Vastgoed Podcast Tips! Vastgoedprijzen, investeringen en beheer – gratis

Vastgoed Podcasts (Duitsland) – Leer Investeren op Apple, Spotify, Deezer & Co. Wil je je vastgoedkennis uitbreiden en meer leren over investeringen, vastgoedbeheer en technische termen? Dan hebben we goed nieuws voor je! We presenteren de beste podcasts voor vastgoed die je helpen je kennis uit te breiden en je tegelijkertijd begeleiden in je dagelijkse leven. En het beste deel? Alle podcasts zijn gratis en overal beschikbaar waar er goede podcasts zijn! Tip: hier vind je goede apps voor vastgoed.

“Cash & flow: leren investeren

De podcast “Cash & Flow” is speciaal gericht op vastgoedinvesteringsbeginners zoals jij en biedt een uitgebreide kennisbasis. Met regelmatige nieuwe afleveringen biedt deze podcast een schat aan informatie die je zal helpen om weloverwogen beslissingen te nemen over investeren in vastgoed en je investeringsstrategieën te verbeteren.

Leren investeren: Dompel jezelf stap voor stap onder in de wereld van succesvol investeren in vastgoed. Van het kiezen van het juiste vastgoed tot het berekenen van rendement en effectief vastgoedbeheer, alle belangrijke onderwerpen komen aan bod. Waardevolle tips en bewezen strategieën helpen je het volledige potentieel van je investeringen te realiseren.

Vastgoedbeheer: Een succesvolle vastgoedinvestering vereist ook een efficiënt beheer. In de podcast “Cash & Flow” krijgt u praktische inzichten in het effectieve beheer van uw vastgoed om op lange termijn stabiele inkomsten te genereren. Van huurdersbeheer tot onderhoud en verhuurstrategieën, u leert beproefde methoden en praktische tips.

Actuele onderwerpen: Deze podcast behandelt naast de basis ook actuele onderwerpen in de vastgoedsector. Blijf op de hoogte van nieuwe wetswijzigingen en technologische innovaties zoals het stookverbod, warmtepompen, zonnesystemen en muurkasten. Leer meer over trends en ontwikkelingen zodat u altijd met een vooruitziende blik kunt handelen bij uw investeringen.

Luister naar de podcast “Cash & Flow” op de volgende platforms:

“Vastgoedwiki”: eenvoudig en begrijpelijk uitgelegd

De podcast “Immobilien Wiki” is speciaal ontwikkeld voor vastgoedbeleggingsbeginners zoals jij die specifiek hun kennis van technische termen en basisprincipes van de vastgoedwereld willen uitbreiden. In deze podcast worden de populairste en meest gelezen artikelen van de Immobilien Wiki in een korte en begrijpelijke vorm gepresenteerd.

Populaire bijdragen van de Vastgoed Wiki: De Vastgoed Wiki behandelt een breed scala aan technische termen en informatie over het onderwerp vastgoed. De podcast “Immobilien Wiki” selecteert de bijdragen die het meest worden aangevraagd en gelezen door andere luisteraars zoals jij. Richt je op de meest relevante onderwerpen en verdiep je inzicht in de vastgoedsector op een gerichte manier.

Beschikbaarheid: De podcast “Immobilien Wiki” biedt elke dag nieuwe afleveringen. Je kunt hem gratis vinden op platforms zoals Apple Music, Spotify, Amazon, Deezer en vele andere. Of u nu aan het opruimen bent, in de auto zit of aan het sporten bent, u hebt altijd en overal de mogelijkheid om uw kennis over onroerend goed uit te breiden.

Luister naar de podcast “Immobilien Wiki” op de volgende platforms:

Voorbeeld: Deal Trading(tipster).

Verder worden de volgende podcasts ook aanbevolen:

“L’Immo”: De E&V Podcast

“L’Immo” – De vastgoedsector ondergaat een transformatie. In deze podcast hoor je toonaangevende geesten praten over uitdagingen, politieke beslissingen, oplossingsrichtingen en nieuwe ontwikkelingen. Dirk Labusch en Iris Jachertz, de hoofdredacteuren van “immobilienwirtschaft” en “DW Die Wohnungswirtschaft”, stellen actuele en persoonlijke vragen. Blijf op de hoogte van de vastgoedsector.

Luister naar de podcast “L’Immo” op de volgende platforms:

Voorbeeld: Wat het huis en de mobiele telefoon in de toekomst gemeen zullen hebben.

