De villa: een meesterwerk van architectuur

De locatie van deze villa biedt niet alleen toegang tot de voorzieningen en culturele rijkdom van Frankfurt, Mainz en Wiesbaden, maar wordt ook gekenmerkt door eersteklas verbindingen met belangrijke transportroutes en internationale luchthavens. Een kans als deze komt zelden voorbij.

Tip voor u in het Verenigd Koninkrijk of Frankrijk, slechts 20-30 minuten naar het stadscentrum

De villa zelf is een architectonisch meesterwerk dat alle tijdperken doorkruist met behoud van de onmiskenbare “Duitse look”. Met zijn prestigieuze kamers en historische details is het meer dan alleen een huis – het is een statement van luxe en elegantie.

Contact & contactpersoon

Hier vind je mijn contactgegevens:

Neem contact met ons op

Sleutels

Villa rond 1900

Aankoopprijs in EUR: 11.000.000 €

Aankoopprijs in USD: $12.000.000

Exclusieve locatie in Berlijn

Privacy, veiligheid

Woonoppervlak van meer dan 450 m²

Plaats: omgeving Frankfurt

Villa Frankfurt

De villa biedt je drie opwindende manieren om je investering te gebruiken en te maximaliseren:

Eigennutz – je persoonlijke stadskasteel

Ervaar de luxe van het wonen in een historische villa. Als je voor deze optie kiest, kun je de villa inrichten en ervan genieten volgens je eigen ideeën. Het mooiste is dat de verkoop belastingvrij is na 3 jaar bewoning door de eigenaar. Je kunt dus genieten van je droomhuis en tegelijkertijd je investering beschermen.

Hoofdkantoor of verhuur units

Je kunt de villa ook in aparte eenheden verdelen en die verhuren. Zo kun je een vast inkomen genereren terwijl je profiteert van de grote vraag naar eersteklas appartementen in deze regio. Frankfurt, Mainz en Wiesbaden trekken mensen van over de hele wereld aan die op zoek zijn naar exclusieve woonruimte.

Verkoop van individuele appartementen

Als je op zoek bent naar vermogensgroei op de lange termijn, kun je de villa opdelen in afzonderlijke condominiums en deze afzonderlijk verkopen. Zo kun je profiteren van de stijgende vastgoedwaarden in de regio en je portefeuille diversifiëren.

Ongeacht je keuze is deze villa een ongeëvenaarde investeringsmogelijkheid in de metropoolregio Frankfurt. We staan tot je beschikking om je meer informatie te geven en al je vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze unieke kans.

Het kasteel

Frankfurt

Villa & Gastenverblijf | 19 M | Duitsland | Omgeving Frankfurt | NIEUW

Exclusief

Eigenschappen die je niet op de markt zult vinden. Voor de discretie van onze klanten. Heb je interesse in een van onze eigendommen of ben je op zoek naar een koper? Schrijf me of bel me: Contact.

Hoogachtend, Stephan M. Czaja / Lukinski

Neem contact met ons op

Lukinski
Familie
Kantoor

Exclusief

We hechten veel waarde aan discretie voor onze klanten, kopers en verkopers. Heb je vragen? Laten we vrijblijvend praten.

Hoogachtend, Stephan M. Czaja / Lukinski

Stephan M. Czaja, eigenaar

Mijn

Contactgegevens

Bel of schrijf me.

Kantoor: + 49 221 165 323 72

Kantoor: + 49 30 398 204 202

E-mail: office@lukinski.de

Lukinski

Uit de markt

Villa’s, woningen en commerciële gebouwen | tot 63 M | Duitsland