Modeshow staking #2: Hoe word ik de nieuwe Karl Lagerfeld? Virtual Reality – Wereldpremière!

Hoe word ik de nieuwe Karl Lagerfeld? Ik hield van hem! Met mijn modellenbureau mocht ik de laatste jaren zelfs nog 2 of 3 keer met Lagerfeld (merk) werken. Ik hou zelf van modeweken en organiseer zelf shows. Strike 1: De laatste show van Berlin Fashion Week ’19. Vandaag kwam Strike 2: De eerste modeshow met virtual reality-modellen. Toekomst, Made in EU.

“How Beautiful” door MarcCain (VR modeshow)

s Werelds eerste virtuele modeshow – In 2021 zullen voor het eerst virtuele mensen op de catwalk te zien zijn, vandaag nog. Foto’s zeggen meer dan 1.000 woorden. Hier is de eerste modeshow wereldwijd met digitale modellen. Gecreëerd door MarcCain; Digitale Modellen door CM Models / Zoe 101. Lees hier meer over virtuele influencers (social media agency).

Met dank aan MarcCain. Iedereen, ga nu alsjeblieft winkelen! Nieuwe outfits en collecties op MarcCain!