Luxe makelaar Düsseldorf: Condominium, huis en investering

Makelaars in onroerend goed & luxe onroerend goed Düsseldorf – Düsseldorf staat voor luxe, winkelen en een internationaal gepositioneerde lokale economie. High-fashion bedrijven hebben hier hun hoofdkantoor, maar ook de deelstaatregering van NRW. De stad aan de Rijn is navenant aantrekkelijk voor investeerders. Wie voor de eerste keer over de bruggen van Düsseldorf rijdt, wordt al snel verliefd op de stad. Er zijn echter aanzienlijke verschillen in waardestijging. Afhankelijk van de buurt en de nabijheid van de stad, stijgen de prijzen voor huurders en kopers.

Düsseldorf Mitte: Exclusief onroerend goed & luxe

Wie naar Düsseldorf verhuist of op zoek is naar een waardevaste woning, heeft een goede adviseur nodig. Dit omvat het zoeken naar eigendommen met geschikte parameters, van het perceel tot de structuur van het gebouw. Dan is het tijd voor bezichtigingen, onderhandelingen en natuurlijk alles wat met het koopcontract en de makelaar te maken heeft. Voor uw eigen rendement of om zelf in het onroerend goed te gaan wonen, zijn wij er voor u – in Düsseldorf. Terug naar: Luxe makelaars.

Makelaar: Stephan M. Czaja

Telefoon: +49 (0) 221 165 323 72

E-mail: office@lukinski.com

Königsallee, oude binnenstad en stadscentrum: stadsplattegrond

Door zijn unieke ligging binnen de Rijn- (en Main-) regio, biedt Düsseldorf optimale nabijheid tot Keulen (ca. 30 minuten) maar ook tot de bankmetropool Frankfurt (ca. 1,5 uur) en de bijzondere flair van de stad, was en is Düsseldorf uiterst populair, vooral wat betreft eersteklas onroerend goed.

Kijkdatum? Weersverwachting voor Düsseldorf

De huidige temperaturen in Düsseldorf.

Kijkdatum? Weersverwachting voor Düsseldorf

De huidige temperaturen in Düsseldorf.

Düsseldorf van boven: Skyline

Kopen van onroerend goed en een huis

Investeringen: Tips en uitleg

Nog tips en aanbevelingen? Is onroerend goed de moeite waard als investering? Welke belastingen zijn verschuldigd en zijn er tips om belastingen te besparen? In het FIV-magazine geven wij antwoorden op tal van vragen over het thema kapitaalbeleggingen. De nadruk ligt niet alleen op onroerend goed, maar ook op edelmetalen, kunst en aandelenfondsen. Omdat een goede beleggingsportefeuille altijd een mix van verschillende elementen bevat.

Mijn column in het FIV Magazine over het onderwerp kapitaalinvesteringen.

Luxe makelaars: contactpersonen

Mijn team en ik zullen u ondersteunen bij uw zoektocht naar een woning in Düsseldorf. Of het nu als investering, voor verhuur of voor eigen gebruik is. Met goede contacten en aanbevelingen vinden wij voor u de meest interessante beleggingsobjecten in Düsseldorf. Nog vragen? Bel ons of schrijf ons gratis:

Makelaar: Stephan M. Czaja

Telefoon: +49 (0) 221 165 323 72

E-mail: office@lukinski.com