De top 6 bouwmarkten – Frankfurt am Main

Bouwmarkten in Frankfurt am Main – Of u nu zelf iets wilt bouwen, tuinaccessoires of gereedschap nodig hebt, bouwmarkten zijn de juiste plaats om een breed scala aan producten te vinden. In Frankfurt am Main zijn er veel verschillende aanbieders, elk met hun eigen voor- en nadelen. Om je te helpen de juiste bouwmarkt te vinden, hebben wij een overzicht gemaakt van de beste bouwmarkten in Frankfurt am Main. Ontdek meer over de beste interieurwinkels in Frankfurt am Main! Terug naar overzicht: Onroerend goed Frankfurt.

Bouwmarkt assortiment: Tuin, Badkamer, Keuken & Co.

In onze lijst van doe-het-zelf-winkelaanbevelingen voor Frankfurt (iets verderop in het artikel) staan alleen geselecteerde winkels met een bijna volledig assortiment. Deze omvatten:

 • Tuin & vrije tijd
 • Badkamer & Sanitair
 • Keuken
 • Hardware
 • Gereedschap & Machines
 • Elektrisch & Armaturen
 • Verwarming & Klimaat
 • Vloerbedekkingen
 • Tegels
 • Kleuren & Achtergronden
 • Schoonmaken & Huishouden
 • Wonen & Decoratie
 • Ramen, Deuren & Trappen
 • Bouwmaterialen
 • Auto & Fiets Accessoires

Bauhaus – Als het goed moet zijn

Bauhaus verkoopt al sinds 1960 alleen het beste op het gebied van werkplaats, huis en tuin. Vanaf het begin zijn de belangrijkste uitgangspunten hier geweest een ruime keuze, de beste kwaliteit en dat alles tegen redelijke prijzen. De winkel blijft zich ontwikkelen en biedt nu ook praktische hulpmiddelen zoals een drive-in ruimte.

Hanauer Landstr. 517-543, 60386 Frankfurt

https://www.instagram.com/p/Bw_wopKolsk/

Hornbach – Er is altijd wat te doen

Hornbach staat voor 6 basisprincipes die de bouwmarkt tot iets bijzonders maken. De beste keuze & kwaliteit, de eerlijkste prijs, advies van experts en hulpmiddelen zoals een inrijterrein en bouwmaterialendepot zijn slechts enkele van de belangrijkste redenen om voor Hornbach te kiezen. De doe-het-zelfzaak biedt zelfs een klusjesdienst aan om klanten de beste hulp te bieden bij alle projecten.

Hanauer Landstraße 477, 60386 Frankfurt

https://www.instagram.com/p/Bwtau2NF5IN/

Obi – Alles haalbaar

Obi is waarschijnlijk de grootste doe-het-zelfketen in Europa met 654 winkels in heel Europa in 2016. Ze bieden zowel technologie als tuin- & vrijetijdsproducten, maar ook inrichtingen voor keukens en badkamers. Met hun grote assortiment en jarenlange ervaring is Obi altijd een goede keuze.

Mörfelder Landstr.129, 60598 Frankfurt

https://www.instagram.com/p/BwpB43CBkY6/

Hagebau – Hier helpen mensen elkaar

Hagebau heeft een breed gamma van producten. Een tuincentrum, gereedschap & machines, bouw & renovatie, badkamer & keukeninrichting, wonen, open haarden, fiets & auto en zelfs dierbenodigdheden zijn de gebieden waarin Hagebau producten aanbiedt. Er zijn ontelbare filialen in heel Duitsland met een grote verscheidenheid aan merken, waardoor er veel alternatieven voor de klanten zijn.

Dieselstr. 11-13, 61184 Karben

https://www.instagram.com/p/BvL_uTxoolN/

Toom – Respect voor hen die het zelf doen

Toom behoort tot de Rewe Groep en is met 330 winkels in Duitsland een van de belangrijkste leveranciers in de Duitse doe-het-zelfsector. Hier vindt u niet alleen gereedschap, maar ook artikelen op het gebied van tuinieren, bouwen, badkamer & sanitair en wonen & huishouden. De bouwmarkt richt zich op goede service en producten van hoge kwaliteit.

Friedberger Landstraße 323, 60389 Frankfurt-Bornheim

https://www.instagram.com/p/BwKAiAYHHm6/

Globus – Wie bouwt heeft Globus nodig

Globus was oorspronkelijk een groothandel in kruidenierswaren en andere goederen, maar heeft nu ook een aparte afdeling voor woninginrichting. De nadruk ligt hier op de tevredenheid van de klant en de kwaliteit van de producten. Naast gereedschappen en bouwmaterialen omvat het assortiment ook lampen en elektrische artikelen, alsmede verf en huishoudelijke producten.

Albert-Einstein-Straße 3, 63128 Dietzenbach

https://www.instagram.com/p/BwB-KdxFLCH/