DJI Mavic Mini 2 App: Leer vliegen met de drone, lanceren, laden, camera & co. – Handleiding

DJI Mavic Mini Drone – Leer vliegen voor beginners met DJI App voor Android / iOS. Na de DJI Mini 2 unboxing, een korte tutorial: app, opstijgen, landen, camera, instellingen & Co. Leer de basis voor je eerste vlucht met de drone. In de video ziet u de DJI Mavic Mini 2 die slechts 249 g weegt en een snelheid van 56 km/u haalt. Een echt vlieggewicht! Een echte vlieggewicht! Hoe gedraagt de drone zich in de wind onder echte omstandigheden? Hoe werkte de 4K camera en gimbal? De test en mijn conclusie. PS: De beste drone voor elk onroerend goed exposé. Heb je geen zin om te lezen, wil je morgen meteen beginnen? Momenteel in een pakket voor slechts 440,55 euro op Amazon: DJI Mini 2.

Leer vliegen met een drone: handleiding

Niet alleen voor makelaars in onroerend goed, de DJI Mini 2 is perfect voor vele industrieën. Beeldfilm voor uw eigen bedrijf, automotive miniclips voor social media, etc. Na de video staan de downloadlinks naar de Playstore en iStore. Na mijn test is er maar één conclusie: Mega goed! Klaar om op te stijgen in 5 minuten, slechts iets meer dan 500 euro en vliegen zonder brevet met slechts 249 g. Daarom schrijf ik een XXL-verslag met aan het eind mijn mooiste eerste vluchtscènes, zelfs begeleid door muziek. Veel plezier met leren vliegen en succes met je eerste drone-opnames!

Video-handleiding: Tijdlijn

 • 00:20 – DJI Mavic Mini 2 Checklist (Uitrusting)
 • 05:00 – Starten en laden, eerste voorbeeld
 • 08:20 – App en functies (hoogte, afstand, camera, enz.)
 • 12:00 – Camera-instelling (foto, video, slow motion)
 • 14:10 – Maatvergelijking en batterijwissel
 • 15:20 – Vol! Tas
 • 15:50 – De drone veilig inpakken (bescherming)
 • 17:00 – Vliegtest (Skyline)
 • 19:40 – Camera, optische zoom
 • 20:50 – Drone beelden, voorbeeld scènes

Video tutorial: App, opstijgen en video voorbeelden

Gewicht, camera, vliegtijd, batterij en Co.

Voor we in de details treden, volgt hier een overzicht van wat belangrijk is:

 • Extreem licht: Slechts 249 gram
 • Geen drone licentie nodig
 • Camera in 4K (max 30 FPS)
 • HD ook slow motion mogelijk (60 FPS)
 • Installatie en instelling: 4 minuten
 • Klaar om te starten: 30 seconden
 • Vliegtijd / batterij: 30 minuten (officieel 31 minuten)
 • Vliegtijd / pakket: 120 minuten
 • App: Gratis voor Android & iOS
 • Alle details: DJI Mini 2

Welke app moet je gebruiken voor je DJI Mavic Mini 2? Dit zijn mijn aanbevelingen:

Android: DJI Fly & Go 4

Zoals altijd zijn er verschillende apps in de winkels.

IOS voor Apple: DJI Fly & Go 4

Unboxing! DJI Mini 2 pakket van Amazon – Tip

DJI Mini 2 – Een snelle, lichte en kleine drone met 4K camera online kopen… en goedkoop!? Ja, natuurlijk! Voordat u een drone koopt voor foto- en video-opnamen, moet u beslist de getuigenissen lezen. Instructies, vliegtijd, snelheid, bereik, camera kwaliteit, installatie, setup en app voor Android & iOS. Natuurlijk heb ik ook een unboxing video voor jullie gemaakt, hier in het artikel en op mijn YouTube kanaal: Lukinski.

Waarom deze test? Er zijn veel drones op de markt, maar welke is nu echt goed te vergelijken? We hebben in de loop der jaren al heel wat drones in onze kantoren gehad en deze is onze absolute favoriet: perfecte foto’s, gemakkelijk te bedienen en een drone onder de 1000 euro (slechts 575,56 euro netto), inclusief alle accessoires, van propellers tot een harde koffer voor onderweg. Dit is de ideale manier om huizen, villa’s en eigendommen (inclusief sport & co.) in de kijker te zetten voor de volgende vastgoedtentoonstelling. Met de DJI Mini 2 worden dronevideo’s of droneopnamen zo snel gemaakt dat je het hele proces van vliegen en produceren in één dag kunt leren. Hier zijn alle antwoorden!

Nu nieuw! De DJI Pocket 2

De herziening is al aan de gang. Ik kijk erg uit naar de eerste foto’s van de DJI Pocket 2. Foto’s, app, alles vlekkeloos. Maar de stabilisatie is het ultieme kenmerk.

DJI is de leider in stabilisatie en de DJI Pocket 2 is ook prachtig. Zelfs de Apple iPhone komt niet in de buurt, bij lange na niet. Bovendien verlies je hier nauwelijks kwaliteit, in tegenstelling tot bij de iPhone. 4K en 100 M/Bits zorgen voor gedetailleerde opnamen. Binnenkort: Mijn ervaringsverslag en review op YouTube. En: dit alles werkt ook voor slow motion. Het doet 60 FPS, dus je kunt goede slow-motions doen. In Full HD zelfs met 240 FPS! Plus, time-lapse, fotoshoots en nog veel meer. 64 megapixels zorgen ervoor dat alle foto’s er superscherp uitzien, de licht gewijzigde sensor maakt het mogelijk.

De fotomodus is ook nieuw. U kunt gemakkelijk panoramafoto’s maken in de beste kwaliteit. Zo kunt u gemakkelijk de omgeving van het pand in volle zicht laten zien. Ook inbegrepen, Active Track 3. Werkt feilloos Perfect voor alle bloggers, vloggers en youtubers. PS: De DJI Mini 2 heeft dit niet. Test het nu: DJI Pocket 2.

Recensie: DJI Pocket 2 (handcamera + gimbal)

Hier is een geweldige eerste recensie op Youtube.