Makelaars luxe onroerend goed Hamburg: Condominium, Huis en Investering

Makelaars in onroerend goed & luxe onroerend goed Hamburg – Luxe makelaars voor HafenCity, Alstadt en het hele stadsgebied van Wandsbek tot Eppendorf tot Eimsbüttel en Altona. Wij zullen uw droomhuis vinden, ook al duurt het even, want Hamburg is oververhit! Goede contacten zijn daarom de A&O voor condominiums en huizen te koop met een stabiele waardestijging. Hamburg is de enige metropool in Duitsland die een havengevoel biedt. Duizenden containers bereiken de stad elke dag via de havenfaciliteiten. Daarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot Hamburg. Niet alleen is er een bloeiende Hanze-economie, Hamburg is ook de thuishaven van grote mediabedrijven, reclamebureaus en, uiteraard, een navenant groot aantal makelaars. Terug naar: Luxe makelaars. Tip! De Hamburg gids voor kopen, huren en verkopen: Onroerend goed Hamburg.

Hamburg Mitte: Exclusief onroerend goed & luxe onroerend goed

Maar als u ook op zoek bent naar exclusieve eigendommen in Hamburg, van condominiums (ETW) tot privépercelen tot stadsvilla’s, dan heeft u geen gewone makelaar nodig, maar iemand met expertise. Vooral bij dure en waardevolle eigendommen kan er snel veel geld op het spel staan. Van exclusief gestukadoorde plafonds in oude gebouwen tot decoratieve marmeren tegels in de keuken. Er is meer voor nodig dan “alleen” kennis van onroerend goed, het gaat ook om materialen, stijl en toekomstige ontwikkelingen, vooral voor Hamburgse investeerders.

Makelaar: Stephan M. Czaja

Telefoon: +49 30 398 204 202

E-mail: office@lukinski.com

Bovenal staat de Elbphilharmonie met haar unieke architectuur voor Hamburg. De condominiums in het eigendom brengen tot 7 miljoen euro op (exclusief meubilair en extra’s).

Hamburg van bovenaf: De Elbe maakt de havenstad zo bijzonder. Een ambiance die niet alleen inwoners naar Hamburg lokt, maar ook investeerders uit de hele wereld, van Londen tot Dubai.

De Speicherstadt is zeer populair; hier vindt u het Hamburg dat velen voor ogen hebben. Het typisch Hanze-achtige uiterlijk van de stad trekt niet alleen miljoenen toeristen aan, maar steeds meer mensen durven het aan om naar de stad te verhuizen. Als gevolg daarvan stijgen de huren, maar ook de koopprijzen. De investering tegen de huidige rentevoet is navenant aantrekkelijk.

Veel flats, lofts en penthouses bieden een uniek uitzicht in Hamburg. Perfect voor mensen die veel werken en daarom ontspanning zoeken binnen hun eigen vier muren.

Vooral HafenCity en de oude binnenstad trekken spelers, beroemdheden, maar ook mensen uit het bedrijfsleven en de industrie. Goede eigendommen vinden is niet gemakkelijk, want de markt is volledig verzadigd. Daarom heeft uw makelaar in Hamburg ook een sterk netwerk van persoonlijke en langdurige contacten nodig.

Kopen & Huren in Hamburg

Hamburg kopen & huren – condominiums, eengezinswoningen en appartementsgebouwen, alles is zeldzaam in Hamburg! De stad is populairder dan ooit. De huren stijgen, maar ook de koopprijzen van grond en onroerend goed stijgen. We bekijken de huidige cijfers en prijzen voor Hamburg. Waar worden nieuwe woningen gebouwd, hoe ontwikkelen de wijken zich en hoe realistisch is het om zonder makelaar een goede woning te vinden? We hebben ook veel tips voor huurders, huurprijzen voor flats, commerciële panden en kantoren. Lees hier meer over de prijs per vierkante meter in Hamburg.

We zijn hier voor jou. Bel ons of schrijf ons.

Wandsbek, Eppendorf, Speicherstadt, Altstadt & Co. – Stadsplattegrond

Huisbezoek? Weersverwachting voor Hamburg

Weergegevens van ImmoAO.de / Visualisatie Windy.com

De temperaturen in Hamburg vandaag.

Hamburg van boven: Skyline

Wonen in Hamburg

Wooncomplex: Zolder

Zoals reeds gezegd, de Speicherstadt ligt op een toplocatie.

Wooncomplex: Penthouse

Dit is hoe luxueus uw appartement in Hamburg kan worden ingericht. De architectuur combineert moderne elementen met klassieke bakstenen accenten op de muur. Aangevuld met kunst of decoratie, een ware droom.

Zwart en wit zorgen voor strakke lijnen, maar ook voor een exclusieve sfeer.

Woonwijk: Voorstad

Heb je ooit nagedacht over nieuw gebouwde, oude fabrieken? Het bijzondere loftkarakter maakt deze woning zeer gewild, vooral voor kunstenaars en mensen die van open ruimte houden.

Nieuw nu! Investeren in Hamburg

Onze nieuwe beleggersbrochure geeft u een klein, eerste overzicht van de Hamburgse vastgoedmarkt in ons kantoor. Aankoopprijzen voor flatgebouwen, huizen en tips voor wijken, van de altijd groene tot de opkomende wijk, waar de rendementen op onroerend goed aantrekkelijk zijn. Lees hier meer:

Investeringen: Tips en uitleg

Nog tips en aanbevelingen? Is onroerend goed de moeite waard als investering? Welke belastingen zijn verschuldigd en zijn er tips om belastingen te besparen? In het FIV-magazine geven wij antwoorden op tal van vragen over het thema kapitaalbeleggingen. De nadruk ligt niet alleen op onroerend goed, maar ook op edelmetalen, kunst en aandelenfondsen. Omdat een goede beleggingsportefeuille altijd een mix van verschillende elementen bevat.

Mijn column in het FIV Magazine over het onderwerp kapitaalinvesteringen.

Luxe makelaars: contactpersonen

Mijn team en ik zullen u ondersteunen bij uw zoektocht naar een woning in Hamburg. Of het nu als investering, voor verhuur of voor eigen gebruik is. Met goede contacten en aanbevelingen vinden wij centraal voor u de meest interessante beleggingsobjecten in Hamburg. Nog vragen? Bel ons of schrijf ons gratis:

Makelaar: Stephan M. Czaja

Telefoon: +49 30 398 204 202

E-mail: office@lukinski.com