10% tipster commissie Hamburg: 1,5 miljoen penthouse – kopers voor dit en ander vastgoed

Als je op zoek bent naar exclusief onroerend goed in Hamburg of als je contacten in je netwerk hebt die op zoek zijn naar dergelijke aanbiedingen, dan hebben we een spannende mogelijkheid voor je. Ons doorverwijzingsprogramma biedt je de kans om te profiteren van een royale commissie van 10%. Neem te allen tijde contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Onze exclusieve off-market aanbiedingen in Hamburg

Momenteel beschikbaar in Hamburg.

Hamburgse penthouse flats (1,5 miljoen)

Onze vastgoedportefeuille bevat regelmatig exclusieve aanbiedingen ter waarde van €1,5 miljoen die niet openbaar beschikbaar zijn op de markt. Deze penthouse appartementen bieden luxe en comfort in een van de meest gewilde steden van Duitsland. Ze zijn geschikt voor zowel privégebruik als verhuur.

Heb je contacten die op zoek zijn naar penthouse appartementen in Hamburg?

Vastgoedbeleggingen Hamburg (5+)

We hebben momenteel 3 indrukwekkende penthouse flats in Hamburg in onze portefeuille. Maar dat is niet alles – we presenteren ook projecten met een gemengde aanpak. Deze vertegenwoordigen uitstekende investeringsmogelijkheden en bieden de kans om te investeren in residentieel en commercieel vastgoed in Hamburg met een waarde tussen €10-18 miljoen.

Onze vastgoedexperts hebben een uitgebreid netwerk en diepgaande kennis van de vastgoedmarkt in Hamburg. Dit stelt ons in staat om voortdurend nieuwe aanbiedingen te vinden die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Profiteer van ons tipgeverprogramma

Wat is een tipgever precies? Een tipgever is geen makelaar, maar een persoon die contact legt tussen potentiële kopers en verkopers. Als je ons een tip geeft en deze tip leidt tot een succesvolle aankoop, belonen we je met een royale commissie.

Berekening van de 10% tipgevercommissie

Laten we aannemen dat de aankoopprijs voor een woning 1,5 miljoen euro is en dat de commissie 2% van deze aankoopprijs bedraagt:

Aankoopprijs: € 1.500.000 Commissie (2%): € 1.500.000 * 0,02 = € 30.000

De commissie bedraagt daarom 30.000 euro.

Nu wil je berekenen hoeveel de tipgever van deze commissie ontvangt. Je hebt aangegeven dat de tipgever 10% van de commissie ontvangt:

Tipstercommissie (10%): € 30.000 * 0,10 = € 3.000

De tipgevercommissie is daarom 3.000 euro.

Samengevat:

  • Aankoopprijs: € 1.500.000
  • Commissie: € 30 000
  • Tipstercommissie: € 3.000

Win-winsituatie voor verkoper, koper en jij

Ons tipgeverprogramma is een win-winsituatie. Je helpt potentiële kopers hun droompenthouse in Hamburg te vinden en verdient tegelijkertijd een aantrekkelijke commissie.

Als je meer informatie wilt over ons doorverwijzingsprogramma of als je contacten hebt die mogelijk geïnteresseerd zijn in onze exclusieve eigendommen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en succesvolle vastgoeddeals in Hamburg te realiseren.