kerncijfers en grondbeginselen van investeren in onroerend goed. Vergeleken met andere beleggingsvormen biedt vastgoed een ‘veiligere’ manier om kapitaal te investeren met een constant rendement en een waardestijging op lange termijn. Wilt u uw geld verstandig investeren? Mijn aanbeveling: Vastgoed, passief inkomen en een goed leven.