Eenvoudig en veilig – een huis verkopen in Taunusstein en omgeving

Taunusstein is de naam van een stad in het zuiden van Hessen, die is ingedeeld bij het administratieve district Darmstadt. Samen met de bijgevoegde districten telt de stad 30.000 inwoners. De landschappelijke ligging en de vele mogelijkheden voor lokale recreatie en vrijetijdsbesteding maken de regio zeer populair. Bovendien zijn er veel arbeidsmogelijkheden en een zeer goed ontwikkelde infrastructuur. Als u eigenaar bent van een woning in Taunusstein en van plan bent deze te verkopen, biedt Lukinski u graag uitgebreide diensten aan. In een niet-bindend eerste consult, stelt u uw eigendom aan ons voor. Wij kunnen u vergelijkbare eigendommen op een vergelijkbare locatie bezorgen, zodat u de marge kent van de aankoopprijs die u kunt verwachten. Bovendien nemen wij graag alle diensten op ons die rechtstreeks verband houden met de verkoop van het onroerend goed. Dit omvat de voorbereiding van een exposé, de plaatsing van advertenties op het internet en in regionale dagbladen in Taunusstein, maar ook de individuele ondersteuning van belangstellenden. Wij beantwoorden telefoongesprekken en e-mails, maken afspraken voor bezichtigingen en behartigen uw individuele belangen. Als u uw huis wilt verkopen of een stuk grond wilt aanbieden zonder de stress van de verkoop, neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag een persoonlijke afspraak met u, ook ter plaatse.

Succesvol onroerend goed verkopen in Taunusstein

Aangezien de vastgoedmarkt in alle regio’s van Zuid-Hessen sterk in beweging is, kunt u ervan uitgaan dat zich binnen korte tijd na het opstellen van uw offerte belangstellenden zullen melden die uw woning willen bezichtigen of vragen hebben. Als u professioneel wilt overkomen, is een makelaar die vertrouwd is met de voorwaarden op de markt zeer belangrijk. Wij bieden u een allround dienstenpakket aan, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de details van de verkoop. Daarbij handelen wij altijd in uw beste belang. Wij komen de koopprijs met u overeen en gaan niet in onderhandeling als u dat niet wenst. U hoeft zich geen zorgen te maken over bezichtigingsafspraken of het beantwoorden van individuele vragen van potentiële kopers. Wij werken samen met andere makelaars die op zoek zijn naar eigendommen voor hun kopers. Het is voor u echter van groot voordeel dat wij de markt zeer goed kennen en precies weten hoe groot de kans is dat u de woning daadwerkelijk voor de door u gewenste prijs zult kunnen verkopen.
Onderhandelingen over de koopprijs zijn voor veel belangstellenden verplicht. Wij houden hiermee rekening wanneer wij samen met u de koopprijs vaststellen. Het is voordelig als u de prijs in eerste instantie wat hoger vaststelt. Mocht u meteen een koper vinden die het pand wil kopen zoals hij of zij het ziet, dan kunt u zich verheugen op een mooie winst. Mocht het echter tot onderhandelingen over de koopprijs komen, dan is het belangrijk dat wij enige speelruimte hebben, die wij uiteraard van tevoren met u zullen afspreken. Binnen deze marge kunnen wij de koper tegemoet komen zonder dat u echte concessies hoeft te doen aan uw koopprijs eis. Onderhandelingen met potentiële kopers verlopen vaak zeer moeizaam. Als u deze dienst aan ons overlaat, bespaart u zich niet alleen de stress, maar kunt u er ook zeker van zijn dat wij vakkundig te werk zullen gaan en ons zelfs bij hardnekkige onderhandelingen niet zullen laten intimideren.

Criteria voor snel verkoopsucces

Het snelle verkoopsucces van uw eigendom hangt af van verschillende criteria. Het speelt bijvoorbeeld een rol of het onroerend goed dat u wilt verkopen in de kernstad Taunusstein ligt of in een van de omliggende regio’s. Huizen en percelen in de kern van de stad worden vaak veel sneller verkocht dan huizen in de buitenwijken. Ook de infrastructuur speelt een grote rol. Als er zeer goede verbindingen met het openbaar vervoer zijn, heeft dit een positief effect op de koopprijs, net als winkelvoorzieningen en medische zorg in de buurt. Scholen en kleuterscholen zijn een belangrijk criterium als jonge gezinnen de doelgroep van uw verkoop zijn. Hoewel veel kopers een centrale locatie willen, moet het toch rustig zijn. Deze twee criteria sluiten elkaar niet uit, want er zijn veel woonwijken in Taunusstein waar het aangenaam rustig is in de zijstraten, maar die toch een zeer goede infrastructuur hebben.

Grootte en uitrusting van het pand

De grootte van een eigendom is niet zo doorslaggevend voor het welslagen van de verkoop. Er zijn altijd belangstellenden die op zoek zijn naar een kleiner huis of een condominium. Zo kunt u een kleine, zeer goed onderhouden woning in Taunusstein vaak al op zeer korte termijn verkopen. Grotere eigendommen hebben andere doelgroepen. Zeer populair zijn vrijstaande huizen met vier tot zes kamers, die de voorkeur genieten van zowel gezinnen als alleenstaande stellen. Iets moeilijker te verkopen zijn zeer kleine woningen met minder dan drie kamers en grote villa’s, die moeilijk te verhuren zijn. In Taunusstein profiteert u echter ook van de uitstekende ligging en de algemene populariteit van de streek.

Conclusie

Betrek indien mogelijk een makelaar bij de planning van de verkoop van uw woning in Taunusstein, zodat u de aankoop professioneel kunt afhandelen. Lukinski biedt u verschillende diensten aan. Wij zullen u graag van tevoren adviseren. Wij horen graag van u en maken graag een persoonlijke afspraak met u. Bel ons gerust tijdens onze kantooruren.