Lukinski Share: Eigendom verkopen + extra aandeel veilig stellen (na renovatie / nieuwbouw)!

Lukinski Aandeel: Bij ons kunt u uw eigendom verkopen + een extra aandeel krijgen! Veel mensen kunnen/willen het zich niet veroorloven hun eigendom te renoveren/op te knappen alvorens het te verkopen, of er zelfs iets geheel nieuws van te maken. Wij regelen dat voor u. Door “upgrading” na de verkoop, verhogen we de winstgevendheid van eigendommen. Als het ontwikkelingspotentieel groot genoeg is, kunt u als verkoper profiteren van ons exclusieve Lukinski Aandeel: Verkoopprijs + waarderingsaandeel.

Lukinski Share: Wat is het?

Velen bezitten oudere eigendommen. Sommige huizen en flats zijn aan renovatie toe, andere moeten worden opgeknapt en weer andere worden reeds als vervallen beschouwd.

Verkoop + Herontwikkeling = Meer Winst

Bijna niemand kan het zich veroorloven zo’n woning volledig te renoveren – of het nu om geld, tijd, stress of een combinatie van al deze factoren gaat.

Wij bieden verkopers ons exclusieve Lukinski Aandeel aan, speciaal voor dergelijke eigendommen met een groter potentieel voor waardestijging. Als aan alle voorwaarden is voldaan, profiteert u 2x van de verkoop van uw woning.

Parameters voor Share Deal (snel uitgelegd):

  • Oud eigendom met ontwikkelingspotentieel
  • Renovatie / herinrichting achterstand
  • Ook vervallen / rijp voor de sloop
  • Aankoop tot 5 miljoen euro
  • Mogelijk: flats en appartementsgebouwen
  • Niet mogelijk: eengezinswoningen

Waarom doen we dit?

Wij houden ervan om onroerend goed te ontwikkelen. Het oude opruimen, herinrichten om leefruimte voor mensen te creëren. Velen zouden ook graag hun eigendom opwaarderen voordat het wordt verkocht. Maar de mogelijkheden zijn er niet altijd. Ons aanbod is speciaal voor de:

Voor degenen die denken “een verkoop is het niet waard” of “een verkoop is te duur” omdat het huis “te oud” is.

en

Voor degenen die denken “ik heb geen zin om dit allemaal op te knappen” of “hoe ga ik dit betalen”?

Onze Lukinski Share Deal is precies voor hen.

Contactpersoon en evaluatie

Geen stress bij de verkoop, persoonlijk aanspreekpunt, direct en zonder makelaar en in heel Duitsland. Indien u wenst, kunnen wij u ook rechtstreeks een gratis waardebepaling geven. We kijken uit naar uw telefoontje of e-mail!

Lukinski. Contactpersoon:

Verbetering, renovatie… tot nieuwbouw

U wilt een oud huis verkopen dat te duur zou zijn om te onderhouden? Soms de kans om direct voor extra woonruimte te zorgen. Ook dit verhoogt de effectiviteit van uw vloeroppervlak. Meer woonruimte = meer huurinkomsten. Hier worden 2 kleinere appartementsgebouwen (6 ETW + 3 ETW) een groter nieuw gebouw met een totaal van 18 ETW (flatgebouwen); toename + 9 eenheden.

Er is ook aandacht besteed aan de toekomstige ontwikkeling. In plaats van gelijk verdeelde 70-90 vierkante meter flats, zijn er nu elk:

  • 1 + 2 verdieping: 4x microflat met elk ~ 40 m²
  • 3, 4 + 5 verdieping: 2x appartementen elk ~ 80 m²
  • 6 verdieping: zolderappartementen 2x ~ 80 m² elk incl. terras

Dit 1) creëert meer woonruimte en 2) verhoogt de normen = hogere huurinkomsten / vierkante meter.

Verander oud in nieuw:

Metselwerk, stof, alles van de kelder tot het dakgebinte wordt vernieuwd (hier).

Slechts 4 maanden later, is het nieuwe metselwerk al aan het drogen.

Modern nieuw gebouw.

Voor u als verkoper, zonder werk, zonder stress, zonder kosten.

Wat hebben we al gedaan? – Projectontwikkeling

Wij hebben al verschillende eigendommen ontwikkeld! Een actueel voorbeeld: Vorig jaar kochten we een autohandel (commercieel onroerend goed). Het oude autodealerbedrijf wordt momenteel gesloopt, met twee graafmachines. In de komende maanden zullen hier meer dan 8 flats in een meergezinswoning worden gebouwd. 8 flats in plaats van 80 parkeerplaatsen – een goede deal.

Een autohandel met veel verspilde ruimte (betonnen buitenterrein) wordt zo omgetoverd tot nieuwe leefruimte!

De stad zelf profiteert hiervan, huisvesting is schaars in veel steden. De nieuwe huurders en kopers profiteren hiervan. Wij als projectontwikkelaars en u als verkoper, door een extra aandeel.

Contactpersoon en evaluatie

Geen stress bij de verkoop, persoonlijk aanspreekpunt, direct en zonder makelaar en in heel Duitsland. Indien u wenst, kunnen wij u ook rechtstreeks een gratis waardebepaling geven. We kijken uit naar uw telefoontje of e-mail!

Lukinski. Contactpersoon:

In het snelste geval verzegelen we al binnen 14 dagen bij de notaris.