Koop Ethereum Classic (ETC): Prijs, waarde en prijsontwikkeling

Ethereum Classic (ETC) kopen – Als een voortzetting van de Ethereum Blockchain, werd Ethereum Classic een paar jaar later gecreëerd. De opvolger van de beroemde cryptocurrency van de tweede generatie doet in geen enkel opzicht onder voor andere cryptocurrencies. Integendeel: de blockchain maakt zelfs de creatie en het gebruik van slimme contracten en dApps mogelijk! Vastgoed was vroeger zeer populair als belegging, maar de belegger van vandaag waardeert digitaal geld nu als belegging! U wilt gaan handelen in valuta met Ethereum Classic en Co. Dan kunt u hier alles te weten komen over zijn oorsprong, prijs en prognose! Welkom in de wereld van Ethereum Classic.

Ethereum Classic: Feiten, cijfers en prijs

Ethereum Classic is een voortzetting van de bekende Ethereum blockchain. Van de infrastructuur tot het doel, de makers hebben alles onveranderd gelaten. Slimme contracten en dApps blijven voorop staan, terwijl het gedecentraliseerde en censuurbestendige karakter van de blockchain van het grootste belang blijft.

BitCoin, cryptocurrency & blockchain? Wat betekent het? Leer hier meer over BitCoin, Cryptocurrency & Block Chain!

Handelen in cryptocurrency is nog nooit zo makkelijk geweest! Koop vanaf 1 euro met deze apps:

Downloaden (Android + iOS): eToro

En een kleine tip, Made in Germany:

Downloaden (Android + iOS) Handelsrepubliek

Voordat we direct in de prijzen duiken, hier enkele feiten en cijfers over EthereumClassic (ETC):

  • Cryptocurrency: Ethereum Classic (ETC)
  • Publicatie: 2015
  • Consensus Algoritme: Bewijs van Werk

Ethereum (ETH): cryptocurrency van de tweede generatie

Net als andere cryptocurrencies is Ethereum gebaseerd op de modernste blockchain-technologie. Ethereum zelf is geen pure cryptocurrency, maar kan worden gebruikt voor allerlei soorten blockchainprojecten. Ethereum is een gedecentraliseerd ecosysteem en wordt daarom vaak gebruikt als open protocol voor gedecentraliseerde toepassingen, zoals slimme contracten. Ethereum’s eigen cryptocurrency heet Ether – kortweg ETH.

Intraday (dagkoers in de loop van de dag)

De huidige Ethereum Classis koers in de loop van de dag.

Maand: 30 dagen herziening van ETC

Hier ziet u de koers van Ethereum Classic over de laatste 30 dagen.

Jaar in uitvoering: 12 maanden

Hier kunt u de koers van Ethereum Classic over de laatste 12 maanden zien.

Totale looptijd

Hier ziet u de koers van Ethereum Classic voor de gehele looptijd.

Crypto-alternatieven: Bitcoin, EOS en Litecoin

Er zijn nu meer dan 4.500 cryptocurrencies. Hoewel dit klinkt als een groot bedrag, halen slechts iets minder dan 100 van hen een dagelijkse handelsomzet van 1.000 US dollar of meer. Andere populaire crypto-alternatieven voor Ethereum Classic zijn Bitcoin, EOS en xxx! U kunt hier meer te weten komen over de afzonderlijke cryptocurrencies.

Bitcoin (BTC): pionier onder de cryptocurrencies

Bitcoin, of kortweg BTC, is nu niet alleen de bekendste cryptocurrency ter wereld, maar wordt ook beschouwd als de eerste cryptocurrency ooit. De eerste digitale munt werd uitgevonden door Satoshi Nakamoto. Wie erachter zit is tot op de dag van vandaag een raadsel. Eén ding is echter duidelijk: Bitcoin heeft de financiële wereld voorgoed gerevolutioneerd.

EOS: De verbeterde Ethereum 2.0

EOS geniet terecht van zijn populariteit. Het is immers niet alleen een cryptocurrency, maar ook een compleet platform voor op blockchain gebaseerde toepassingen. Met EOS kunnen dus ook slimme contracten en dApps worden gecreëerd. Vergeleken met Ethereum zijn transacties gratis en in het geval van een hackeraanval wordt de blockchain hersteld in zijn vorige intacte staat. De makers van EOS.IO zijn ook afgestapt van het voorheen populaire Proof of Work consensus algoritme.

Litecoin (LTC): snelle hashing dankzij Skrypt

Als digitale valuta kun je Litecoin gebruiken om te betalen voor diensten en goederen. De cryptocurrency is ook erg populair als investering en in de valutahandel. De bijzonderheid van Litecoin: het hash-algoritme Scrypt zorgt voor een hogere transactiesnelheid – terwijl de integriteit van de blockchain nog steeds gewaarborgd is!

Cryptocurrencies: Lijst

BitCoin, BitCoin Cash, Ethereum, Litecoin, Dash, Ripple, Zcash of Binarcy Coin: ze worden beschouwd als het antwoord op de traditionele betaalmiddelen. De digitalisering en decentralisering van geld maakt banken overbodig. Alleen de kopers en verkopers zijn verantwoordelijk voor de controle en veiligheid van hun digitale geld. Wilt u ook investeren in Bitcoin & Co. We hebben hier een overzicht van de meest populaire cryptocurrencies.