Koop Stellar (XLM): Prijs, waarde en prijsgeschiedenis

Naast de klassiekers, zoals Bitcoin en Ethereum, zijn er steeds meer cryptocurrencies en platforms die de overdracht van digitaal geld mogelijk maken. De cryptocurrency markt is booming! In het verleden werden vastgoedaandelen beschouwd als goede en veilige investeringen, maar vandaag zijn Litecoin, Tether en Co. dat wel! Stellar is sinds zijn lancering een van de populairste munten ter wereld en belooft binnenkort een revolutie te ontketenen in de internationale financiële wereld. Wilt u ook investeren in Stellar? Of zelfs leren hoe te handelen met digitale valuta? Hier zijn alle belangrijke feiten en informatie over Stellar!

Stellar (XLM): feiten, cijfers en koers

In vergelijking met andere netwerken en munten is Stellar een mengeling van peer-to-peer netwerk en aanbieder van elektronische betalingstransacties op het internet. Als systeem voor het overmaken van betaalmiddelen is het bedoeld om zowel de banken als de particulieren zelf in staat te stellen sneller, goedkoper en transparanter geld over te maken. Het zal ook personen die niet in staat zijn geweest om deel te nemen aan het cashless systeem, in staat stellen om de cryptocurrency en het bijbehorende platform te gebruiken.

Handelen in cryptocurrency is nog nooit zo makkelijk geweest! Koop vanaf 1 euro met deze apps:

Downloaden (Android + iOS): eToro

En een kleine tip, Made in Germany:

Downloaden (Android + iOS) Handelsrepubliek

Voordat we overgaan tot de huidige waarde en de koersprestaties, zijn hier alle feiten en cijfers over Stellar (XLM):

  • Cryptocurrency: Stellar
  • Uitvinder: Jed McCaleb
  • Publicatie: 2014
  • Consensusalgoritme: Stellar Consensus Protocol (SCP)

Intraday (dagkoers in de loop van de dag)

De huidige koers van Stellar in de loop van de dag.

Maand: 30 dagen overzicht van XLM

Hier kunt u de Stellar koers van de laatste 30 dagen zien.

Jaar in uitvoering: 12 maanden

Hier ziet u de Stellar koers van de laatste 12 maanden.

Totale looptijd

Hier ziet u het Stellar tarief voor de gehele looptijd.

Crypto-alternatieven: Ethereum, Cardano en NEO

Er zijn nu meer dan 4.500 cryptocurrencies. Hoewel dit klinkt als een groot bedrag, halen slechts iets minder dan 100 van hen een dagelijkse handelsomzet van 1.000 US dollar of meer. Andere populaire crypto-alternatieven voor Stellar zijn Ethereum, Cardano en NEO! U kunt hier meer te weten komen over de afzonderlijke cryptocurrencies.

Ethereum (ETH): cryptocurrency van de tweede generatie

Net als andere cryptocurrencies is Ethereum gebaseerd op de modernste blockchain-technologie. Ethereum zelf is geen pure cryptocurrency, maar kan worden gebruikt voor allerlei soorten blockchainprojecten. Ethereum is een gedecentraliseerd ecosysteem en wordt daarom vaak gebruikt als open protocol voor gedecentraliseerde toepassingen, zoals slimme contracten. Ethereum’s eigen cryptocurrency heet Ether – kortweg ETH.

Cardano (ADA): Digitale waardebonnen voor diensten en goederen

Slimme contracten, dApps en snelle, veilige transacties – het blockchain-platform Cardano combineert dit allemaal. Het is ook de basis van de cryptocurrency ADA. In tegenstelling tot andere digitale munten die als munten op de markt komen, is ADA een voucher die kan worden ingewisseld voor diensten en goederen.

NEO

NEO is een Chinese cryptocurrency waarvan het protocol kan worden gebruikt om slimme contracten en gedistribueerde apps (dApps) te ontwikkelen en uit te voeren. Het lijkt in veel opzichten op de blockchain-ecologie van Ethereum, maar gebruikt Java en C# in plaats van de programmeertaal Solidity.

Cryptocurrencies: Lijst

BitCoin, BitCoin Cash, Ethereum, Litecoin, Dash, Ripple, Zcash of Binarcy Coin: ze worden beschouwd als het antwoord op de traditionele betaalmiddelen. De digitalisering en decentralisering van geld maakt banken overbodig. Alleen de kopers en verkopers zijn verantwoordelijk voor de controle en veiligheid van hun digitale geld. Wilt u ook investeren in Bitcoin & Co. We hebben hier een overzicht van de meest populaire cryptocurrencies.