Lampen & Licht – Top 6 Winkels in Frankfurt am Main

Lampen & Licht in Frankfurt am Main – Ken je dit? Je loopt een kamer binnen die je nog nooit gezien hebt en je voelt je meteen op je gemak of niet? Wat zou hier de reden van kunnen zijn? Het gevoel dat je krijgt als je een kamer binnenkomt, kan door verschillende aspecten worden beïnvloed. Van de decoratie tot de inrichting, alles heeft een invloed. Met name de keuze van uw lampen is enorm belangrijk. In dit artikel zult u leren in hoeverre de lampen en het licht uw welzijn beïnvloeden. Terug naar overzicht: Onroerend goed Frankfurt.

Voel-je-goed-factor: lampen & licht

Als u altijd hebt gedacht dat het uiterlijk of het licht van een lamp er niet toe doet, het belangrijkste is dat hij een kamer verlicht, dan is dit het moment om u van het tegendeel te overtuigen. Het ontwerp en ook het licht kunnen veel veranderen.

Het ontwerp

Lampen over lampen, er zijn de meest verschillende ontwerpen. Aangezien iedereen een andere smaak voor meubilair heeft, zijn er ook verschillende stijlen voor lampen. U hebt de huidige lampentrend waarschijnlijk al opgemerkt: geometrische vormen. De verschillen zitten hem niet alleen in het feit of het een staande lamp of een plafondlamp is, maar ook in de vraag of het een lamp in vintage stijl of in landhuisstijl is. Een lamp die in het midden van de kamer hangt met een lampenkap van bloemblaadjes geeft de kamer een speelse, frisse indruk en een lamp die van glas is, oogt edeler en hoogwaardiger.

Het licht

Als de optiek goed is, doet het licht er dan niet toe? Absoluut. Aan de ene kant is er het verblindende licht dat je doet denken aan een steriele dokterspraktijk, en aan de andere kant een licht dat langzaam feller en feller wordt, zodat je er altijd eerst aan kunt wennen. Vooral in de slaapkamer, waar u ’s morgens niet per se wilt worden gewekt door verblindend licht, is het zinvoller een lamp te gebruiken die langzaam helderder wordt. Dit staat in schril contrast met de keuken of de badkamer. Wanneer je in deze kamers bent, wil je meestal weten wat je aan het doen bent en ben je dan blij met het licht. Denk na over een verlichtingsconcept voor elk van uw kamers, want alleen zo kunt u een optimaal gevoel van welzijn creëren. Technisch gezien wordt er onderscheid gemaakt tussen warm wit, neutraal wit en daglichtwit. Terwijl warm wit als gezellig wordt ervaren, straalt neutraal wit een zakelijke sfeer uit en past daglichtwit bij invallend licht.

Lampen & Licht Frankfurt am Main: de beste aanbevelingen

U komt uit Frankfurt am Main en vindt eindelijk de tijd om te zorgen voor nieuwe lampen voor uw flat of huis. Dan is het voor u van enorm belang om een geschikte lampen- en lichtwinkel te vinden. Dit is niet alleen belangrijk om goede producten te kunnen kopen die lang meegaan, maar ook om deskundig advies te kunnen inwinnen als u twijfelt. Vooral als het om verlichting gaat, is deskundig advies zinvol. Wij hebben de zes beste lampen- en verlichtingswinkels in uw buurt gevonden.

Tip! Verkopen voor de vastgoedzeepbel komt – Wanneer komt de volgende vastgoedzeepbel? Onze tip: Verkoop nu tegen goede prijzen en profiteer van de positieve prestaties tot nu toe. Lees meer over vastgoedprijzen en ontwikkeling in het artikel: Frankfurt am Main.

Contrast: Möbel Leuchten Accessoires GmbH

De winkel Kontrast: Möbel Leuchten Accessoires GmbH verkoopt, zoals de naam al doet vermoeden, niet alleen lampen maar ook meubelen. Dus als u een flat helemaal opnieuw moet inrichten en dus niet alleen nieuwe lampen maar ook meubelen nodig hebt, kan een bezoekje aan deze winkel voor u de moeite waard zijn. Met een beetje geluk, vind je hier verschillende voorwerpen. De waardering is 4,2 sterren. Klanten zijn enthousiast over de mooie koopwaar. Klanttevredenheid lijkt erg belangrijk te zijn voor de medewerkers van deze winkel, want er wordt altijd gereageerd op kritiek in de Google reviews.