“immocatie podcast”: de YouTuber

“immocation Podcast” – Wil je leren hoe je succesvol rijkdom kunt opbouwen door middel van onroerend goed? Als oudedagsvoorziening, als basis voor financiële vrijheid, om vervroegd pensioen mogelijk te maken of als fulltime baan: Leer hoe je kunt investeren in vastgoed! In deze podcast delen we verhalen van onze coaches en uit de community. Je kunt geselecteerde YouTube-series nu ook als podcast beluisteren en uitkijken naar spannende exclusieve content.

Luister naar de podcast “immocation Podcast” op de volgende platforms:

Voorbeeld: zo verdubbel je de waarde van je huis.

Leren investeren in vastgoed

Al 5 jaar schrijf ik hier vele kleine en grote gidsen voor beginners in vastgoedbeleggingen.

“De Immopreneur Podcast

“The Immopreneur Podcast” – Ben je geïnteresseerd in vastgoedontwikkeling en vastgoedondernemerschap? Dan is “The Immopreneur Podcast” echt iets voor jou! Hier leer je uit eerste hand van succesvolle vastgoedondernemers hoe zij hun projecten analyseren, deals sluiten en hun vastgoedbedrijf opbouwen. Of je nu zelf de vastgoedsector in wilt of gewoon meer wilt weten over dit spannende vakgebied, deze podcast biedt je inspirerende verhalen en waardevolle inzichten in de wereld van vastgoedondernemers.

Luister naar de podcast “The Immopreneur Podcast” op de volgende platforms:

Voorbeeld: Verhuur aan installateurs.

“Immo Insider”

“Immo Insider” – Duik in de wereld van vastgoedfinanciering met de podcast “Immo Insider”. Hier krijg je uitgebreide informatie over verschillende financieringsopties, tips over het kiezen van de juiste kredietverstrekker en belangrijke als

pecten die je moet overwegen bij het financieren van vastgoed. Deze podcast is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die zijn vastgoedprojecten met succes wil financieren.

Luister naar de podcast “Immo Insider” op de volgende platforms:

“Oud Maar Beton Goud”

“Oud Maar Betongold” – Fabian Fröhlich, die zichzelf omschrijft als een sympathieke “doener”, geeft in zijn podcast gemakkelijk te gebruiken tips over vastgoed, investeringen en ondernemerschap. Met zijn hands-on mentaliteit en easy-going manier spreekt hij vooral de jongere generatie aan die direct aan de slag wil om financiële welvaart te bereiken door slimme vastgoedstrategieën. Hoewel de podcast sinds 2021 geen nieuwe afleveringen meer heeft, is de

Oude afleveringen zijn zeker het beluisteren waard en bieden waardevolle kennis voor succes op de lange termijn.

Luister naar de podcast “Oud Maar Betongold” op de volgende platforms:

“De verhuurder podcast

“The Landlord Podcast” – Deze podcast is een waardevolle bron van informatie voor alle verhuurders en degenen die geïnteresseerd zijn in het verhuren van onroerend goed. Alle relevante onderwerpen rondom verhuur komen aan bod, inclusief juridische aspecten, huurovereenkomsten, huurderselectie, huurdersmanagement en het optimaliseren van huurinkomsten. Of je nu al een verhuurder bent of erover denkt om een woning te verhuren, deze podcast geeft je praktische tips en nuttige inzichten om je verhuuractiviteiten succesvol te maken.

Luister naar de podcast “The Landlord Podcast” op de volgende platforms:

“Vastgoedbelegger podcast

“Real Estate Investor Podcast” – Deze podcast richt zich op duurzame investeringen in vastgoed. Hier leer je hoe je vastgoed met een hoog rendement kunt vinden, welke investeringsstrategieën succesvol zijn en hoe je je vastgoedportefeuille duurzaam kunt maken. De podcast biedt waardevolle inzichten in de wereld van duurzaam investeren in vastgoed.

Luister naar de podcast “Immobilien Investor Podcast” op de volgende platforms:

Mijn aanbevelingen voor Apple, Spotify & Co.

Ontdek de beste vastgoedpodcasts en profiteer van waardevolle informatie en praktische tips. Luister naar de podcast “Cash & Flow” om je investeringsstrategieën te verbeteren en naar de podcast “Immobilien Wiki” om je begrip van technische termen te vergroten. Met “immocation” zijn er sterke verhalen van investeerders uit het echte leven en met “L’immo” riskeer je ook een kijkje in de keuken van kopen en investeren.

Deze podcasts zijn gratis beschikbaar op platformen zoals Apple Music, Spotify, Amazon, Deezer en vele andere. Gebruik je tijd effectief en bouw je vastgoedkennis stap voor stap op!