10% tipstercommissie Frankfurt (Mainz, Wiesbaden): 18 miljoen villa – kopers voor deze en andere villa’s

Als je op zoek bent naar exclusief onroerend goed in Frankfurt am Main of contacten in je netwerk hebt die op zoek zijn naar dergelijke aanbiedingen, dan hebben we een spannende mogelijkheid voor je. Ons doorverwijzingsprogramma biedt u de kans om te profiteren van een royale commissie van 10%. Neem te allen tijde contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Onze exclusieve off-market aanbiedingen in Frankfurt & omgeving

Momenteel beschikbaar in Frankfurt am Main.

Luxe villa’s Frankfurt (2)

Onze vastgoedportefeuille bevat regelmatig exclusieve aanbiedingen ter waarde van 18 miljoen euro die niet openbaar beschikbaar zijn op de markt. Deze villa’s zijn geschikt voor zowel privégebruik als verhuur. We bieden ook de mogelijkheid om ze in afzonderlijke eenheden op te delen en te verkopen.

Heb je contacten die op zoek zijn naar luxe villa’s in Frankfurt am Main?

Vastgoedbeleggingen (5+)

We hebben momenteel 2 indrukwekkende luxe villa’s in de buurt van Frankfurt in onze portefeuille. Maar dat is niet alles – we presenteren ook projecten met een gemengde aanpak. Deze vertegenwoordigen uitstekende investeringsmogelijkheden en bieden de kans om te investeren in woningen en commercieel vastgoed in Frankfurt am Main ter waarde van €4-20 miljoen.

Onze vastgoedexperts hebben een uitgebreid netwerk en diepgaande kennis van de vastgoedmarkt in Frankfurt. Dit stelt ons in staat om voortdurend nieuwe aanbiedingen te vinden die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Profiteer van ons tipgeverprogramma

Wat is een tipgever precies? Een tipgever is geen makelaar, maar een persoon die contact legt tussen potentiële kopers en verkopers. Als je ons een tip geeft en deze tip leidt tot een succesvolle aankoop, belonen we je met een royale commissie.

Berekening van de 10% tipgevercommissie

Laten we aannemen dat de aankoopprijs voor een woning 5 miljoen euro is en dat de commissie 2% van deze aankoopprijs bedraagt:

Aankoopprijs: € 5.000.000 Commissie (2%): € 5.000.000 * 0,02 = € 100.000

De commissie bedraagt daarom 100.000 euro.

Nu wil je berekenen hoeveel de tipgever van deze commissie ontvangt. Je hebt aangegeven dat de tipgever 10% van de commissie ontvangt:

Tipstercommissie (10%): €100.000 * 0,10 = €10.000

De tipgevercommissie is daarom 10.000 euro.

Samengevat:

  • Aankoopprijs: € 5.000.000
  • Commissie: € 100.000
  • Commissie tipgever: €10.000

Win-winsituatie voor verkoper, koper en jij

Ons tipgeverprogramma is een win-winsituatie. Je helpt potentiële kopers hun droomhuis in Frankfurt am Main te vinden en verdient tegelijkertijd een aantrekkelijke commissie.

Als je meer informatie wilt over ons doorverwijzingsprogramma of als je contacten hebt die mogelijk geïnteresseerd zijn in ons exclusieve vastgoed, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en succesvolle vastgoeddeals in Frankfurt am Main te realiseren.