Alex Fischer Assets: Dit is het nummer dat IEDEREEN wil weten!

Alex Fischer Rijkdom – Natuurlijk is er geen online bankafschrift om naar te kijken, maar er zijn een paar belangrijke cijfers die Alex sporadisch heeft onthuld. Zelfs als de vraag “hoeveel geld heeft Alex Fischer” met een knipoog moet worden bekeken, zijn hier een paar belangrijke cijfers over Alex Fischer Düsseldorf en zijn bedrijven! 10 feiten over het fortuin van Alex Fischer. Tip! Je wilt ook dat mensen je naam opzoeken op Google en vragen: Hoe rijk is hij? Hoe rijk is zij? Koop de bestseller “Rijker dan de Geissens” van Alex Fischer hier gratis!

Wie is Alex Fischer? Snel uitgelegd

Ten eerste, in het algemeen, als je Alex Fischer alleen van reputatie kent. Van de Alex Fischer Wiki.

Alex Fischer begon zijn vastgoedcarrière als makelaar in onroerend goed en financiering. Door ontmoetingen met ervaren professionals leerde hij de ups en downs van de vastgoedmarkt kennen en deed hij waardevolle ervaring op. Na verloop van tijd richtte hij zijn eigen adviesbureau voor vermogensbeheer op en ontwikkelde hij innovatieve concepten zoals de “zelfbetalende pensioenverzekering” om mensen te helpen van huurinkomsten te leven.

Als vastgoedontwikkelaar en -investeerder maakte hij zijn eigen fouten, maar hij analyseerde ze grondig en ontwikkelde er waardevolle regels uit. Tegenwoordig is Alex Fischer een gerespecteerde vastgoedinvesteerder en mentor die zijn uitgebreide kennis en ervaring deelt in seminars, publicaties en consultaties om anderen te helpen succesvolle vastgoedinvesteerders te worden.

Alex Fischer vandaag: investeerder, mentor, denker

 1. Succesvolle vastgoedbelegger
 2. Mentor en trainer
 3. Oprichter en algemeen directeur
 4. Expert voor vastgoedbeleggingen
 5. Grote gemeenschap (alleen al YouTube 100.000+)

Succesvolle vastgoedbelegger

Alex Fischer is een succesvolle vastgoedbelegger en heeft een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd door zijn jarenlange ervaring in de vastgoedsector en zijn diepgaande kennis van vastgoedbeleggen. Hij deelt zijn kennis en ervaring als vastgoedinvesteerder in seminars, workshops en publicaties om anderen te helpen hun eigen vastgoedinvesteringen te optimaliseren en succesvol te maken.

Oprichter en algemeen directeur

Alex Fischer heeft verschillende bedrijven in de vastgoedsector opgericht en geleid, waaronder een asset advisory GmbH en een vastgoedontwikkelingsbedrijf. Hij is gespecialiseerd in vastgoedbeleggingen en ontwikkelt op maat gemaakte financieringsconcepten en servicepakketten om zijn klanten winstgevende investeringsmogelijkheden te bieden.

En dan hebben we het nog niet eens over de enorme gemeenschap

Alleen al op YouTube volgen meer dan honderdduizend mensen hem. Alex Fischer staat bekend om zijn YouTube-kanaal en podcast, waar hij waardevolle inzichten en tips deelt over investeren in vastgoed. Zijn online community bestaat uit een groot aantal volgers en kijkers die profiteren van zijn expertise.

Zo ziet de Live Masterclass er bijvoorbeeld uit.

10 feiten over het “fortuin” van Alex Fischer

10 feiten over Alex Fischer (Bron: Alex Fischer Düsseldorf)

In 1996 richtte hij zijn eerste vermogensadviesbureau GmbH op.

Met de oprichting van zijn Vermögensberatungs GmbH in 1996 legde Alex Fischer de basis voor zijn carrière als expert in vermogensopbouw en -optimalisatie.

