Onroerend goed, belastingen en vermogen: leren van ervaringen van investeerders – Alex Fischer, Rockefeller & Jobs

Onroerend goed, belastingen en rijkdom: leren van de ervaringen van investeerders. Wanneer de Amerikaanse president slechts 750 dollar inkomstenbelasting betaalt en de baas van Springer een aandelenpakket van bijna 1 miljard euro bijna belastingvrij krijgt, en dit alles volledig legaal, dan is één ding duidelijk: op het gebied van belastingen is er voor ons allemaal nog ruimte voor verbetering! Maar wat moet je leren om net zo “efficiënt” te zijn? Of nog beter, waar begin je? Het grote sleutelwoord: belastingen omzetten in privévermogen. Van wie kun je beter leren dan van selfmade miljonairs? Moderne investeerders zoals Alex Fischer, oude reuzen uit de VS zoals Rockefeller en natuurlijk de groten der geschiedenis, Sir Isaac Newton. Ontdek waarom in dit artikel over belastingoptimalisering. Meer over Alex Fischer.

Leren van investeerders: mijn ervaring

Tip! Kent u zijn boek“Reicher als die Geissens” al? Een hele 220.000 exemplaren verkocht tot nu toe! Bespaar 29,95 euro, alleen verzending, gratis bestellen: het boek van Alex Fischer.

Ik zal het kort houden: in slechts één alinea. Waarom beveel ik je dit boek vandaag aan?

Een verhaaltje: Leven tussen miljonairs

Een vriend van mij, zelf in de makelaardij, begon als verhuurmakelaar en werkte zich stap voor stap op. Vandaag is hij 28 jaar oud en leidt een relatief zorgeloos leven. Hoe is hij begonnen? Hij kwam op een gegeven moment naar me toe en zei:

Stephan, ik heb een flat gehuurd in het Kranhaus

Het Kranhaus is een van de duurste locaties in het centrum van Keulen. Bentleys, Ferrari’s en, natuurlijk, Porsche Cayennes zijn te vinden in de ondergrondse parkeergarage.

Stephan, weet je waarom ik hierheen ben verhuisd? Ik wil elke dag omringd worden door mensen die zijn zoals ik wil zijn.

Tussen haakjes, dat betekent succesvolle mensen.

Wensen, ervaringen en … Fouten vermijden

Waarom vertel ik je dit verhaaltje? Zelfs Issac Newton zei: “Als ik verder heb gezien dan anderen, dan komt dat omdat ik op de schouders van reuzen sta.” Dat wil zeggen, wij leren van hen die ons zijn voorgegaan.

Dus als u ook in het stadium bent waarin u uw eerste fortuin hebt veiliggesteld, u bezit 3, 4 of 5 eigendommen, dan is het ten laatste tijd om na te denken over vennootschapsconstructies en fiscale structurering.

Selfmade onroerend goed miljonair

Ik heb er veel bekeken en heb een favoriet: Alex Fischer. Selfmade vastgoedmiljonair, nuchter, doelgericht, zeer duidelijk in zijn gedachten, ideeën en structuren. Ik volg zijn YouTube kanaal al een lange tijd. Toen kwam zijn boek, met verhalen en ervaringen van hemzelf: Rijker dan de Geissens. Nu is het boek gratis verkrijgbaar, ja gratis! Dus hier is mijn extra tip voor al diegenen die ook de wens hebben om geld te verdienen met onroerend goed.

Leer hoe je een cash-flowing miljoen-dollar fortuin kunt opbouwen met alleen je hersens en zo je leven steeds relaxter kunt maken.

Rijker dan de Geissens: Amazon Bestsellers

Het boek “Rijker dan de Geissens” gaat zeer uitvoerig in op de strategieën. Als u alle hoofdstukken op een gestructureerde manier beluistert en een aantal ervan herhaalt, zult u leren om financieel, professioneel en privé succesvol te worden. 450 pagina’s geconcentreerde kennis met voorbeelden en praktische taken, concrete stap-voor-stap instructies voor de uitvoering en kennis uit de praktijk met case studies in plaats van pagina vullende “BlaBla”.

Iedereen die het boek “Reicher als die Geissens” van Alex Fischer heeft gelezen, weet hoe je in 5 jaar met 0 euro eigen kapitaal (uitgaande van je ijver en ambitie) een vastgoedmiljonair kunt worden. Als je op zoek bent naar echt succes in je leven en carrière, dan is dit boek een must-read! Voor al diegenen die helemaal nieuw zijn met “Rijker dan de Geisses”, wil ik graag drie of vier van mijn favoriete afleveringen uit het gratis luisterboek bespreken (ja, u hoorde me goed, gratis). In het boek of luisterboek onthult Alex Fischer een zeer groot aantal strategieën en methoden waarmee u net zoveel succes kunt behalen als hij. Toen ik het boek voor de eerste keer doorlas, gebeurde er iets wat zelden gebeurt, ik herhaalde zelfs hoofdstukken! Wat het boek zo briljant maakt is wat ik u vandaag wil uitleggen, althans in rudimenten! Mijn tip voor uw professioneel succes, financiële vrijheid, of met andere woorden voor “gelukkig worden”.

Leren: Rockefeller’s wijsheid

The Rockefeller Archive Center / Public domain

Je kunt altijd leren van de grote ondernemende reuzen uit de geschiedenis. Hoezeer de wereld ook verandert, de structuren blijven dezelfde. Apple nodigt ontwikkelaars uit om de ontwikkeling van apps voor de iStore over te nemen en verdient vervolgens ongeveer 30% op elke verkoop. Tinder biedt zijn dating app gratis aan en verdient uiteindelijk door het gebruik. Handelen zij volgens de wijsheid van Rockefeller: “Geef de olielamp weg en verdien aan de olie”?

