Cryptocurrencies Lijst: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Dash & Co.

Koop cryptocurrency – BitCoin, BitCoin Cash, Ethereum, Litecoin, Dash, Ripple, Zcash of Binarcy Coin: Ze worden beschouwd als het antwoord op traditionele betaalmiddelen. De digitalisering en decentralisatie van geld maakt banken overbodig. Alleen de kopers en verkopers zijn verantwoordelijk voor de controle en veiligheid van hun digitale geld. Wilt u ook investeren in Bitcoin & Co. Hier is een overzicht van de populairste cryptocurrencies. Als u voor het eerst wilt beleggen, kopen en verkopen, lees dan hier meer over beleggingsstrategieën voor cryptocurrency.

Cryptocurrency uitgelegd: Blockchain, investeringen & Co.

Cryptocurrency is niets anders dan digitaal geld. Hier worden alle belangrijke gegevens over de houder en de transactie versleuteld opgeslagen. In plaats van dit alles op slechts één server op te slaan, bevinden de transacties zich in een gedecentraliseerd netwerk – ook wel genoemd: De Blockchain. Deze technologie maakt transacties sneller, veiliger en goedkoper dan anders het geval zou zijn. Klinkt dat als de toekomst? Lees hier onze analyse: Cryptocurrency ontwikkeling.

Geen beleggingsadvies of koopaanbeveling!

Alle hier gegeven informatie vormt geen beleggingsadvies of koopaanbeveling. Alle uitspraken zijn mijn algemeen gepubliceerde mening. Ik heb de informatie verkregen uit mijn ervaring als particuliere belegger. Dit ervaringsverslag kan en is niet bedoeld ter vervanging van persoonlijk beleggingsadvies van professionals.

Het bezitten en verhandelen van cryptocurrencies brengt veel voordelen met zich mee. Transacties vinden rechtstreeks plaats tussen koper en verkoper. Het is een gedecentraliseerd netwerk. In tegenstelling tot een bankoverschrijving zijn er geen wissel- of bankkosten, geen overschrijvingslimieten en geen onnodige wachttijden. Bitcoinhandel is dus niet alleen ongecompliceerd, maar ook anoniem en veilig. In plaats van de eigen naam te gebruiken, worden alle crypto-activa beheerd met een identificatiecode. De blockchaintechnologie zorgt er ook voor dat transacties voortdurend vooraf worden gecontroleerd, waardoor manipulatie en vervalsing vrijwel onmogelijk zijn. Meer informatie over de technologie, prijs en handel wordt hier uitgelegd: BitCoin, cryptocurrency & blockchain.

Leestip: Met welke app koop en verkoop ik aandelen, cryptocurrency & Co. Hier is het antwoord! Mijn aanbeveling: Trading App.

Handelen was nog nooit zo gemakkelijk! Koop vanaf 1 euro met deze apps:

Downloaden (Android + iOS): eToro

En een kleine tip, Made in Germany:

Downloaden (Android + iOS) Trade Republic

Handelen met Bitcoin, Ethereum, Litecoin & Co.

Iedereen is nu bekend met de cryptocurrency Bitcoin. Het is de meest populaire, maar zeker niet de enige. Ondertussen zijn er verschillende nieuwe creaties ontstaan. Sommige van de andere zijn Bitcoin verbeteringen. Er zijn nu meer dan 4.500 cryptocurrencies. Dat klinkt als veel, maar slechts ongeveer 100 daarvan halen een dagelijkse handelsomzet van 1.000 US dollar of meer. Andere populaire cryptocurrencies zijn Ethereum, Ripple en Litecoin.

