Beste vastgoed app: Immobilien Guru voor iOS (iPhone) & Android – gratis!

Immobilien Guru is een platform met vele gratis vastgoed calculators die belangrijke berekeningen van kerncijfers (makelaarskosten, rendementen, etc.) voor vastgoed eenvoudig en begrijpelijk maken in de kortst mogelijke tijd. De calculators zijn echt super eenvoudig te gebruiken en altijd toegankelijk op uw mobiele telefoon (iPhone, Samsung, enz.). Ze bieden een snel overzicht van de financierbaarheid van vastgoedprojecten, de rentabiliteit en er zijn ook eerste functies voor verhuurders.

De beste app voor beleggers

Naar mijn mening is Immobilien Guru de beste vastgoed app (naast vastgoed zoeken)! Door mij ontwikkeld met liefde en kennis van beleggers om de instap in vastgoedbeleggingen zo makkelijk mogelijk te maken.

Mijn naam is Stephan Czaja (eigenaar Lukinski). Kerstmis gaf me een idee: Real Estate Guru!

Mijn missie: ik heb Real Estate Guru ontwikkeld om het voor miljoenen gemakkelijker te maken hun eerste woning te kopen en rijkdom op te bouwen.

Voor wie is de app?

  • Voor de eerste woning (zoals het opstellen van een aflossingsplan)
  • Voor rendabele kapitaalinvesteringen (zoals een snelle opbrengstcontrole)
  • Voor eigenaar-bewoners / eigen woning (zoals makelaarskosten)

Daarover dadelijk meer!

Welke functies en rekenmachines heeft de app?

Daaronder vallen deze top 3 calculators in de app, die tot nu toe het populairst zijn bij de goeroes:

  1. Opbrengstcontrole
  2. Bereken de netto-opbrengst
  3. Bereken de makelaarskosten

Rendementscontrole: zo ziet het eruit

Snel en gemakkelijk rendementen checken? Dat kan met deze rendementscontrole, die tot nu toe het populairst is.

Meer over de rekenmachines en functies van de app:

Voor investeerders & het droomhuis

De missie is duidelijk: Real Estate Guru wil het voor miljoenen gemakkelijker maken om hun eerste woning te kopen en rijkdom op te bouwen.

De gemakkelijke weg naar onroerend goed

Voor de eerste woning, gemakkelijke toegang voor iedereen.

De Real Estate Guru app is ontworpen voor alle mensen die zich willen voorbereiden op het betreden van de wereld van het investeren in onroerend goed. Het eenvoudige en gebruiksvriendelijke platform biedt de perfecte instap voor iedereen die zijn eerste vastgoed wil kopen om rijkdom op te bouwen. Immobilien Guru biedt een verscheidenheid aan tools en calculators die het gemakkelijk maken om een weloverwogen beslissing te nemen en uw droom van het bezitten van uw eigen onroerend goed te realiseren.

Zoek investeringen met een hoog rendement

Voor winstgevende kapitaalinvesteringen, kopen en verhuren of zelfs alternatieven zoals deal trader met weinig eigen vermogen of fix & flip voor snellere winsten.

Real Estate Guru is voor wie op zoek is naar een winstgevende investering. De app biedt een schat aan informatie en hulpmiddelen om verstandig te investeren en winst te maken. Het is mogelijk om vastgoed te kopen en te huren, of alternatieve strategieën te volgen zoals deal trading met weinig eigen vermogen of fix & flip voor snellere winsten. Real Estate Guru zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en trends in de wereld van vastgoedinvesteringen.

Vind uw droomhuis en word niet arm

Voor eigenaar-bewoners / koopwoningen, ook voor hen die op zoek zijn naar hun droomhuis.

Voor eigenaar-bewoners / woningzoekenden biedt Immobilien Guru uitgebreide ondersteuning. Het platform helpt u bij het vinden van uw droomhuis en zorgt ervoor dat u bent uitgerust met alle informatie en tools die u nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen. Van het berekenen van de maximale aankoopprijs tot het aflossingsplan en het controleren van het bruto en netto rendement – Immobilien Guru biedt alles wat u nodig heeft om uw droomhuis te vinden.