Anja Blodow “Immoqueen”: Vastgoedcoaching voor vrouwen

Anja Blodow – Geld verdienen met vastgoed – dat is het doel van Anja Bldow en dat wil ze delen met een miljoen vrouwen. Vastgoedbelegger en ondernemer Anja Blodow is een vastgoedcoach die vrouwen helpt om zelfstandig hun rijkdom op te bouwen met vastgoed. Ze deelt haar ervaring met haar klanten via individuele coaching, cursussen, seminars en evenementen. Ontdek hier wat Anja Blodow nog meer te bieden heeft. Meer coaches vindt u hier: Vastgoed Coaching.

Anja Blodow: Vastgoedbelegger & Coach

Een gezin hebben en toch een fortuin verdienen – is dat wel mogelijk? Het antwoord van Anja Blodow is: Ja! Ze helpt vrouwen hun rijkdom op te bouwen met onroerend goed. Anja Blodow heeft het haar missie gemaakt om vrouwen te laten zien hoe ze vrij en zelfbepaald kunnen leven door middel van investeringen in onroerend goed.

Via individuele vastgoedcoaching speelt ze in op haar klanten en laat ze zien hoe ze hun rijkdom in eigen hand kunnen nemen door te investeren in vastgoed. Ze kocht haar eerste beleggingspand in 2018 en heeft nu vijf jaar ervaring!

Dit is wat Anja Blodow onderscheidt als vastgoedcoach:

  • Vastgoedcoaching voor vrouwen
  • Individueel advies
  • Vijf jaar ervaring

Tip. Vastgoed app inclusief coaching

Online Coaching (App) – Passief inkomen met vastgoed als investering, maar hoe begin je eraan? Wat is echt belangrijk? In de Real Estate Guru App staat de #1 vastgoed coaching in een app ter wereld voor je klaar! Leer stap voor stap hoe investeren in vastgoed werkt in 10 lessen die op elkaar voortbouwen en meer dan 50 individuele trainingen. In de training leer je hoe je moet kopen, hoe je goedkoop vastgoed vindt (aankoop en off market), maar ook financiering en nog veel meer.

Aanbiedingen, Coachings & Lezingen

Anja Blodow biedt op haar website drie verschillende soorten vastgoedcoaching aan. Haar klanten kunnen kiezen tussen een online workshop, live coaching voor beginners of live coaching voor gevorderde vastgoedbeleggers. Hier leer je hoe je kunt investeren in vastgoed, geld kunt verdienen met vastgoed en je vermogen goed kunt beheren.

Daarnaast biedt zij al haar cliënten een gratis eerste consult aan waarin zij samen met haar cliënten bekijkt welke coaching voor hen geschikt is.

Dit is wat Anja Blodow biedt:

  • Online cursus: Vastgoed voor snelle starters
  • Vastgoed Coaching Programma
  • Vastgoed Mastermind Groep

Vastgoed Coaching Programma

Het Real Estate Coaching Programma is de best verkopende cursus van het bedrijf omdat het de deelnemer opleidt tot een succesvolle investeerder binnen 3 maanden. Het programma is de afgelopen twee jaar geperfectioneerd en bevat Anja’s persoonlijke beleggingsstrategie en al haar expertise. Dit geeft de deelnemer alles wat hij nodig heeft om succesvol in de markt te beleggen.

Dit is wat u kunt verwachten van het Real Estate Coaching Programma:

  • Duur: Drie maanden
  • Doel: een succesvolle vastgoedbelegger worden

Vastgoedbegeleiding

Het onderwerp vastgoedcoaching heeft uw interesse gewekt? Meer keuze, informatie en tips vindt u in ons overzicht van vastgoedcoaching!

Lees hier verder: