Koop Cardano (ADA): Prijs, waarde en prijsontwikkeling

Cardano (ADA) kopen – Valutahandel met digitale valuta’s wordt steeds populairder. Wie vroeger investeerde in onroerend goed als kapitaalbelegging, bouwt nu op Bitcoin, Ethereum, Cardano & Co! De cryptocurrency-markt is booming: moderne blockchain-technologie maakt immers veilige, efficiënte en anonieme transacties mogelijk – zonder dat er een bank aan te pas komt! Wilt u ook investeren in Cardano? Of wilt u investeren in cryptocurrencies als kapitaalinvestering? Hier beantwoord ik al je belangrijke vragen over Cardano, Blockchain & Co.

Cardano (ADA): Feiten, cijfers en citaten

Slimme contracten, dApps en snelle, veilige transacties – het blockchain-platform Cardano combineert dit allemaal. Het is ook de basis van de cryptocurrency ADA, die sinds 2017 in de vorm van vouchers verschijnt. In tegenstelling tot andere digitale munten die als munten op de markt komen, is dit een voucher die kan worden ingewisseld voor diensten en goederen.

Handelen in cryptocurrency is nog nooit zo makkelijk geweest! Koop vanaf 1 euro met deze apps:

Downloaden (Android + iOS): eToro

En een kleine tip, Made in Germany:

Downloaden (Android + iOS) Handelsrepubliek

Hoewel Cardano nog een relatief jonge blockchain is, hebben de ontwikkelaars een hoog doel gesteld. Cardano moet de derde generatie cryptocurrency worden en daarmee Bitcoin en Ethereum onttronen.

Tip! BitCoin, cryptocurrency & blockchain? Wat betekent het? Leer hier meer over BitCoin, cryptocurrency & blockchain.

Voordat we overgaan tot de huidige waarde en de prestaties van de aandelenkoers, zijn hier alle feiten en cijfers over Cardano (ADA):

  • Cryptocurrency: Cardano (ADA)
  • Uitvinder: Charles Hoskinson
  • Publicatie: 2017
  • Consensus Algoritme: Bewijs van Inzet
  • Gemiddelde blokgrootte: 5,34 GB

Intraday (dagkoers tijdens de koers)

De huidige koers van Cardano in de loop van de dag.

Maand: 30-dagen review van Cardano (ADA)

Hier zie je de Cardano koers van de laatste 30 dagen.

Jaar in uitvoering: 12 maanden

Hier kunt u de Cardano-wisselkoers van de afgelopen 12 maanden zien.

Totale looptijd

Hier ziet u de koers van Cardano voor de gehele looptijd.

Crypto-alternatieven: Bitcoin, Ethereum en Dash

Er zijn nu meer dan 4.500 cryptocurrencies. Dat klinkt als veel, maar slechts iets minder dan 100 van hen behalen een dagelijkse handelsomzet van 1.000 US dollar of meer. Andere populaire crypto-alternatieven voor Cardano zijn Bitcoin, Ethereum en Dash! U kunt hier meer te weten komen over de afzonderlijke cryptocurrencies.

Bitcoin (BTC): pionier onder de cryptocurrencies

Bitcoin, of kortweg BTC, is nu niet alleen de bekendste cryptocurrency ter wereld, maar wordt ook beschouwd als de eerste cryptocurrency ooit. De eerste digitale munt werd uitgevonden door Satoshi Nakamoto. Wie erachter zit is tot op de dag van vandaag een raadsel. Eén ding is echter duidelijk: Bitcoin heeft de financiële wereld voorgoed gerevolutioneerd.

Ethereum (ETH): cryptocurrency van de tweede generatie

Net als andere cryptocurrencies is Ethereum gebaseerd op de modernste blockchain-technologie. Ethereum zelf is geen pure cryptocurrency, maar kan worden gebruikt voor allerlei soorten blockchainprojecten. Ethereum is een gedecentraliseerd ecosysteem en wordt daarom vaak gebruikt als open protocol voor gedecentraliseerde toepassingen, zoals slimme contracten. Ethereum’s eigen cryptocurrency heet Ether – kortweg ETH.

Dash: voortzetting van de Bitcoin

Bijna geen enkele munt is erin geslaagd om zo snel te groeien als Dash! De cryptocurrency wordt beschouwd als het vervolg op de legendarische Bitcoin. In tegenstelling tot Bitcoin heeft Dash het voordeel dat de hash-algoritmen energie- en tijdsefficiënter zijn. Net als bij zijn voorganger blijven transacties ook hier veilig, snel en efficiënt.

Cryptocurrencies: Lijst

BitCoin, BitCoin Cash, Ethereum, Litecoin, Dash, Ripple, Zcash of Binarcy Coin: ze worden beschouwd als het antwoord op de traditionele betaalmiddelen. De digitalisering en decentralisering van geld maakt banken overbodig. Alleen de kopers en verkopers zijn verantwoordelijk voor de controle en veiligheid van hun digitale geld. Wilt u ook investeren in Bitcoin & Co. We hebben hier een overzicht van de meest populaire cryptocurrencies.