Cryptocurrencies – Lijst

Hier vindt u een selectie van interessante digitale valuta:

Binance Coin (BNB)

  • Binance Coin (BNB)

Bitcoin Cash (BCH)

  • Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin (BTC)

Cardano (ADA)

Dash

EOS

Ethereum

Ethereum Classic (ETC)

  • Ethereum Classic (ETC)

IOTA (MIOTA)

  • IOTA (MIOTA)

Litecoin (LTC)

NEO

Ripple (XRP)

Stellar (XLM)

Tezos (XTZ)

  • Tezos (XTZ)

TRON (TRX)

  • TRON (TRX)

ZCASH (ZEC)

Vragen en antwoorden: Cryptocurrency

Dus nu weet u wat blockchaintechnologie is, welke cryptocurrencies er bestaan en welke voordelen het handelen in Bitcoin en Co. met zich meebrengt. Eindelijk worden alle belangrijke vragen over het handelen in cryptocurrencies beantwoord:

Wat is de beste cryptocurrency?

Tot de beste cryptocurrencies behoren de klassieke Bitcoin, maar ook IOTA, Ripple, EOS, Litecoin, Binance Coin en Tether.

Welke cryptocurrency heeft toekomst?

Volgens prognoses hebben Bitcoin, Ethereum, Ripple en NEO het meeste potentieel om in de toekomst in waarde te stijgen.

Zijn winsten uit cryptocurrencies belastingvrij?

De speculatieperiode voor cryptocurrencies is één jaar. Als in deze periode een winst van 600 euro of meer wordt gemaakt, moet de totale winst worden belast. Dus als de munten ten minste 12 maanden in de portefeuille blijven en pas na de speculatieperiode worden uitbetaald, zijn er geen belastingen verschuldigd.

Moet u investeren in cryptocurrency?

Beleg alleen in cryptocurrency als u bekend bent met de blockchaintechnologie, de verschillende valuta en wallets. Dit is immers een gedecentraliseerd netwerk dat uitsluitend op de vraag is gebaseerd. Wees je dus altijd bewust van de risico’s en investeer alleen als je echt zeker bent en weet hoe je in cryptocurrencies moet handelen.

Cryptocurrency: Leestips

  1. Trading App: Aanbeveling
  2. Handelsstrategieën

Trading App: Aanbeveling

eToro App – Handel aandelen, ETF, cryptocurrency, je hebt al veel geleerd over de handel in mijn blog. Veel vragen natuurlijk: met welke app handel je, wat raad ik aan? Daarom wil ik vandaag mijn favoriete trading app, eToro, met jullie delen. 29,88% vermogensgroei in 12 maanden, met weinig risico via “Copy People” en “Copy Portfolios” of tot 127,35% via actieve handel en handelsstrategieën. Maak hier stap voor stap kennis met de app, tarieven en nog veel meer.

Handelsstrategieën

Of het nu gaat om crytocurrency, valutahandel, aandelen, grondstoffen of edele metalen, deze 3 strategieën zullen je helpen het basisspel van de aandelenmarkt te begrijpen. Ik heb deze 3 strategieën ontwikkeld om beginners en nieuwelingen te helpen het mechanisme in een notendop te begrijpen. Aangezien ik ben opgegroeid met Bitcoin en niet met aandelen, wordt hier sterk verwezen naar met name digitale valuta. De mechanismen of strategieën zijn echter dezelfde voor deze 5 beleggingsvormen: cryptocurrency, valutahandel, aandelen, grondstoffen of edele metalen. ETF’s en indexfondsen zou ik hier uitsluiten, omdat de risico’s en prijsschommelingen hier aanzienlijk lager zijn.

Wist je het al? Open transacties in de blockchain

Cryptocurrency zelf is, eenvoudig gezegd, een gecodeerde keten van gegevens. De zogenaamde blockchain.

Hoe werkt cryptocurrency?

Alles is opgezet als een P2P-netwerk (peer-to-peer). De gegevens worden daarom decentraal opgeslagen. Alle gegevensblokken zijn gekoppeld aan die van de voorganger. Binnen deze gedistribueerde database zijn eigenlijk alle transacties bekend!

Het geheel is dus een netwerk waarin cryptografisch ondertekende berichten worden gepubliceerd – technische term: blockchain. Wil je naar deze transacties kijken? Hier kunt u live zien hoe individuele transacties soms wel 100 bitcoins verkopen en miljoenen dollars over de tafel gaan: