Maximilian Wolf: Vastgoed Coach, Ondernemer & Investeerder

Maximilian Wolf – Succes en financiële vrijheid door zelfstandig ondernemerschap, dat is het succesmodel van Maximilian Wolf. Wie op zoek is naar een zelfreflecterende vastgoedondernemer en coach is hier aan het juiste adres. Maximilian Wolf runt een digitaal adviesbureau voor vastgoedondernemers, makelaars en investeerders. Ontdek hier wat voor soort coaching Maximilian Wolf en zijn team aanbieden. Meer coaches vindt u hier: Vastgoed Coaching.

Maximilian Wolf: Vastgoedcoaching

Ondernemer, vastgoedcoach en autodidact – Maximilian Wolf heeft zijn droom van financiële vrijheid door vastgoed door hard werken en zelfstandig ondernemerschap waargemaakt. In 2007 stapt hij in de vastgoedsector, wat resulteert in het digitale adviesbureau dat hij in 2020 heeft opgericht.

Naast digitaal managementadvies is hij tegenwoordig de succesvolle directeur van twee andere bedrijven. Het bedrijf OPM richt zich op het vinden en projecteren van onroerend goed. Bricks & Mortar GmbH is een dochteronderneming van OPM. Het makelaarsbedrijf verwerft en verkoopt de ontwikkelde projecten van OPM.

Met een uitgebreid team en meer dan 16 jaar ervaring geeft hij zijn kennis door aan makelaars en vastgoedhandelaren door middel van coaching.

Dat is wat Maximilian Wolf drijft:

  • Directeur van verschillende bedrijven
  • Meer dan 16 jaar ervaring
  • Autodidact – brengt persoonlijke ervaring mee

Tip. Vastgoed app inclusief coaching

Online Coaching (App) – Passief inkomen met vastgoed als investering, maar hoe begin je eraan? Wat is echt belangrijk? In de Real Estate Guru App staat de #1 vastgoed coaching in een app ter wereld voor je klaar! Leer stap voor stap hoe investeren in vastgoed werkt in 10 lessen die op elkaar voortbouwen en meer dan 50 individuele trainingen. In de training leer je hoe je moet kopen, hoe je goedkoop vastgoed vindt (aankoop en off market), maar ook financiering en nog veel meer.

Aanbiedingen, Coachings & Lezingen

Of u nu een beginner bent of reeds een succesvolle vastgoedinvesteerder, de coachingprogramma’s van Maximilian Wolf brengen iedereen naar zijn doel met een individueel op maat gemaakte strategie.

Iedereen die wil handelen in vastgoed en later een eigen portefeuille wil opbouwen is bij de Masterclass Vastgoedhandel aan het juiste adres. Ook voor makelaars is er een apart coachingstraject met topstrategieën voor het verwerven en verkopen van vastgoed.

Maximilian Wolf verschijnt ook op een aantal evenementen en staat ter beschikking van zijn klanten op het “Immokongress”.

Dat is wat Maximilian Wolf biedt:

  • Coaching voor makelaars
  • Individueel aangepaste “tijdschema’s
  • Toespraken op vastgoed evenementen

Vastgoedbegeleiding

Het onderwerp vastgoedcoaching heeft uw interesse gewekt? Meer keuze, informatie en tips vindt u in ons overzicht van vastgoedcoaching!

Lees hier verder: