NFT: CryptoPunks (voorbeeld, digitale kunst) – Geslaagde Collectie

De “CryptoPunks” zijn een van de meest succesvolle NFT collecties tot nu toe. NFT staat voor “Digitale Kunst”, een collectie is een compilatie van duizenden computergegenereerde beelden. Meer informatie over NFT’s vindt u hier : Digitale kunst. Hier is een voorproefje van de CryberPunks collectie. U kunt NFT’s kopen op marktplaatsen als OpenSea, SuperRare of Crypto.com.

NFT: CryptoPunks (voorbeeld)

Momenteel de grootste hype als het gaat om NFT, de CryptoPunks.

Screenshot: OpenSea / CryptoPunks

NFT: stap voor stap gids

Digitale kunst, een nieuw fenomeen. Hier zult u alles leren: Wat is een NFT? Hoe koop je NFT’s? Welke marktplaatsen bestaan er en hoe ontwikkelt de kunstmarkt zich voor beleggers. Intussen worden op de markt voor digitale kunst hogere prijzen gehaald dan op de fysieke markt. Collecties als “CryptoPunks”, “Bored Ape Yacht Club” zijn slechts twee van de beroemdste werken van digitale kunst.

NFT Fotolijst / Scherm

Wat zou kunst zijn als niemand het zag? Mensen kopen kunst vooral om één reden: ik kan het me veroorloven. Met NFT fotolijsten kunnen digitale kunstwerken fysiek worden tentoongesteld, of het nu in de woonkamer, de foyer of de galerie is.

  • NFT Fotolijst

Meer voorbeelden: NFT Kunst

Hier zijn nog enkele voorbeelden van NFT kunst:

  • Bored Ape Yacht Club
  • Onroerend goed (voorbeeld aankoop/verkoop)

Screenshot: OpenSea / Bored Apes Yacht Club