Alex Fischers boek “Rijker dan de Geissens” – Besteler! Nu gratis

Het boek “Reicher als die Geissens” (Rijker dan de Geisses) van Alex Fischer is een inspirerende gids voor iedereen die financiële vrijheid nastreeft en zijn rijkdom wil opbouwen door te investeren in vastgoed. Met meer dan twintig jaar ervaring als succesvolle vastgoedinvesteerder deelt Fischer zijn uitgebreide kennis, bewezen strategieën en waardevolle ervaring om lezers te helpen hun financiële doelen te bereiken. Van concrete stappen om vastgoedmiljonair te worden tot overkoepelende succesprincipes, het boek biedt een schat aan inzichten en oplossingen voor typische uitdagingen op weg naar rijkdom en financiële onafhankelijkheid. Tip. Hier kun je zijn bestseller “Rijker dan de Geissens” gratis bestellen.

Bestel “Rijker dan de Geissens” – Daar gaat het om!

Een lijst zegt meer dan duizend woorden. Daarom eerst een overzicht, 200+ pagina’s samengevat. Dan een blik op “wie helpt het boek” en “welke typische problemen lost het boek op”?

Overzicht: 200+ pagina’s in het kort

200 + pagina’s samengevat tot de essentie

Inhoud Leren
14 stappen Een concrete gids om in slechts vijf jaar miljonair in onroerend goed te worden met een maandelijks inkomen van € 1500.
Ervaringen delen Alex Fischer deelt zijn inzichten op basis van meer dan twintig jaar ervaring als vastgoedinvesteerder en vermijdt fouten die hij zelf heeft gemaakt.
Wetten van succes 43 tijdloze wetten van succes die Alex Fischer hebben geholpen een indrukwekkende vastgoedportefeuille op te bouwen.
Belangrijkste principes Naast specifieke vastgoedstrategieën legt het boek ook overkoepelende principes en hulpmiddelen uit om een vrijheids- en geldmachine op te bouwen.
Vermijden van fouten Strategieën om als vastgoedinvesteerder financiële verliezen te vermijden en weloverwogen beslissingen te nemen.
Ervaringen van ondernemers Leren van de ervaring van 29 succesvolle ondernemers met in totaal 797,5 jaar gecombineerde ervaring.
Eigen vermogen opbouwen Effectieve strategieën om eigen vermogen op te bouwen en cashflow te verdubbelen in de kortst mogelijke tijd.
Doel Uitleg over het verschil tussen Doel, Doel en Doel en stappen om je persoonlijke Doel te vinden.
Netwerk opbouwen Het belang van een sterk netwerk voor succes als vastgoedinvesteerder.
Financiële controle Tien stappen om controle te krijgen over je financiën en financiële vrijheid op te bouwen.
Mentale aspecten De illusie van “geld verdienen” en het belang van een sterke mentale houding voor financieel succes.
Strategische planning Het belang van strategische planning en de toepassing ervan in de vastgoed- en ondernemerswereld.
Geld magneet Een “geldmagneet” installeren om magnetisch geld aan te trekken in iemands leven.
Tijdmanagement Toepassing van het Pareto-principe voor effectief tijdbeheer en concentratie op de hoofdzaken.
Netwerk Een uitgebreid netwerk opbouwen dat de weg naar financiële vrijheid ondersteunt.
Levensontwerp Een vervuld leven leiden op basis van persoonlijk en professioneel succes.

Voor wie nuttig?

Voor wie zijn de lessen uit zo’n boek nuttig? De lessen uit een boek als “Rijker dan de Geissens” zijn nuttig voor verschillende doelgroepen en kunnen gebruikt worden door de volgende mensen:

 1. Investeerders in onroerend goed:inside
 2. Ondernemers en zakenmensen
 3. Mensen die streven naar financiële vrijheid
 4. Mensen met interesse in persoonlijke ontwikkeling

Investeerders in onroerend goed:inside

Het boek biedt concrete stappen, strategieën en empirische waarden voor mensen die werken in of geïnteresseerd zijn in de vastgoedsector. Het biedt waardevolle inzichten in het opbouwen van een vastgoedportefeuille, het omgaan met uitdagingen en het vermijden van fouten.

