Job in onroerend goed Keulen – Consultant:in, Makelaar:in voor Penthouse, Villa, Meergezinswoning & Co. – Fulltime of Stagiair (Instap)

Real Estate Job Keulen – Ben je geïnteresseerd in vastgoed, mensen en zaken en wil je beroep en passie combineren? Dan ben je hier aan het juiste adres! Mijn naam is Stephan Czaja (foto boven) en ik heb ondersteuning nodig. Wij en ik zijn zo’n beetje de nieuwste spelers op de vastgoedmarkt van Berlijn, Hamburg, Düsseldorf en Keulen. Mijn sleutel: Discretie, betrokkenheid en strategie. Het bedrijf groeit en ik ben op zoek naar jou als je wilt werken in de wereld van villa’s en inkomen vastgoed (meestal appartementencomplexen)! Ik hou ervan! Vind je dat ook?

Directe hulp en eerste contact: Uw interface naar succes

Als onderdeel van ons team werk je direct met ons samen en fungeer je als eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je krijgt de kans om het eerste contact te leggen via e-mail, telefoon en andere communicatiekanalen en zo een belangrijke bijdrage te leveren aan de positieve indruk die onze klanten van ons krijgen.

Veelzijdige taken rondom onroerend goed

Je verantwoordelijkheden bestrijken verschillende gebieden van de vastgoedmarkt. Je brengt nieuwe eigendommen aan boord en zorgt voor het klantenbeheer en de begeleiding van verkopers en kopers. Onze expertise dekt een scala aan eigendommen, van exclusieve privévilla’s en penthouses tot hoogrenderende eigendommen zoals appartementencomplexen en hotels.

Je hebt geen vereisten nodig, behalve veel motivatie! Ik leer je alles wat je moet weten.

Fulltime instroom mogelijk (min. 2 jaar werkervaring) of als stagiair, met overname, waarover dadelijk meer.

Jouw taken: Snel uitgelegd

 • Directe hulp, eerste contact e-mail, telefoon, enz.
 • Onboarding nieuw onroerend goed
 • Klantenbeheer, verkoper en koper
 • Privé vastgoed zoals villa en penthouse
 • Opbrengst vastgoed zoals appartementsgebouwen, hotels

Dat zul je: Mijn doel / jouw taak

 • Manager:in
 • Mediadeskundige:in
 • Vastgoedadviseur:in
 • Makelaar:in

Solliciteer nu!

Rechtstreeks naar mij met (korte) motivatiebrief en CV:

Toekomst EU X VS

We hebben niet alleen oog voor de vastgoedmarkt in Duitsland, maar zijn ook van plan om ons bereik uit te breiden naar de Balearen, Marbella, Miami en Los Angeles – bij het kopen, verkopen en verhuren. Ook hier richten we ons op het Spaanstalige gebied om aan de behoeften van een wereldwijde klantenkring te voldoen.

Ik leer momenteel ook Chinees, dus als je van talen houdt, des te beter!

Breed scala aan mogelijkheden voor beginners en ervaren professionals

Of je nu net begint in de vastgoedwereld of al ervaring hebt – bij ons zit je goed. Wij bieden zowel de mogelijkheid voor carrièrewisselaars die graag stage willen lopen, als voor ervaren professionals met minstens 2 jaar ervaring in de branche die graag meteen aan de slag willen.

Carrière verandering: Stage

 • Geen vereisten, behalve veel motivatie
 • Ik zal je alles leren wat belangrijk is
 • Duur van de stage: 6 maanden

Werkervaring: Directe ingang

 • Je hebt al minstens 2 jaar werkervaring
 • Je kent het spel van rendement, aankoopprijsfactor en waardering.
 • Directe instroom in voltijd mogelijk

Samen groeien en leren

Het belangrijkste dat je mee moet brengen is enthousiasme voor het werk. Wij waarderen motivatie en ambitie en in ruil daarvoor bieden we je de mogelijkheid om alles te leren wat je moet weten over de vastgoedsector. We ondersteunen je groei en ontwikkeling zodat je succesvol kunt zijn in je functie.

Wat je mee moet nemen

 1. Plezier op het werk
 2. Motivatie
 3. Ambitie

Klaar voor de uitdaging?

Als je van de vastgoedsector houdt, gemotiveerd en ambitieus bent, dan nodig ik je uit om deel uit te maken van ons team in Keulen. Wij bieden je een unieke kans om je carrière te ontwikkelen en samen met ons te groeien. Maak gebruik van deze kans en solliciteer vandaag nog bij ons!

Solliciteer nu!

Rechtstreeks naar mij met (korte) motivatiebrief en CV: