De top 11 tuincentra in München

Tuincentrum München – Het warme seizoen is begonnen en daarmee ook de tijd die u in uw tuin doorbrengt. Als uw tuin nog niet aan uw verwachtingen voldoet, dan kunt u nu nog enkele veranderingen aanbrengen. U kunt de uitstraling van uw tuin niet alleen beïnvloeden door de basisindeling te veranderen, maar ook door tuinmeubelen te plaatsen of de tuin te versieren. Terug naar overzicht: Onroerend goed München.

Tuinontwerp: Meubels & Decoratie

Tuinontwerp omvat ontelbare gebieden. U beslist niet alleen waar de vijver komt, welke tuinmeubelen u koopt en waar u ze neerzet, maar ook wat de algemene stijl van de tuin zal zijn en hoe u hem wilt inrichten.

Tuinmeubilair: van de ligstoel tot de eettafel

Met tuinmeubelen bepaalt u zelf hoe u uw tijd in uw tuin wilt doorbrengen. Wilt u comfortabel koffie drinken en taart eten in uw tuin met het gezin, zonnebaden op de ligstoel of ’s avonds barbecueën met vrienden? Niet iedereen heeft een tuin die groot genoeg is of genoeg ruimte biedt voor meerdere van deze opties. Daarom moet de beslissing voor de juiste tuinmeubelen voldoende worden overwogen. Tuinmeubelen verschillen niet alleen in gebruiksmogelijkheden, maar ook in kleur, materiaal en vorm. Als u nog steeds niet zeker bent over het kiezen van de juiste tuinmeubelen, kunt u ons artikel lezen dat specifiek over dit onderwerp gaat.

De tuin omvormen door decoratie

Hoe stelt u zich het eindresultaat van uw tuin voor? Welk gevoel wilt u oproepen als iemand uw tuin binnenkomt? Deze vragen zijn belangrijk voordat u beslist of uw tuin een moestuin, een siertuin of een kruidentuin moet worden. Het belangrijkste is dat je je er uiteindelijk goed voelt. Hebt u eenmaal besloten, dan hebt u nog de mogelijkheid om het gevoel dat u in uw tuin hebt, te beïnvloeden door middel van decoratie. Als u geen geschikte decoratie-ideeën hebt, kan het nuttig zijn om een tuincentrum te bezoeken en daar inspiratie of advies in te winnen. Als u slim en creatief bent, kunt u de video’s onderaan het artikel bekijken, waarin u decoratie-ideeën ziet die u zelf kunt maken.

11 Tuincentrum München: De beste aanbevelingen

Komt u uit München of uit de omgeving van München en bent u op zoek naar een winkel waar u alle artikelen voor uw tuin kunt kopen? Dan bent u op zoek naar een tuincentrum. Wij hebben voor u uitgezocht welke de beste zijn in uw omgeving. Wat u ook zoekt, u vindt het vast en zeker in een van deze tuincentra.

Pflanzen-Kölle Tuincentrum GmbH & Co. KG München

Dit tuincentrum is zeer populair in München. Ondanks talloze Google reviews heeft het tuincentrum een trotse 4,5 sterren. Vooral als u van plan bent langere tijd in het tuincentrum door te brengen, zou dit de juiste keuze voor u kunnen zijn, want hier vindt u niet alleen tuinaccessoires, maar ook een restaurant, een bakkerij en dierentuinbenodigdheden.

Tuincentrum Seebauer

Klanten die het tuincentrum Seebauer bezoeken, zijn vooral onder de indruk van het behulpzame, deskundige personeel. Niet alleen is er een enorm assortiment, maar ook de kwaliteit van de planten wordt vaak geprezen. Vooral als je nog niet veel ervaring hebt en dus advies nodig hebt, zul je hier welkom geheten worden. Het tuincentrum Seebauer heeft een Google-beoordeling van 4,5 sterren. Als u van plan bent langere tijd in het tuincentrum door te brengen, kunt u zich verfrissen in het bijbehorende café.

Hagebaumarkt & Tuincentrum München Noord

Als u uit het noorden van München komt, is dit tuincentrum met 4,1 sterren wellicht iets voor u. Bijzonder praktisch: het tuincentrum is verbonden met de hagebaumarkt, die er pal naast ligt. Als u dus toch naar de bouwmarkt moet, hebt u de mogelijkheid om twee bezoeken tegelijk af te leggen. Ook als u alleen inspiratie wilt opdoen, kunt u na uw bezoek aan de doe-het-zelfzaak een korte rondleiding door het tuincentrum maken. Een groot assortiment wacht hier op u.

Dehner Tuincentrum

Beoordeling: 4.1 / 5.0

Hagebaumarkt & Tuincentrum Hofmannstraße

Beoordeling: 4.0 / 5.0

Blumen- und Gartencenter Wolf – Tuin- en landschapsarchitectuur

Beoordeling: 4.3 / 5.0

Tuincentrum Reim

Beoordeling: 4.7 / 5.0

Zaden Schmitz GmbH

Beoordeling: 4.2 / 5.0

Bloemenaland München

Beoordeling: 4.5 / 5.0

Anton Hinkofer GmbH

Beoordeling: 4.5 / 5.0

Greenhope GmbH – technologie en benodigdheden voor kassen en planten

Beoordeling: 4.7 / 5.0

Stadsplattegrond München voor routebeschrijving

Tuinideeën: Ontwerpen, planten en graven

U bent gemotiveerd om iets aan uw tuin te veranderen, u hebt al een tuincentrum gevonden waar u de nodige materialen kunt kopen en nu ontbreekt het u alleen nog aan de juiste ideeën en inspiratie? In deze drie video’s ziet u verschillende decoratie-ideeën voor uw tuin. Elk idee heeft iets speciaals, en daarom zal er zeker een zijn die bij uw ideeën past.

Tuindecoratie van afval

Deze tuindecoratie ziet er niet alleen ongelooflijk mooi uit, maar u bespaart ook geld en afval tegelijk. Aangezien er elke dag veel afval is, is het bijzonder goed om het te kunnen recycleren tot iets nuttigs. Als u besluit deze tuindecoratie te verbouwen, dan heeft u niet alleen iets nuttigs gerecycleerd, maar ook een echt hoogtepunt voor uw tuin gebouwd.

Bloemendecoratie voor terras of balkon

Als u op zoek bent naar mooie, eenvoudigere tuindecoraties, dan is deze video misschien iets voor u. Vooral als u de voorkeur geeft aan een meer romantische, zoete stijl voor uw tuin, past de bloemendecoratie perfect. Als u bent uitgenodigd voor een tuinfeest bij een vriend, kunt u overwegen deze tuindecoratie te maken en cadeau te geven.

Rustieke tuindecoratie

Binnen 7 minuten krijg je in deze video een tuindecoratie idee te zien om zelf te maken. Als u de voorkeur geeft aan de cottage tuinstijl voor uw tuin, dan is het voor u misschien de moeite waard. Dit idee kan ook een geschikt geschenk zijn voor een familielid of goede vrienden. Wanneer men een huis met een tuin betrekt, is dit geschenk ideaal omdat de meeste moeite is gestoken in de binnenkant van het huis, zodat de tuin vaak wordt verwaarloosd.