Social Media Marketing - Inspiration für Modelabel von Stephan M. Czaja (Lukinski)

NU UIT! Social Media Marketing voor modelabel

Vanmorgen kwam ik op kantoor, opende mijn notebook en startte zoals gewoonlijk verschillende programma’s zoals Photoshop en InDesign – werk? Maar plotseling veranderde alles! Daar was het, mijn boek, social media marketing, inspiratie voor mode labels! Ik was zo blij, dat ik de eerste seconde moest gebruiken en direct een video moest opnemen voor alle mensen, van Youtube tot Facebook.

Mijn boek! Social Media Marketing voor Social Media Managers

 

Je kunt ook veel leren over sociale netwerken zoals YouTube en Facebook in mijn nieuwe boek Social Media Marketing. Het gaat erom snel en gemakkelijk bereik op te bouwen. Van eenvoudig fanpage-ontwerp tot chique social mediastrategie. De onlinehandel zal de komende jaren blijven groeien en we zullen in 2020 een handelsvolume van meer dan een biljoen euro bereiken. Als u zich in een vroeg stadium positioneert als moderetailer of modelabel, kunt u uw doelgroepen snel bereiken met intelligente en slimme oplossingen.

Koop nu! Sociale Media Fanpage Beheer & Doelgroep Definitie

 

luk-news-buch-social-media-marketing-info