In 1998 richtte ik vervolgens mijn eerste vastgoedontwikkelingsbedrijf op

Met de oprichting van zijn vastgoedontwikkelingsbedrijf in 1998 breidde hij zijn werkterrein uit en begon hij te investeren in de ontwikkeling en herontwikkeling van vastgoed.

Ondernemersactiviteiten en bedrijven

Ondertussen is het imperium van Alex Fischer een beetje gegroeid. Dit omvat participaties, onroerend goed en vermogensbeheer (bron: North Data).

Toezicht op meer dan 2000 flats in aan- en verkoop

Na de aan- en verkoop van meer dan 2000 appartementen te hebben beheerd, heeft Alex Fischer uitgebreide ervaring opgedaan in de vastgoedmarkt, waarbij hij zowel als koper als verkoper optrad.

Voorbeeld berekening

 • 1% van het transactievolume
 • 320.000 euro (gemiddeld in Duitsland)

Meer dan 841 seminars gehouden voor klanten en zakenpartners

Door meer dan 841 seminars voor klanten en zakenpartners te geven, heeft hij zijn kennis en expertise op het gebied van vastgoedinvesteringen en vermogensopbouw gedeeld en talloze mensen geholpen met hun financiële doelen.

Meer dan 4000 cursisten alleen al in fiscale coaching

Met alleen al meer dan 4000 cursisten in belastingcoaching heeft Alex Fischer een grote invloed gehad op de financiële educatie en belastingstrategieën van zijn klanten en hen geholpen hun belastingdruk te optimaliseren.

 • “Deelnemers moeten 5000, 10.000 of 15.000 euro betalen, afhankelijk van de variant (‘silver’, vGold’ of ‘platinum’).”

Ontwikkeling van het “Klein Vastgoed Seminar” met meer dan 253 implementaties

De ontwikkeling van het “Klein Vastgoed Seminar” met meer dan 253 implementaties heeft Alex Fischer in staat gesteld om zijn kennis van de vastgoedmarkt en succesvolle investeringsstrategieën over te brengen op een brede doelgroep.

Managementadvies en procesoptimalisatie voor vastgoed- en niet-vastgoedbedrijven

Door zijn bedrijfsadviezen en procesoptimalisatie voor vastgoed- en niet-vastgoedbedrijven heeft Alex Fischer geholpen de efficiëntie en winstgevendheid van deze bedrijven te verhogen en hen geholpen hun bedrijfsdoelen te bereiken.

YouTube-kanaal met meer dan 100.000 abonnees

Met zijn YouTube-kanaal, dat meer dan 100.000 abonnees heeft, heeft Alex Fischer een platform gecreëerd om zijn kennis en ervaring in het creëren van rijkdom en het investeren in vastgoed toegankelijk te maken voor een breed publiek.

 • Per 100.000 weergaven ongeveer 110 – 170 euro (“Tussen $2 en $12 per 1.000 weergaven; Tussen $120 en $800 per 100.000 weergaven; $1.200” [bron: Thinkific])
 • 119.000 volgers op YouTube (momenteel)
 • Laten we zeggen dat 10% de video’s bekijkt

Boekverkoper “Rijker dan de Geissens” meer dan 200.000 lezers

Als auteur van het boek“Reicher als die Geissens” (Rijker dan de Geisses) was Alex Fischer in staat om een groot lezerspubliek van meer dan 200.000 mensen te bereiken en hen te voorzien van waardevolle tips en strategieën voor financieel succes.

Conclusie: Dit is hoeveel Alex Fischer verdient

Ik wil geen 1:1 berekening geven, maar de voorbeelden hierboven laten zien dat Alex zijn zaken tot in de puntjes kent. De grote vraag is:

Waarom zou je zelf niet financieel succesvol zijn?

Mijn tip:

Seminars & Coachings door Alex Fischer

Gepresenteerd, gedetailleerd, met inhoud, hoofdstukken, leervelden, met conclusie en evaluatie. Alles wat je moet weten.

Individuele masterclass coaching:

Meer dan 10.000 deelnemers aan de coachingsessies:

Mindset voor vastgoedbeleggers:

Risicominimalisatie: