Lampen & Licht – Top 4 Winkels in Mainz

Lampen & Licht in Mainz – Als u niet tevreden bent met het effect van uw woning, adviseren de meeste deskundigen: verander iets aan uw inrichting of herschik de meubels. Zelden wordt aanbevolen om het effect van de lampen en het licht nader te onderzoeken. Als het verplaatsen van de meubels en het veranderen van de decoratie niets heeft veranderd, moet u overwegen de lampen eens nader te bekijken. Zelfs als u slechts een kleine verandering in uw flat of huis wilt aanbrengen, zou u het licht kunnen analyseren.

Verrijk uw huis of appartement met lampen & licht

Maar wat is er zo cruciaal aan lampen en het licht dat je er meer aandacht aan moet besteden? De lamp is een van de eerste dingen die opvalt als je een kamer binnenkomt. Het is duidelijk dat de keuze moet worden gecoördineerd met de stijl van de inrichting. Als het meubilair harmonieert met de lamp, kan dat een heel verschil maken. Opeens is het een heel ander gevoel als je een kamer binnenkomt.

Effect van licht

Met name de verandering van lichttoon kan bepalend zijn voor het gevoel van welbehagen. Technisch gezien wordt er onderscheid gemaakt tussen warm wit, neutraal wit en daglichtwit. Terwijl warm wit als gezellig wordt ervaren, straalt neutraal wit een zakelijke sfeer uit en past daglichtwit bij invallend licht. Warm wit licht is daarom bijzonder geschikt voor de slaapkamer of de woonkamer, waar de meeste mensen de voorkeur geven aan een gezellige sfeer. Neutraal wit licht daarentegen is meer geschikt voor de keuken of de badkamer, omdat het daar vooral een kwestie is van het doorlopen van de dagelijkse routine. En het daglichtwit zou ideaal kunnen zijn voor de woonkamer of zelfs de kinderkamer. Als u nu merkt dat uw badkamer is uitgerust met warm wit licht, kan dit de reden zijn waarom u ’s morgens gewoon nooit echt wakker wordt. De kleinste veranderingen in uw huis kunnen een groot verschil maken.

Vind het juiste ontwerp

Zodra het juiste licht voor een kamer is gevonden, is de volgende stap de keuze van het juiste lampontwerp. Net als met meubilair in het algemeen, zijn er verschillende stijlen. Van landhuisstijl tot vintage stijl, u kunt kiezen wat het beste bij u past. Met zo’n ruime keuze kunt u er zeker van zijn dat er voor elk wat wils zal zijn. Terwijl de speelse vliegenierlamp perfect in de kinderkamer past, is de edele glazen lamp ideaal voor de woonkamer. Zorg ervoor dat uw lamp bij de rest van uw interieur past. Als het meubilair en de decoratie vrij eenvoudig zijn gehouden, dan kunt u overwegen om met de lamp een accent te zetten. In dat geval zou een indrukwekkende kroonluchter de juiste keuze kunnen zijn.

Lampen & Licht Mainz: De beste aanbevelingen

U komt uit Mainz en bent vastbesloten om met nieuwe lampen en verlichting een nieuwe sfeer in uw huis of flat te creëren? Natuurlijk kunt u niet meteen weten waar de beste lampenwinkels in uw omgeving zijn. Wij hebben de lampenwinkels in uw buurt geselecteerd die de beste Google-reviews hebben. Misschien is een van onze aanbevelingen wel bij u in de buurt, zodat u meteen op weg kunt. Als u nog niet zeker weet welke verandering voor u de juiste is, kunt u het beste advies vragen aan een deskundig personeelslid.

Elektro Lörler GmbH

De klanten die deze winkel hebben bezocht zijn voor het grootste deel absoluut enthousiast. Over het geheel genomen heeft het een waardering van 4,6 van de 5 sterren. Deze elektrozaak is erg populair in Mainz. Klanten zijn lovend over het vriendelijke familiebedrijf, waar ze deskundig advies krijgen en graag helpen. Dus als u nog niet zeker weet wat u wilt, kan dit de juiste winkel voor u zijn.

Licht & Concept Lichthaus Lerch GmbH

De winkel Licht & Concept Lichthaus Lerch GmbH staat ook aan de top met een beoordeling van 3,7 van de 5 sterren. Klanten zijn vooral onder de indruk van de goede kwaliteit.

  • Vlasmarkt 1
    55116 Mainz
  • Telefoon: 06131 289390
  • Licht & Concept Lichthaus Lerch GmbH Website

Nosotros Lichtstudio

Beoordeling: 3.5 / 5.0

JASS Elektro Fachgroßhandlung GmbH

Beoordeling: 5.0 / 5.0

  • Hans-Böckler-Straße 120
    55128 Mainz
  • Telefoon: 06131 934710
  • JASS Elektro Fachgroßhandlung GmbH Website

Mainz stadsplattegrond voor routebeschrijving

Lampen & Licht – Ideeën om zelf te maken

Welke lampenwinkel u ook bezoekt, u kunt maar niet de juiste lamp voor uw woonkamer vinden? Ben je artistiek getalenteerd en heb je veel geduld en vaardigheid? Dan moet u overwegen of het voor u zinvol kan zijn uw droomlamp zelf te maken. Als dit idee u niet volkomen absurd in de oren klinkt, u genoeg tijd hebt en het u alleen aan het juiste idee ontbreekt, kunnen wij u misschien helpen. Hier hebben we drie lamp ideeën voor u om zelf te bouwen. Je eerste gedachte was: Dat kan er niet goed uitzien. Overtuig jezelf dan van het tegendeel.

Design wandlamp

Deze lamp ziet er niet alleen heel ongewoon uit, maar creëert ook een gezellige sfeer voor de woonkamer. Als je genoeg tijd hebt om deze lamp na te maken, zul je merken dat er veel kan veranderen. Door zijn formaat komt hij bijzonder goed tot zijn recht boven een sofa. Vooral als u uw muren niet graag met foto’s versiert, kan een wandlamp als deze een ideaal alternatief zijn.

Betonlamp om zelf te maken

Deze lamp is precies wat veel mensen boven de eettafel zouden willen hebben. Als men de lampen kort zou moeten beschrijven, zou men zeggen: eenvoudige elegantie. Deze lamp van beton past bijzonder goed bij andere meubelen in marmerstijl, omdat de buitenste oppervlakken ook in de kleur grijs zijn. Ook als u op zoek bent naar een geschikte lamp voor de kinderkamer van uw dochter of zoon, zou deze lamp geschikt kunnen zijn. Aangezien kinderkamers meestal al vrij kleurrijk zijn wat muurkleur en foto’s betreft, kan een eenvoudige lamp voor een ideaal evenwicht zorgen. In tegenstelling tot de andere twee ideeën, is dit lamp-idee relatief snel te maken, dus je hoeft niet al te veel tijd op te offeren.

Bouw zelf een dooslamp

U kunt deze prachtige dooslamp zelfs heel gemakkelijk zelf maken. Stap voor stap wordt in deze video uitgelegd hoe je dit decoratieve voorwerp maakt. Het leuke is dat deze lamp niet alleen in de winter voor een gezellige sfeer kan zorgen, maar ook elke zomeravond een zekere magie kan geven. Vooral voor de woonkamer, is de lamp uitstekend. Als u wordt uitgenodigd op de verjaardag van een familielid of een goede vriend, kunt u zo’n lamp ook cadeau geven.