Investeringsbrochure: Onroerend goed kopen Special – Duitsland & Verenigde Staten

U wilt investeren in uw eerste woning? Locatie, locatie, locatie – dat is wat telt in de meeste gevallen bij het kopen van een huis of appartement. Als u onze kantoren bezoekt, kunt u online informatie krijgen, bijvoorbeeld met uw smartphone, of u kunt een van onze beleggingsbrochures afhalen. In korte, bondige en interessante samenvattingen vindt u de aantrekkelijkste steden uit de VS en Duitsland, kort voorgesteld: Met belangrijke districten, informatie over belastingen van de landen en de afzonderlijke staten of federale staten. Zodat je zo weinig mogelijk risico loopt.

Koop een huis en een flat: Vastgoedbeleggingen

Veel kopers van onroerend goed brengen veel tijd met zich mee, zodat sommigen snel moeten handelen. Loopbaanverandering, spontane erfenissen, maar ook fiscale aspecten, zoals eindejaarswinsten om belastingen te ontwijken, spelen voor sommige kopers van onroerend goed een rol.

Factor: tijd, plaatselijke kennis en wetten voor eigenaars

Maar het is niet alleen de tijd die risico’s inhoudt voor menig vastgoedbelegger, het gebrek aan lokale kennis zorgt er ook voor dat het zoeken naar vastgoed aanzienlijk langer duurt dan gepland en aanzienlijk meer bronnen van fouten veroorzaakt. Soms dure vergissingen, per slot van rekening begeeft u zich in een nieuw rechtssysteem (VS of Europa, of Duitsland).

Risicofactoren:

  • Gebrek aan tijd
  • Gebrek aan lokale kennis
  • Nieuwe wetten en belastingen

Vastgoedopbrengsten: stadsgewesten in vergelijking

Sommige “evergreen”-wijken, hoofdzakelijk in stadscentra, zijn uiteindelijk altijd lonend voor vastgoedbeleggers. Het rendement op het onroerend goed is echter “slechts” matig. Als je een hoger vastgoedrendement wilt, moet je verhuizen naar Upcoming-wijken.

Het beleggingsrisico is hier hoger, maar het rendement kan aanzienlijk aantrekkelijker zijn.

Sommige kopers zullen zich echter nog niet bezighouden met het rendement van een woning, maar eerst met de basis, de fouten die kunnen worden gemaakt bij het kopen van een woning, alsmede het proces, van de zoektocht, via de makelaar, tot het koopcontract en de notaris.

Onroerend goed special: Verenigde Staten, Duitsland (Emigranten)

Honderdduizenden migreren jaarlijks naar beide landen, honderdduizenden verlaten de landen en gaan op zoek naar een nieuw thuis. Carrièreverandering, zoals in de inleiding beschreven, een nieuwe liefde, een spontane erfenis of een verandering van omgeving. Het is niet altijd een kwestie van investeren. Dit is nog een reden waarom onze kleine gidsen bedoeld zijn om een snel en duidelijk inzicht te geven in de megasteden van de twee landen.

Voorbeeld New York City

Hier is een beetje inzicht in de stad die nooit slaapt. Welke buurten moet je kennen? Welke belastingen zijn belangrijk voor kopers van onroerend goed in de VS? Ook in de staat New York?

Investeringsbrochure: Engels & Duits

Elke individuele beleggingsbrochure is beschikbaar in twee talen, Engels en Duits. Tip! Onder de afzonderlijke investeringsbrochures vindt u nadere informatie, bijvoorbeeld over de prijzen per vierkante meter voor condominiums en huizen in de respectieve steden. Informeer u geheel gratis over het kopen van een huis of appartement. Klik hier voor de respectieve overzichten, Investeren in de VS en Investeren in Duitsland:

Appartementsgebouwen en verhuur

Wilt u niet alleen kopen voor eigen gebruik, maar ook delen van uw woning verhuren? Dan zijn er nog speciale eisen, wetten en voorschriften die u moet kennen.