Koop NEO: Prijs, waarde en prijsontwikkeling

NEO kopen – Zij die vroeger vertrouwden op vastgoedaandelen als vermogensbescherming, kiezen nu voor digitale beleggingen. Valutahandel met cryptocurrency is booming! Terwijl Bitcoin en Ethereum de weg hebben gewezen, blijft de Chinese munt NEO inlopen. Smart contracts en dApps zijn nu ook hier mogelijk! Bent u geïnteresseerd in cryptocurrency en blockchain en wilt u investeren in NEO? Leer dan hier alles wat je moet weten over het ‘Ethereum van China’. Welkom in de wereld van NEO!

NEO: feiten, cijfers en koers

NEO is een Chinese cryptocurrency waarvan het protocol kan worden gebruikt om slimme contracten en gedistribueerde apps (dApps) te ontwikkelen en uit te voeren. Het lijkt op veel gebieden op de blockchain-ecologie van Ethereum en wordt daarom vaak bekritiseerd.

Handelen in cryptocurrency is nog nooit zo makkelijk geweest! Koop vanaf 1 euro met deze apps:

Downloaden (Android + iOS): eToro

En een kleine tip, Made in Germany:

Downloaden (Android + iOS) Handelsrepubliek

Ga door met NEO!

NEO ook bekend als het Ethereum van China

Hoewel de twee blockchains op veel vlakken gelijkaardig zijn, verschilt de transactiesnelheid van beide blockchains enorm. Terwijl Ethereum 15 transacties per seconde toestaat, staat NEO 1.000 transacties per seconde toe. In tegenstelling tot Ethereum gebruikt NEO niet de programmeertaal Solidity, die door Ethereum zelf is bedacht, maar de bekende programmeertalen Java en C#. Hierdoor kunnen slimme contracten en apps eenvoudiger en sneller worden geprogrammeerd.

Momenteel is NEON vooral vertegenwoordigd op de Chinese markt.

Tip! BitCoin, cryptocurrency & blockchain? Wat betekent het? Leer hier meer over BitCoin, cryptocurrency & blockchain.

Voor we overgaan tot de huidige waarde en de prestaties van het aandeel, volgen hier alle feiten en cijfers over NEO:

  • Cryptocurrency: NEO
  • Uitvinder: Da Hongfei
  • Publicatie: 2014
  • Consensus Algoritme: Bewijs van Inzet

Intraday (dagkoers tijdens de koers)

De huidige NEO prijs in de loop van de dag.

Maand: 30 dagen herziening van NEO

Hier ziet u de koers van NEO van de laatste 30 dagen.

Jaar in uitvoering: 12 maanden

Hier kunt u de NEO-prijs van de laatste 12 maanden zien.

Totale looptijd

Hier ziet u het NEO-tarief voor de gehele looptijd.

Crypto-alternatieven: Ripple, Dash en Cardano

Er zijn nu meer dan 4.500 cryptocurrencies. Hoewel dit klinkt als een groot bedrag, halen slechts iets minder dan 100 van hen een dagelijkse handelsomzet van 1.000 US dollar of meer. Andere populaire crypto-alternatieven voor NEO zijn Ripple, Dash en Cardano! U kunt hier meer te weten komen over de afzonderlijke cryptocurrencies.

Ripple (RXP): Open-source protocol voor internationale betalingstransacties

Met de XRP-munt wordt Ripple ook beschouwd als een digitale munt, maar in vergelijking met andere cryptocurrencies is ze niet gebaseerd op de blockchain. Ripple ziet zichzelf meer als een open-source protocol voor een betalingsnetwerk. Het doel is internationale betalingen goedkoper, sneller en efficiënter te maken.

Dash: voortzetting van de Bitcoin

Bijna geen enkele munt is erin geslaagd om zo snel te groeien als Dash! De cryptocurrency wordt beschouwd als het vervolg op de legendarische Bitcoin. In tegenstelling tot Bitcoin heeft Dash het voordeel dat de hash-algoritmen energie- en tijdsefficiënter zijn. Net als bij zijn voorganger blijven transacties ook hier veilig, snel en efficiënt.

Cardano (ADA): Digitale waardebonnen voor diensten en goederen

Slimme contracten, dApps en snelle, veilige transacties – het blockchain-platform Cardano combineert dit allemaal. Het is ook de basis van de cryptocurrency ADA. In tegenstelling tot andere digitale munten die als munten op de markt komen, is ADA een voucher die kan worden ingewisseld voor diensten en goederen.

Cryptocurrencies: Lijst

BitCoin, BitCoin Cash, Ethereum, Litecoin, Dash, Ripple, Zcash of Binarcy Coin: ze worden beschouwd als het antwoord op de traditionele betaalmiddelen. De digitalisering en decentralisering van geld maakt banken overbodig. Alleen de kopers en verkopers zijn verantwoordelijk voor de controle en veiligheid van hun digitale geld. Wilt u ook investeren in Bitcoin & Co. We hebben hier een overzicht van de meest populaire cryptocurrencies.