Top 7 Interieurwinkels in Mainz

Interieur Design in Mainz – De juiste decorstukken maken een huis pas echt perfect. Of het nu vazen, schilderijen, tapijten of planten zijn, de kleine details brengen flair in elk huis en geven elke kamer net dat ietsje meer. Om uw huis compleet te maken met de mooiste details, raden wij u de mooiste interieurwinkels in Mainz aan.

India House – dat zekere iets uit Azië

In het Indiahuis vindt u niet alleen prachtig geselecteerde decoratieve stukken uit India, Indonesië en China, maar ook unieke meubelstukken uit Azië. Naast de exotische individuele stukken worden hier ook zelfontworpen meubelen en decoratie in Indische stijl verkocht.

Rheinallee 205, 55120 Mainz

https://www.instagram.com/p/BzupMBjItdQ/

Toscana – modern en minimalistisch design van grote merken

Toscana vertegenwoordigt grote merken in de designsector, zoals Vita en Ekobo. Met moderne stukken en een uitgelezen selectie producten komen vooral designliefhebbers hier aan hun trekken.

Leichhofstraße 7-9, 55116 Mainz

https://www.instagram.com/p/Bff643VBOd-/

Fuchs & Bente – Scandinavisch design met een bijzondere flair

Fuchs & Bente biedt prachtig Scandinavisch design. Alles wat met het huis te maken heeft, decoreren, inrichten, ontwerpen en ongewone ontwerpen komt aan bod in deze prachtige winkel in Mainz. Hier vindt u prachtige decoraties en bijzondere inrichtingen met flair.

Gaustraße 34, 55116 Mainz

https://www.instagram.com/p/Bz0c_uFJLOL/

W-Raum – merkmeubelen en individuele stukken

Bij Wohnraum vindt u bijzondere merkmeubelen, moderne decoratie-elementen en ongewone individuele stukken uit de hele wereld. Met meer dan 15 jaar ervaring biedt Wohnraum niet alleen veel service, maar ook een bijzonder oog voor binnenhuisarchitectuur.

Hauptstraße 17-19, 55120 Mainz

https://www.instagram.com/p/Bnq3_CAHR-z/

Depot – modern design voor alle smaken

Depot biedt voor elk wat wils. Met creatieve en moderne ontwerpen overtuigen de producten op het gebied van outdoor, decoratie, verlichting, meubelen en geschenken en is er voor elk wat wils. Met hun creatief vormgegeven presentatie nodigen de winkels uit tot een wandeling en bieden ze ruimte voor inspiratie.

Adolf-Kolping Straße 2-4, 55116 Mainz

https://www.instagram.com/p/BzyWCZ3iWLk/

Nanu Nana – veelzijdig assortiment voor elke smaak

De prachtige winkels van Nanu Nana betoveren met geweldige stukken op het gebied van wonen, decoratie, keuken en cadeau-ideeën. Hier vindt iedereen iets naar zijn smaak met een uitgebreid en gevarieerd aanbod.

Bahnhofsplatz 1a, 55116 Mainz

 

https://www.instagram.com/p/Bz0HSU8iYN3/

Wicky – bladeren en ontdekken

Wicky biedt een breed scala aan producten. Naast decoratieve artikelen, zoals geschenken, huishoudelijke artikelen, affiches of zelfs juwelen, worden hier vele gebieden bestreken. Een geweldige winkel om rond te snuffelen en te ontdekken.

Lotharstr. 1, 55116 Mainz