Ondernemers en zakenmensen

De overkoepelende principes en wetten van succes die in het boek aan bod komen, kunnen worden toegepast op verschillende gebieden van het bedrijfsleven. De lessen over financiële controle, strategische planning en het opbouwen van netwerken zijn relevant voor ondernemers en zakenmensen die streven naar financiële vrijheid en succes.

Mensen die streven naar financiële vrijheid

Het boek biedt niet alleen specifieke vastgoedstrategieën, maar ook basisprincipes om financiële doelen te bereiken en een bevredigend leven te leiden. Het biedt inzichten in het opbouwen van eigen vermogen, cashflow en financiële controle die relevant kunnen zijn voor iedereen die financiële vrijheid nastreeft.

Mensen met interesse in persoonlijke ontwikkeling

Naast financiële aspecten behandelt het boek ook mentale aspecten van succes, doelen stellen, timemanagement en netwerken. Deze lessen kunnen worden gebruikt door mensen die hun persoonlijke ontwikkeling en groei willen stimuleren.

De besteller:

“Gratis “Rijker dan de Geissens

Inhoud: “Rijker dan de Geissens”.

In de bestseller “Reicher als die Geissens” van auteur, coach en succesvolle vastgoedinvesteerder Alex Fischer kun je een inspirerende gids verwachten om je financiële toekomst in eigen handen te nemen. Met 14 concrete stappen laat hij je zien hoe je binnen vijf jaar vastgoedmiljonair kunt worden met een maandelijks inkomen van slechts € 1500.

 1. Ervaring en meer dan 2000 aan- en verkopen
 2. Ervaringen van 29 succesvolle ondernemers
 3. Verschil tussen doel, doel en doelstelling
 4. Vastgoed en Ondernemerschap Champions League
 5. Illusie van “geld verdienen
 6. “Sleutel om uit het hamsterwiel te breken”.

Ervaring en meer dan 2000 aan- en verkopen

Op basis van zijn meer dan twintig jaar ervaring en meer dan 2000 aan- en verkopen van onroerend goed deelt Alex Fischer zijn waardevolle inzichten en vermijdt hij de fouten die hij zelf heeft gemaakt. Aan de hand van 43 tijdloze succeswetten legt hij uit hoe hij als zoon van twee leraren een indrukwekkende particuliere vastgoedportefeuille van meer dan 20.000 vierkante meter in Düsseldorf en omgeving heeft opgebouwd.

Ervaringen van 29 succesvolle ondernemers

Het boek biedt niet alleen specifieke vastgoedstrategieën, maar ook overkoepelende principes en hulpmiddelen om je te helpen een echte vrijheids- en geldmachine op te bouwen. Alex Fischer legt uit hoe je financiële verliezen kunt vermijden en weloverwogen beslissingen kunt nemen als vastgoedinvesteerder. Op basis van de ervaringen van 29 succesvolle ondernemers en in totaal 797,5 jaar gecombineerde ervaring biedt hij waardevolle inzichten.

Verschil tussen doel, doel en doelstelling

Je leert ook hoe je effectief eigen vermogen opbouwt, snel je cashflow verdubbelt en je kredietwaardigheid aantrekkelijk maakt voor banken. Alex Fischer deelt ook zijn aanpak voor het stellen van doelen en legt het verschil uit tussen Doel, Doel en Doel. Hij laat je in vijf stappen zien hoe je je doel kunt vinden en de basis kunt leggen voor persoonlijk en professioneel succes.

Vastgoed en Ondernemerschap Champions League

“Rijker dan de Geissens” biedt ook een blik op de mentale aspecten van succes en het belang van een sterk netwerk. Je leert welke fouten je moet vermijden om mee te kunnen spelen in de vastgoed- en ondernemerskampioenschappen. Met tien eenvoudige stappen helpt het boek je om je financiën onder controle te krijgen en de basis te leggen voor financiële vrijheid.

Illusie van “geld verdienen

Alex Fischer gaat ook in op de illusie van “geld verdienen” en legt uit wat geld echt betekent. Hij onthult de geheimen van strategische planning en laat zien hoe je op een magnetische manier geld in je leven kunt aantrekken. Hij helpt je om het Pareto-principe in de praktijk toe te passen en tijd te winnen voor de echt belangrijke dingen.

“Sleutel om uit het hamsterwiel te breken”.

“Rijker dan de Geissens” is de sleutel om uit het hamsterwiel te breken, weer controle te krijgen over je lot en je tijd, en een vervuld leven te leiden waar je met plezier op terug kunt kijken. Dit boek biedt je waardevolle inzichten en praktische strategieën om je financiële doelen te bereiken en een succesvol leven te leiden.

Welke typische problemen lost het op?

Het boek “Rijker dan de Geissens” biedt oplossingen voor een aantal typische problemen waarmee mensen geconfronteerd kunnen worden op hun weg naar financiële vrijheid en succes. Hier volgen enkele typische problemen die in het boek worden behandeld en mogelijke oplossingen worden geboden:

 1. Gebrek aan financiële educatie
 2. Moeilijkheden bij het aantrekken van kapitaal
 3. Gebrek aan duidelijke doelen en een strategie
 4. Gebrek aan netwerken en contacten
 5. Fouten bij investeringen in vastgoed
 6. Gebrek aan financiële vrijheid

Gebrek aan financiële educatie

Veel mensen hebben beperkte kennis over financiën en investeren in onroerend goed. Het boek biedt basiskennis en concrete stappen om financiële kennis op te bouwen en met succes de vastgoedmarkt te betreden.

Moeilijkheden bij het aantrekken van kapitaal

Eigen vermogen opbouwen kan een uitdaging zijn. Het boek biedt strategieën om eigen vermogen op te bouwen en de kasstroom te verhogen om financiële middelen vrij te maken voor investeringen in onroerend goed.

Gebrek aan duidelijke doelen en een strategie

Veel mensen hebben moeite met het definiëren van duidelijke financiële doelen en het ontwikkelen van een langetermijnstrategie voor hun succes. Het boek helpt bij het stellen van doelen en laat zien hoe je een duidelijk plan ontwikkelt om financiële doelen te bereiken.

Gebrek aan netwerken en contacten

Het opbouwen van een netwerk van waardevolle contacten kan cruciaal zijn voor succes in de vastgoedsector. Het boek biedt inzicht in het opbouwen van netwerken en laat zien hoe je waardevolle contacten in de branche kunt opdoen.

Fouten bij investeringen in vastgoed

Fouten bij het investeren in onroerend goed kunnen leiden tot financiële verliezen. Het boek deelt ervaringen en lessen uit meer dan twintig jaar ervaring als vastgoedinvesteerder en helpt fouten te voorkomen en betere beslissingen te nemen.

Gebrek aan financiële vrijheid

Veel mensen voelen zich gevangen in een hamsterwiel en willen financiële vrijheid bereiken. Het boek biedt strategieën voor het nemen van financiële controle, het opbouwen van een passieve cashflow en het creëren van een vervuld en op vrijheid gericht leven.

Alex Fischer Coaching & Masterclass

Meer input van de “vastgoedgoeroe”? Gepresenteerd, gedetailleerd, met inhoud, hoofdstukken, leervelden, met conclusie en evaluatie.

Individuele masterclass coaching:

Meer dan 10.000 deelnemers aan de coachingsessies:

Mindset voor vastgoedbeleggers:

Risicominimalisatie: