Lukinski VR Tentoonstelling: Marmer x Meditatie – NFT Art for Villas & Estates

Kunst is altijd een groot deel van mijn leven geweest. Na mijn eerste expositie in 2005, is er nu een nieuw hoogtepunt, mijn eerste virtuele kunsttentoonstelling met NFT art. De Lukinski Collection bestaat uit geselecteerde werken om u te inspireren voor uw woning of vastgoed. Mijn nieuwe lijn beperkt zich tot harmonieuze elementen tussen marmer en meditatie.

Marmer x Meditatie – De VR Tentoonstelling

Bezoek mijn nieuwe tentoonstelling nu gewoon online! Beleef het nu online als een 360° tour:

Lukinski NFT Galerij

Lukinski | VR Gallery

Beleef kunst, altijd en overal:

Lukinski | VR Gallery

Bezoek online: Wanneer je maar wilt.

Beleef het nu online als een 360° tour:

Lukinski NFT Galerij

Natuurlijk kunt u de werken ook kopen. Bezoek mijn NFT selectie op OpenSea.