4 apps, 1 week: Ibiza Challenge! 3 Vastgoed Apps + Magazine – Nu in de App Store

4 apps, 1 week: kan ik het doen?! Ja! Mijn eigen Ibiza Challenge! 3 vastgoed apps + 1 app voor mijn modeblad. Hier presenteer ik alle apps (live vanuit mijn AirBnb devilla op Ibiza).

Lukinski Vastgoed Tools – App #1

Het begon allemaal met deze app of dit idee met Kerstmis, en twee maanden later is de app (v.1.0) klaar en in de App Store!

Het idee: Vastgoed app voor beginners

Er zijn duizenden apps voor voeding, duizenden voor sport, miljoenen voor gaming en slechts een handvol apps voor onroerend goed, voornamelijk voor het zoeken naar een flat.

Toen kreeg ik met Kerstmis het idee: ik ga heel eenvoudige vastgoed- en financiële calculators bouwen voor beginners. De Lukinski Immo Tools app. Voorbeeld: je kunt een aflossingsplan (rente, aflossing, aflossingstermijn, ongeplande aflossing) ingewikkeld uitleggen in een handleiding van duizend woorden of gewoon laten zien. Mijn leraar op de handelsschool zei altijd: “Breng geen vis naar de ‘armen’, geef ze een hengel”, een eenvoudig citaat uit het zuiden van Beieren, maar met veel waarheid. “Leren door te doen” zou ook toepasselijk zijn.

15+ kleine calculators voor eigen vermogen, spaarplan (reserves), afschrijvingsschema, incidentele aankoopkosten per staat, overdrachtsbelasting, makelaarskosten en nog veel meer!

De vastgoed app voor beginners met als doel:

  1. Eigen vermogen opbouwen
  2. Zoek een goedkope woning
  3. Vastgoed kopen (als investering)

Nieuwe functies van de vastgoed app

In de komende weken en maanden zal ik de calculators verfijnen en nieuwe calculators bouwen, ook voor eigenaren. U vindt in de app al de rekenmachine voor mede-eigendom (aankoop van een condominium > deel van een vereniging van eigenaren) of de berekening van woonruimte, functionele ruimte en nog veel meer, alles volgens DIN 277 en WolfV.

Downloaden van App Store

Hier vindt u de gratis vastgoed app in de winkels:

Gratis in de App Store!

U kunt hier ook meer te weten komen over de app en de calculators:

Lukinski Villas App: Vakantie Eigendom & Investering – App #2

Vakantiewoning of investering (wonen en huren of alleen huren), in de Lukinski Villas App vindt u nu een selectie van pareltjes in Ibiza, Marbella, Los Angeles, Miami (en meer).

Op mijn reizen, vooral in de Spaanstalige wereld, leg ik steeds meer contacten. Sommige daarvan leiden naar de echte pareltjes: villa’s in Ibiza, Marbella, Los Angeles (en andere hotspots). Met de Lukinski Villas App kun je een paar van deze pareltjes ontdekken, als vakantieobject of als investering (wonen en verhuren of alleen verhuren).

Downloaden van App Store

U kunt de gratis Villas app hier in de winkels vinden:

Gratis in de App Store!

 

U kunt hier ook meer te weten komen over de app en de Villa’s:

Real Estate Experience App: Leren beleggen – App #3

Hoe leer je “een woning kopen”? De beste manier is met de Immobilien-Erfahrung.de app. 30 stappen, opgebouwd door onze expert, naar de eerste woning.

Daarnaast vind je in de app de hele wiki met meer dan duizend technische termen, op een eenvoudige en begrijpelijke manier uitgelegd.

Downloaden van App Store

Hier vindt u de gratis vastgoed app in de winkels:

Gratis in de App Store!

U kunt hier ook meer te weten komen over de app en hoe u investeerder kunt worden:

FIV Magazine App: Fashion & Real Estate Magazine – App #4

Al meer dan 25 nummers van FIV Magazine, mijn kleine mediababy van de jaren 90, mijn “kleine Vogue”. Alle nummers zijn nu gratis beschikbaar met alle covers en interviews in de FIV Magazine App.

Downloaden van App Store

Hier vindt u de gratis vastgoed app in de winkels:

Gratis in de App Store!

Lees hier meer over de app en het tijdschrift: