Happy Places Los Angeles: Waar zou ik willen kopen / wonen? – nieuwe video

Happy Places Los Angeles – In deze video deel ik met jullie mijn 3 absolute favoriete plekken in Los Angeles waar ik me zo op mijn gemak voel en waar ik me zou kunnen voorstellen te wonen. Het goede leven, genoeg zaken en palmbomen: mijn top 3 plekken in Los Angeles! Abonneer je nu: Lukinski YouTube!

Mijn 3 favoriete plekken om te wonen en je goed te voelen in LA

Welke plaatsen zouden dat zijn als ik wilde kopen of wonen? Het antwoord vind je natuurlijk in de video!

3 plekken in LA waar ik dol op ben! Je zult zien waarom ik me hier zo geïnspireerd voel en waarom het 3 van mijn favoriete buurten ter wereld zijn.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal zodat je geen enkele update mist.

Lukinski YouTube: Rendement, investering & Co.

Ontdek samen met mij de doorslaggevende factoren, kerncijfers en grondbeginselen van investeren in onroerend goed. In vergelijking met andere beleggingsvormen biedt vastgoed een ‘veiligere’ manier om kapitaal te investeren met een constant rendement en een waardestijging op lange termijn. Wilt u uw geld verstandig investeren? Mijn aanbeveling: Vastgoed, passief inkomen en een goed leven.

Nu in Lukinski Villas (onroerend goed portal en app)

Als je op zoek bent naar meer informatie over deze villa en andere exclusieve eigendommen, bekijk dan mijn Lukinski Villas vastgoedportaal en app. Hier vind je alle foto’s, woningdetails en contactgegevens.

Lukinski Villas als app

En het beste deel? Ik heb mijn eigen Lukinski Villas app ontwikkeld, die alle foto’s, woningdetails en contactgegevens bevat. Zo kunt u de huizen van uw dromen verkennen op uw smartphone en hebt u alle informatie binnen handbereik.

Mijn missie: Blijven instappen, verkopen, kopen, verhuren

Lukinski Villas: Download de app!