Lampen & Licht – Top 5 Winkels in Wiesbaden

Lampen & Licht in Wiesbaden – U komt thuis en voelt zich niet helemaal op uw gemak? Uw flat of huis is aan verandering toe, maar u weet niet wat? Er kunnen vele redenen zijn waarom u zich ongemakkelijk voelt in uw huis. Alles, van de plaats van het meubilair tot de decoratie en de verlichting, kan een impact hebben. Als u al enkele veranderingen hebt aangebracht en nog steeds niet tevreden bent, kan het nuttig zijn de lichtomstandigheden en de lampen in uw huis eens onder de loep te nemen.

Betover uw huis met lampen & licht

Ben je net verhuisd naar je flat en voel je je gewoon nog niet op je gemak? Of woont u al een eeuwigheid in uw flat of huis en wilt u gewoon eens wat anders? Heeft u de meubels al 10 keer anders neergezet en heeft de verandering van de inrichting niet het gewenste effect? Hebt u er ooit aan gedacht de lampen en verlichting in uw woonruimte eens van naderbij te bekijken of zelfs te analyseren? Wij vertellen u waarom u zeker moet overwegen het ontwerp of de lampen te veranderen.

Het ontwerp

Niet alleen is er een enorme keuze aan meubelen, zoals banken, eettafels en woonwanden, maar ook op het gebied van lampdesign is er volop keuze. U hebt de vrijheid om te kiezen en kunt zelf bepalen welk lampontwerp het beste bij uw interieur past. Lampen op lampen, er zijn de meest verschillende ontwerpen. Aangezien iedereen een andere smaak heeft als het op meubilair aankomt, zijn er ook verschillende stijlen voor lampen. U hebt de huidige lampentrend waarschijnlijk al opgemerkt: geometrische vormen. De verschillen zitten hem niet alleen in het feit of het een staande lamp of een plafondlamp is, maar ook in de vraag of het een lamp in vintage stijl of in landhuisstijl is. Een lamp die in het midden van de kamer hangt met een lampenkap van bloemblaadjes geeft de kamer een speelsere, frissere indruk, terwijl een lamp die van glas is gemaakt er edeler en hoogwaardiger uitziet.

Het licht

Hebt u eenmaal de juiste lampen gekozen, dan vraagt u zich waarschijnlijk af waar nu nog rekening mee moet worden gehouden. Het licht is ook een beslissende factor. Aan de ene kant is er het verblindende licht dat je doet denken aan een steriele dokterspraktijk, en aan de andere kant een licht dat langzaam feller en feller wordt, zodat je er altijd eerst aan kunt wennen. Vooral in de slaapkamer, waar u ’s morgens niet per se wilt worden gewekt door verblindend licht, is het zinvoller een lamp te gebruiken die langzaam helderder wordt. Dit staat in schril contrast met de keuken of de badkamer. Wanneer je in deze kamers bent, wil je meestal weten wat je aan het doen bent en ben je dan blij met het licht.

Technisch gezien wordt er onderscheid gemaakt tussen warm wit, neutraal wit en daglichtwit. Terwijl warm wit als gezellig wordt ervaren, straalt neutraal wit een zakelijke sfeer uit, en past daglichtwit bij invallend licht. Vooral de verandering van lichttoon kan bepalend zijn voor het gevoel van welbehagen. Denk na over een verlichtingsconcept voor elk van uw kamers, want alleen zo kunt u een optimaal gevoel van welzijn creëren. Technisch gezien wordt er onderscheid gemaakt tussen warm wit, neutraal wit en daglichtwit. Terwijl warm wit als gezellig wordt ervaren, straalt neutraal wit een zakelijke sfeer uit, en is daglichtwit geschikt voor invallend licht.

Lampen & Licht: de beste aanbevelingen

U komt uit Wiesbaden en hebt eindelijk de tijd en de motivatie om iets aan uw woonruimte te veranderen? U weet natuurlijk niet welke winkel in uw omgeving het beste aan uw wensen kan voldoen. Daarom hebben wij de beste lampen- en verlichtingswinkels in Wiesbaden voor u uitgezocht. Met een beetje geluk is er een goede winkel bij u in de buurt.

Lichteck GmbH Wiesbaden

Beoordeling: 4.4 / 5.0

De verlichtingszaak Lichteck GmbH is een van de populairste in Wiesbaden. De meeste klanten voelen zich hier zeer goed geadviseerd en ook de omvang van het assortiment wordt als ideaal bestempeld. Vooral als u nog niet zo zeker weet welke verandering u in uw woonruimte wilt aanbrengen, is dit de plaats om naartoe te gaan, want er wacht u goed deskundig advies.

LichtCenter GmbH

Beoordeling: 5.0 / 5.0

Klanten die het LichtCenter in Wiesbaden hebben bezocht, zijn onveranderlijk enthousiast. Vooral belangstellenden die iets ongewoons zoeken, zouden hier aan het juiste adres zijn. Dus als u speciale wensen hebt, kan het LichtCenter in de Taunusstraße de juiste plaats voor u zijn.

Art Deco Lamp Wiesbaden

Beoordeling: 4.6 / 5.0

Lichtprojecten

Beoordeling: 3.7 / 5.0

StockhausenLicht

Beoordeling: Geen beoordeling

Wiesbaden stadsplattegrond voor routebeschrijving

Lampen & Licht – Ideeën om zelf te maken

Naar welke winkel je ook gaat, je vindt nooit een lamp die aan je verwachtingen voldoet? Heeft u er ooit over nagedacht of het misschien zinvol is om zelf een lamp te bouwen die bij uw ideeën past? Als je geduld hebt en wat artistieke vaardigheden, kan dit de ideale oplossing voor je zijn. Wij hebben drie individuele, bijzondere lampideeën voor u gevonden om zelf te bouwen. Wie weet, misschien vindt u een idee dat aan uw verwachtingen voldoet.

Lamp in betonlook

Deze lamp in betonlook is iets heel bijzonders. In eenvoudige stappen leert u in deze video hoe u deze lamp gemakkelijk zelf kunt maken. Door de speciale stijl past de lamp niet in elk interieur. Deze stijl zou met name geschikt kunnen zijn voor interieurs in landelijke stijl of voor interieurs die eerder rustiek zijn. Als uw interieur bestaat uit mooie meubels en eenvoudige decoratie, ziet deze lamp er misschien een beetje te lomp uit.

Gezellige eettafel lamp

Deze eettafellamp kan gezelligheid in uw woonkamer toveren. Het licht wordt gedimd door het bruine glas van de flessen en is ideaal voor romantische diners of een tv-avond. U kunt deze lamp zelf bouwen in slechts een paar stappen. Bijzonder praktisch: Aan het begin wordt een lijst van materialen getoond, zodat u kunt nagaan of u alle benodigde materialen in huis hebt. Om ervoor te zorgen dat u de hele dag door voldoende licht hebt, is het zinvol een tweede lamp in de kamer te hebben of een kamer met grote ramen te kiezen.

LED wandklok om zelf te bouwen

Moeilijk te geloven, deze LED wandklok van hoge kwaliteit is ook met de hand gemaakt. In deze video leert u hoe u deze wandklok bouwt. U moet een vrij grote hoeveelheid tijd en geduld inplannen, zodat u het idee kunt verwezenlijken. Maar als je dat eenmaal gedaan hebt, heb je een echte blikvanger in je huiskamer hangen. De klok ziet er niet alleen hoogwaardig uit, hij geeft ook de tijd aan en zorgt zelfs voor een beetje licht. De moeite zal het waard zijn.