NFT: Onroerend goed (voorbeeld, digitale kunst) – Collectie

Ik heb al een paar succesvolle NFT-collecties gepresenteerd. Voor ons kleine demo voorbeeld over kopen en verkopen, heb ik een apart NFT kanaal aangemaakt waar ik een paar interessante digitale werken verzamel om te demonstreren hoe het kopen en verkopen van NFT werkt. U kunt hier ook kennismaken met twee van de meest succesvolle collecties, de “CryptoPunks” en de “Bored Ape Yacht Club”. U kunt NFT’s kopen op marktplaatsen als OpenSea, SuperRare of Crypto.com.

NFT: Onroerend goed (voorbeeld)

Beleef het nu ook online als een 360° tour:

Lukinski NFT Galerij

Lukinski | VR Gallery

Beleef kunst, altijd en overal:

Lukinski | VR Gallery

Hier is ons kleine demo voorbeeld “Lukinski”:

Screenshot: OpenSea / Lukinski

NFT: stap voor stap gids

Digitale kunst, een nieuw fenomeen. Hier zult u alles leren: Wat is een NFT? Hoe koop je NFT’s? Welke marktplaatsen bestaan er en hoe ontwikkelt de kunstmarkt zich voor beleggers. Intussen worden op de markt voor digitale kunst hogere prijzen gehaald dan op de fysieke markt. Collecties als “CryptoPunks”, “Bored Ape Yacht Club” zijn slechts twee van de beroemdste werken van digitale kunst.

NFT Fotolijst / Scherm

Wat zou kunst zijn als niemand het zag? Mensen kopen kunst vooral om één reden: ik kan het me veroorloven. Met NFT fotolijsten kunnen digitale kunstwerken fysiek worden tentoongesteld, of het nu in de woonkamer, de foyer of de galerie is.

Meer voorbeelden: NFT Kunst

Hier zijn nog enkele voorbeelden van NFT kunst:

Screenshot: OpenSea / CryptoPunks