Living & Home Frankfurt GmbH

De winkel Living & Home Frankfurt GmbH staat bovenaan met 4,9 van de 5 sterren. Klanten die deze winkel hebben bezocht zijn helemaal enthousiast. Er is niet alleen geweldig advies hier, maar ook uitzonderlijke lampen. Dus als je op zoek bent naar iets speciaals, is dit de plek om heen te gaan. Naast de ongewone lampen zijn hier ook prachtige behangsels en gordijnen te vinden. Als u uw lampen expliciet wilt vervangen, kunt u hier het juiste advies krijgen. Als u in het oosten van Frankfurt am Main woont, moet deze winkel niet te ver van u vandaan zijn.

De Lichtfabriek GmbH

Lichtfabrik GmbH in Frankfurt am Main is ook een goed adres als u op zoek bent naar een winkel die een grote keuze aan lampen heeft. Klanten zijn in de eerste plaats enthousiast over het goede advies. Dus als u op zoek bent naar goed advies, dan is deze winkel misschien de juiste plaats voor u. The Light Factory heeft een beoordeling van 4,3 van de 5 sterren.

ERCO Leuchten GmbH Frankfurt

Beoordeling: 5.0 / 5.0

LichtCenter

Beoordeling: 3.9 / 5.0

  • Große Friedberger Str. 44-46
    60313 Frankfurt am Main
  • Telefoon: 069 2102880
  • LichtCenter Website
  • LichtCenter Facebook

Lampenkap Studio BARTH

Beoordeling: 4.5 / 5.0

Frankfurt am Main stadsplattegrond voor routebeschrijving

Lampen & Licht – Ideeën om zelf te maken

Snuffelt u ook altijd in de winkels, maar vindt u maar niet de ideale lamp voor uw woonkamer? Heeft u er misschien al over nagedacht of u zelf een geschikte lamp zou kunnen maken? Als deze gedachte je niet afschrikt, misschien zelfs opwindt, dan moet je er zeker mee doorgaan. Wij hebben drie bijzondere knutselideeën voor u gevonden die u met een beetje handigheid en geduld kunt namaken.

Vintage lamp maken van houten balken

Deze vintage lamp is een absolute blikvanger. Vooral als u uw flat in een vintage stijl heeft gehouden, zou deze lamp perfect kunnen passen. U hoeft niet veel geld uit te geven of veel moeite te doen voor de implementatie. Alles wat je nodig hebt voor de uitvoering is opgesomd: Vintage Look Lamp. Deze lamp geeft een gezellige sfeer en is daarom perfect voor de woon- of slaapkamer. Als u alleen ’s avonds een klein lichtje wilt laten branden, dan kunt u deze lamp daarvoor gebruiken. Wie bijzonder enthousiast is over de lamp, zou kunnen overwegen twee van deze kunstwerken tegelijk te maken, zodat hij er een aan weerszijden van een deur kan zetten.

Bouw uw eigen designlamp

Als u deze lamp ziet, is het eerste wat u waarschijnlijk denkt: Hij ziet er van zeer hoge kwaliteit uit. Geen wonder, want zo kunt u deze lamp in diverse designerwinkels tegen ongelooflijk hoge prijzen kopen. Maar waarom zoveel geld uitgeven als je zo’n moderne lamp ook gewoon zelf kunt bouwen? Als u van knutselen houdt, geduld en handigheid hebt, hebt u met deze lamp een echte blikvanger gemaakt en tegelijkertijd geld bespaard. Deze designlamp past bijzonder goed boven de eettafel of in de keuken. En nog iets: zoals u in de video kunt zien, kan de lamp ook worden gebruikt als plank voor verschillende dingen. Om het effect van de lamp niet teniet te doen, moet u er natuurlijk op letten geen lelijke dingen op de lamp te plaatsen, maar eerder kiezen voor glazen of delicate decoratieve voorwerpen.

Bouw je eigen wandlamp

Deze wandlamp zou ideaal zijn voor uw interieur? Hou je van creatief werk en heb je genoeg geduld? Dan zou je kunnen overwegen om deze wandlamp zelf te bouwen. Eén ding is zeker: het zal een gezellig licht scheppen dat de perfecte stemming in uw woonkamer kan oproepen.