John D. Rockefeller zelf richtte in 1859 in Cleveland (VS) Clark & Rockefeller op en dreef hier een kleine commissiezaak. Na een jaar was zijn eerste omzet al 500.000 US dollar. Een paar jaar later ging hij in de oliehandel. Maar Rockefeller had ook een fijne neus voor zaken, dus hij verkocht relatief nieuwe petroleumlampen, gaf ze zelfs weg. De nieuwe petroleumeigenaars moesten nu regelmatig voorraden in de vorm van petroleum kopen, en petroleum was verkrijgbaar bij Rockefeller.

“Geef de olielamp weg en verdien geld aan de olie” – John D. Rockefeller

Alex Fischer vertelt zelfs hoe Steve Jobs en Apple hem stap voor stap van iPod naar iTunes naar iPhone en MacBook hebben geholpen. Strategie, strategische planning, daar gaat het om aan het eind van het tweede deel van “Rijker dan de Geissens”. Deze 27 strategieën zijn beschikbaar in het gratis ledengedeelte van Alex Fischer. Allemaal samengevat in een 11 pagina’s PDF als een checklist.

De oorzaak van de problemen vinden

Zoals ik al zei, luister ik naar sommige afleveringen twee keer, sommige zelfs drie keer om ze te internaliseren. De “Dirt Slinger” is een ander leerprogramma dat ik twee keer heb beluisterd. Ik denk dat dit punt waarschijnlijk ook van belang is voor mijn eigen toekomst. Daarom, kort uitgelegd:

“Achter alles, langdurige suboptimale situaties zitten altijd mokkenmakers.” – Alex Fischer

Alex Fischer beschrijft dit model in detail en praktisch aan de hand van een voorbeeld. Toen hij een nieuwe auto kocht, moest hij nog verschillende keren naar de dealer voor reparaties, ook al was hij nieuw. Als problemen zich herhalen, moet men er na de tweede of derde keer over nadenken. Zijn het de afzonderlijke onderdelen of is er een fundamenteel probleem? Het bleek dat het echte probleem de accu van de auto was. Hij was kapot en had stroompieken die veel te hoge spanningen afgaven, waardoor elektronische componenten kapot gingen.

Een groot voordeel van het boek en het luisterboek zijn duidelijk de voorbeelden, die eenvoudig illustreren waar het om gaat!

Uiterst interessant als je zelf op zoek gaat naar patronen die ten grondslag liggen aan een bepaald, vaak voorkomend probleem. In plaats van steeds tijd en energie te besteden aan het oplossen van afzonderlijke problemen, zou men zijn tijd moeten gebruiken om de bron van de problemen te vinden! Maar waar komt de naam “muckraker” vandaan? Luister er zelf naar in aflevering 46: Hoe stel je prioriteiten.

Leer hoe je een cash-flowing miljoen-dollar fortuin kunt opbouwen met alleen je hersens en zo je leven steeds meer ontspannen kunt maken:

Financiën, onroerend goed + belastingen: basisbeginselen

Deze recensie zou je honger naar meer moeten aanwakkeren! Ik heb er twee keer naar geluisterd, gewoon omdat er zoveel te leren valt! De podcast of het audioboek biedt honderden informatie, voorbeelden, tips, methoden en strategieën. Alle lessen zijn gestructureerd van aflevering 1 tot het einde in aflevering 79. Ondanks de vele inhoud worden, om alles zo goed mogelijk over te brengen, de belangrijkste inhoud en vragen aan het einde van elke aflevering herhaald. Dit zorgt voor het grootste leereffect!

Het audioboek van Alex Fischer bevat een grote hoeveelheid know-how. Knowhow voor wie met 0 euro startkapitaal begint en ook voor wie al geld gespaard heeft voor zijn eerste woning. Het boek is voor:

  • Mensen met 0 euro eigen vermogen met werknemers- of personeelsstatus
  • Particulieren met een aanvankelijke, kleine vermogensreserve van 50.000 euro
  • Ook mensen die reeds 1, 2 eigendommen bezitten en willen leren hoe een eigendom werkt als een investeringsinstrument.

Mijn bespreking is toegespitst op degenen die, zoals ik, op een punt zijn gekomen waarop zij over een initieel, klein aandelenkapitaal tot ongeveer 50.000 euro beschikken en reeds hun eerste vaste werknemers in hun eigen bedrijf hebben werken.

“Rijker dan de Geissens” is zo’n sterke metgezel, vanaf het begin en de beste, individuele instelling voor cash flow naar onroerend goed als beleggingsinstrument. Dienovereenkomstig is het de moeite waard om na enige tijd de afzonderlijke hoofdstukken te herhalen, omdat u zich met het geleerde uit “RADG” snel verder zult ontwikkelen.

PS: RADG wordt voorgelezen door Alex Fischer en Gordon Gekko’s stemacteur uit de film “Wolf Of Wallstreet”.

Als privépersoon en/of als ondernemer leert Alex Fischer u hoe u deze fatale fouten kunt vermijden en tegelijkertijd uw passie kunt volgen – elke dag! Al met al bevat het boek honderden lessen die je specifiek helpen om een gelukkig en vervuld leven te leiden. Het beste van alles is dat je het audioboek gratis kunt krijgen op Spotify en iTunes!

Boeken, coaching, YouTube, meer over: