Koop Dash: Prijs, waarde en prijsgeschiedenis

Koop Dash – bijna geen enkele munt is erin geslaagd zo snel te groeien als Dash! Velen investeren in onroerend goed als kapitaalbelegging (Tip: Geldbeleggen, waar moet je op letten? Interview) of dringen aan op vastgoedaandelen voor hun vermogensopbouw. Maar een blik op het succes van Dash laat zien: Valutahandel met cryptocurrencies is de toekomst! Bent u ook geïnteresseerd in Bitcoin, cryptocurrency en blockchain? Dan ben je hier aan het juiste adres! Hier kunt u alles te weten komen over de populaire opvolger van Bitcoin, Dash – inclusief de huidige waarde en de prijstrend van de afgelopen maanden!

Dash: feiten, cijfers en prijs

De cryptocurrency Dash – toen ook bekend als XCoin of Darkcoin – wordt beschouwd als het vervolg op de legendarische Bitcoin. Deze digitale munt is ook gebaseerd op de modernste blockchain-technologie om snelle, veilige en anonieme transacties te garanderen. In tegenstelling tot Bitcoin heeft Dash het voordeel dat de hash-algoritmes energie- en tijdsefficiënter zijn – dus bijna geen enkele andere munt heeft zich zo snel kunnen ontwikkelen als Dash!

Handelen in cryptocurrency is nog nooit zo makkelijk geweest! Koop vanaf 1 euro met deze apps:

Downloaden (Android + iOS): eToro

En een kleine tip, Made in Germany:

Downloaden (Android + iOS) Handelsrepubliek

Voor we het hebben over de huidige waarde en de prijstrend, hier alle feiten en cijfers over Dash:

  • Cryptocurrency: Dash
  • Uitvinder: Evan Duffield
  • Publicatie: 2014
  • Consensus Algoritme: Bewijs van Werk
  • Gemiddelde blokgrootte: 35.849 KB

Intraday (dagkoers tijdens de koers)

De huidige Dash-rente in de loop van de dag.

Maand: 30 dagen overzicht van Dash

Hier ziet u het Dash-percentage van de laatste 30 dagen.

Jaar in uitvoering: 12 maanden

Hier ziet u het Dash-percentage van de laatste 12 maanden.

Totale looptijd

Hier ziet u de Dash-rente voor de hele looptijd.

Crypto-alternatieven: Bitcoin, Ethereum en Litecoin

Er zijn nu meer dan 4.500 cryptocurrencies. Hoewel dit klinkt als een groot bedrag, halen slechts iets minder dan 100 van hen een dagelijkse handelsomzet van 1.000 US dollar of meer. Andere populaire crypto-alternatieven voor Dash zijn Bitcoin, Ethereum en Litecoin! U kunt hier meer te weten komen over de afzonderlijke cryptocurrencies.

Bitcoin (BTC): pionier onder de cryptocurrencies

Bitcoin, of kortweg BTC, is nu niet alleen de bekendste cryptocurrency ter wereld, maar wordt ook beschouwd als de eerste cryptocurrency ooit. De eerste digitale munt werd uitgevonden door Satoshi Nakamoto. Wie erachter zit is tot op de dag van vandaag een raadsel. Eén ding is echter duidelijk: Bitcoin heeft de financiële wereld voorgoed gerevolutioneerd.

Ethereum (ETH): cryptocurrency van de tweede generatie

Net als andere cryptocurrencies is Ethereum gebaseerd op de modernste blockchain-technologie. Ethereum zelf is geen pure cryptocurrency, maar kan worden gebruikt voor allerlei soorten blockchainprojecten. Ethereum is een gedecentraliseerd ecosysteem en wordt daarom vaak gebruikt als open protocol voor gedecentraliseerde toepassingen, zoals slimme contracten. Ethereum’s eigen cryptocurrency heet Ether – kortweg ETH.

Litecoin (LTC): snelle hashing dankzij Skrypt

Als digitale valuta kun je Litecoin gebruiken om te betalen voor diensten en goederen. De cryptocurrency is ook erg populair als investering en in de valutahandel. Het speciale kenmerk van Litecoin: het hash-algoritme Scrypt maakt een verhoogde transactiesnelheid mogelijk – terwijl de integriteit van de blockchain nog steeds gegarandeerd is!

Cryptocurrencies: Lijst

BitCoin, BitCoin Cash, Ethereum, Litecoin, Dash, Ripple, Zcash of Binarcy Coin: ze worden beschouwd als het antwoord op de traditionele betaalmiddelen. De digitalisering en decentralisering van geld maakt banken overbodig. Alleen de kopers en verkopers zijn verantwoordelijk voor de controle en veiligheid van hun digitale geld. Wilt u ook investeren in Bitcoin & Co. We hebben hier een overzicht van de meest populaire cryptocurrencies.