Alex Fischer Masterclass: Coaching voor vastgoed, carrière, belastingen – wat je moet weten!

Waarom Alex Fischer? Gratis boek “Rijker dan de Geissens” op Spotify. Honderden krachtige video’s op YouTube, allemaal gratis! Dus hoe effectief moet echte coaching met Alex Fischer zijn? Ik moet mijn ervaringen met je delen! Tip vooraf: Momenteel kun je de bestseller (al 200.000+ verkocht) “Rijker dan de Geissens” gratis bestellen.

Master Cursus: inhoud, ervaring en evaluatie

Direct naar de individuele cursussen? Gepresenteerd, gedetailleerd, met inhoud, hoofdstukken, leervelden, met conclusie en evaluatie. Alles wat je moet weten.

Online cursussen en live masterclasses

Niet alleen online al meer dan 10.000 deelnemers, ook in de live coaching en masterclasses:

Mindset voor vastgoedbeleggers:

Risicominimalisatie:

Alex Fischer: Vastgoedbelegger en coach

7 feiten over Alex Fischer:

  • Meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedsector
  • Meer dan 841 seminars gehouden voor klanten en zakenpartners
  • Managementadvies en procesoptimalisatie voor vastgoed- en niet-vastgoedbedrijven
  • Ontwikkeling van het “Klein Vastgoed Seminar” met meer dan 253 implementaties
  • Toezicht op meer dan 2000 flats in aan- en verkoop
  • Publicatie van meer dan 523 professionele publicaties
  • Boek “Rijker dan de Geissens” gratis

Wie is Alex Fischer? Zijn verhaal

Alex Fischer, geboren in 1973 in München, is een opmerkelijke persoonlijkheid op het gebied van onroerend goed en financiën. Zijn ouders waren leraren en hadden een sterke interesse in vastgoed, waardoor hij al op jonge leeftijd in contact kwam met dit onderwerp. Samen met zijn zus, die ook les ging geven, groeide hij op in een omgeving die werd gekenmerkt door vastgoedinvesteringen en -beheer. […]

Erste Vermögensberatungs GmbH 1996

In 1996 richtte Alex een vermogensbeheeradviesbureau op en ontdekte hij zijn grote passie voor de vastgoedwereld. Hij realiseerde zich dat onroerend goed een cruciale rol speelde in vermogensvorming en ontwikkelde een innovatief concept als alternatief voor de traditionele pensioenverzekering: de “zelfbetalende pensioenverzekering”. Dit concept werd een doorslaand succes en leidde ertoe dat Alex zich steeds meer ging richten op vastgoedbeleggingen.

Naast zijn werk als vastgoedexpert heeft Alex Fischer een aantal hobby’s. Hij houdt ervan unieke woonruimtes te ontwerpen en waardevolle contacten op te bouwen. In zijn vrije tijd kijkt hij graag naar koikarpers, die hij als fascinerende kunstwerken beschouwt. Hij ontspant zich ook graag met een latte op de Königsallee en rijdt graag in zijn cabrio.

Eerste vastgoedontwikkelingsbedrijf 1998

In 1998 richtte Alex zijn eerste vastgoedontwikkelingsbedrijf op en verwierf hij zijn eerste herontwikkelingspand. Tijdens dit proces deed hij talloze praktische ervaringen op en leerde hij van zijn fouten. Door deze ervaringen ontwikkelde hij belangrijke regels en principes die hem hielpen op zijn weg naar financiële vrijheid. Sindsdien heeft hij gestaag succes en kennis opgedaan en is hij nu een gerespecteerd projectontwikkelaar en investeerder in de vastgoedsector.

Lees de rest van het verhaal hier:

Dit is misschien ook interessant voor jou: