Lukinski Masterclass online! Leer Content Marketing, SEO & Business – My Knowledge

Welkom bij onze Masterclass! Sinds het begin van het jaar publiceer ik regelmatig nieuwe video’s op mijn YouTube kanaal en nog meer specials in mijn Online Marketing Masterclass.

Waarom heb ik de Masterclass opgezet?

Sinds 2015 heb ik me alleen op mijn eigen merken gericht. Zonder een investeerder, is alles zelf gemaakt. Daarvoor werkte ik als een “reclamebureau” voor veel verschillende bedrijven, in e-commerce, voor onroerend goed portalen, in voeding, mode, sociale marketing, en nog veel meer. Door het succes groeit natuurlijk ook het aantal werknemers. Content marketing is zo complex dat ik de workshops ben gaan opnemen. Op die manier hebben mijn werknemers op elk moment toegang tot de kennis. Met de Masterclass zet ik nu een groot deel van de kennisdatabank online – voor jou.

Masterclass uitgelegd: Werknemers, Leden & Klanten

Tip! 80% van mijn kennis wordt geheel gratis weggegeven! Als je mijn werk wilt steunen, volg dan mijn YouTube kanaal en laat een like of twee achter voor de video’s. Wil je meer? Kom naar de:

Wie ben ik?

Mijn naam is Stefan M. Czaja. Ik heb me opgewerkt van bordenwasser naar de top. Ik ging naar de middelbare school, voltooide een beroepsopleiding (als zakenman), haalde vervolgens mijn baccalaureaat, ging studeren, haakte weer af, richtte een reclamebureau op. Toen wilde ik al mijn eieren in één mand doen. Sinds 2015 bouw ik aan mijn eigen merken. De kennis die ik in honderden projecten heb opgedaan, geef ik nu door aan mijn medewerkers. In de Masterclass kunt u precies dezelfde vaardigheden leren!

Wat bereik je met content marketing?

We bereiken momenteel ongeveer 220.000 bezoekers per maand, dat zijn bijna 2,8 miljoen bezoekers per jaar. Als je meer dan een miljoen mensen bereikt, niet via dure advertenties, maar via organische, goede inhoud, hoef je je nooit meer zorgen te maken over nieuwe klanten. Ze zullen zich vanzelf aanmelden! Dat is de magie en de geest van contentmarketing.

Bijna 80% gratis op Youtube

Volg mijn ondernemerskanaal op Youtube!

Begin nu in de Masterclass

Tip! 80% van mijn kennis wordt geheel gratis weggegeven! Als je mijn werk wilt steunen, volg dan mijn ondernemerskanaal op Youtube en laat een of twee likes achter voor de video’s. Wil je meer? Sluit je aan bij de nieuwe: