Chique reclame voor Keulen – Bauerntüte

Voor de officiële lancering van www.bauerntüte.de op zondag 24.11.2013, hebben we nu, op dit moment, de eerste flyers in druk. Reclame voor een middelgrote doelgroep, gezinnen met kinderen, zelfstandigen met weinig tijd en regionaal/ecologisch bewuste mensen. Met een geweldig komisch ontwerp voor eenvoudige communicatie: ‘Delicious’.

Met de boerentas brengen we regionale levensmiddelen van geselecteerde Keulse boerderijen rechtstreeks bij u thuis. Vers, lekker en regionaal in drie verschillende zakjes – met worst, vegetarisch en het kleine degustatiezakje. De reclame, met name het ontwerp van de flyer, is ook gericht op een breed publiek, maar vooral op gezinnen. Een prachtig project met veel potentieel voor de toekomst.

Bauerntüte | Lukinski Media Köln | Management & Design

Chique reclame van de expert

Als het om chique reclame gaat, zijn wij bij du Lukinski de experts. Wij benaderen elk project met liefde, wij realiseren media in nauw contact met klanten en doelgroepen. Wij hebben van onze hobby ons beroep gemaakt en realiseren in ons creatieve kantoor in Keulen (Mediapark) graag mooie reclamecampagnes en media voor talrijke klanten uit Hamburg, Düsseldorf, Berlijn en Hannover.

We hebben veel liefde in dit project gestoken: chique reclame is het resultaat. Het was belangrijk voor ons om niet alleen een ontwerp voor de “Bauerntüte” te “maken”, maar ook om over te brengen hoeveel liefde en toewijding Manuel Perera (eigenaar) in dit online voedselwinkel project heeft gestoken. Het gaat om regionaal voedsel, om diversiteit en lokaliteit, om de verbinding met boeren in de regio en om voedselinformatie voor klanten en consumenten. Daarom wilden we de Keulse start-up Bauerntüte steunen met chique reclame. Logo, visitekaartje, flyer, website, beursstand en online shop. De eerste resultaten waren uitstekend: we hebben flyers getest op de voedselbeurs, top! Wij hebben nu meer dan zes maanden gegevens in de online winkel en zijn blij met de gestage groei. Binnenkort zal de Bauerntüte in heel Duitsland verkrijgbaar zijn, van Berlijn tot Düsseldorf. We zijn er blij mee!

Neem contact op met

Mocht u ook enthousiast zijn over mooi reclamemateriaal, dan kunt u ons altijd bellen.

Wij zijn de professionals als het gaat om chique reclame.